• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :CüvCüv:

Heja canım dualarımız seninleee rabbim hakkında hayırlısını göstersin inşallahhh :)tedaviden sonra amiş haberini alıcazzz:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım umarım herşey yolunda gider.iyi düşün ki sonuçta iyi olsun:CüvCüv:

Heja canım dualarımız seninleee rabbim hakkında hayırlısını göstersin inşallahhh :)tedaviden sonra amiş haberini alıcazzz:Saruboceq::Saruboceq:

canımsın balım allah razı olsun bitanem umarım dediğin gibi tedaviden sonra hamiş olurum umarım hepimiz hamiş kalırız :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar..dün geceden beri 40 sayfayı nasıl doldurdunuz yawkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Bu gün dr um ultrasonda yumurtalarımın henüz yeterli olgunlukta olmadığını söyledi..bu yüzden ek tedavi uygulamaya karar verdiklerini söyledi..her sabah ayrıca gonalf 150 lik yapılacak göbekten.keşke tüm iğne tedavisi göbekten olsaymış..hiç acımıyor göbekten iğne..hissetmedim bile...fisfisfis

pazar günü sabahtan tekrar doktorum ultrasonda bakıcak..sabah 225 ml fostimol ve 150 ml gonalf,akşam tekrar 225 ml fostimol...Bünyem biraz fazla güçlümü nedir,günde anca 650 ml ile iflah olucak benim yumoşlarfisfisfis

canım inşallah güzel geçer herşey.moralini yüksek tutmaya çalış..Şeniz

hejacım ben geldim..ne zamandır uğramıyordum..dediM nevro yoklama yaparsa kesin atar beni topikten...hamişler artıyor tek tek.rabbim hepimize nasip etsin..

sengözlerimebaksanab Pardon çıkaramadım. şakkıdı lülülülülülü :roflol:

Gel canım ama yaaaa. Böyle ara sıra değil. Özletme kendini. Şeniz

hoşbulduk canım.a.s düşükten sonra ilk defa dün hastalandım o birazcık sarstı ama şimdi daha iyiyim.:sm_cool:

Canım hastalanman çok güzel. Sorun yok çok şükür. Allahım yeniden hamiş kalmayı nasip etsin inşallah. Ve sorunsuz bir şekilde ilerlesin dilerim bu kez. İyi olduğuna sevindim tatlım. a.s.

kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :cüvcüv:

canimm hayirlisi olsunn inşallah hemen hamile kalirsinn....heyecanini anliyorumm çünkü bende bu ay yumurtlama tedavisine başladiimm bende çok heyacanliyimm dualarniza ihtiyaçim varr...benim tedavim 3 ay sürecek eğer sonuç alamazsakk aşilamaya geçilcekk...hayirlisi allah bilir..yeterki olsunn yeterki sağlikli olsunn..gelsin bebişler...hepimizin olacak inşallah..

Canım bu ay içinde gitmiştin ; çok şükür bir sorun çıkmamıştı. İnşallah yine çıkmayacak. Hayırlısı ile başlayacaksınız. Allah yardımcın olsun. Güzel başlasın , güzel sonuçlansın inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :hooray:

SAOLLL CANIMM HERŞEY İÇİN.TEKRAR YAPTIRINCAA SONUÇLARI YAZARIMM SANA...İYİ Kİ VARSINN....NEVRO BENİ DE LİSTELERİNE ALSANA:roflol:a.s.BELKİ ŞANS GETİRİR BANAAA...:enbuyukkk:.

Canım elbette alırız. Ama erkek infertilitesi yok gördüğüm kadarıyla çok şükür. İnşallah da olmaz. İnşallah spermiogram güzel çıkar. Seni gönül dostlarımızın arasına alalım. Sen de ailemizin bir parçası olursun. Sık sık bekliyoruz. Özletme kendini. a.s.

canimm hayirlisi olsunn inşallah hemen hamile kalirsinn....heyecanini anliyorumm çünkü bende bu ay yumurtlama tedavisine başladiimm bende çok heyacanliyimm dualarniza ihtiyaçim varr...benim tedavim 3 ay sürecek eğer sonuç alamazsakk aşilamaya geçilcekk...hayirlisi allah bilir..yeterki olsunn yeterki sağlikli olsunn..gelsin bebişler...hepimizin olacak inşallah..

sağol arkadaşım iyi dileklerin için seninde tedavin hayırlı olsun umarım üç ayı doldurmadan hamile kalırsın:Saruboceq:

canım elbette alırız. Ama erkek infertilitesi yok gördüğüm kadarıyla çok şükür. Inşallah da olmaz. Inşallah spermiogram güzel çıkar. Seni gönül dostlarımızın arasına alalım. Sen de ailemizin bir parçası olursun. Sık sık bekliyoruz. özletme kendini. A.s.

çok saoll nevrocummm çok iyisinn yaa...valla.....seni seviyoruzzz.....özletmem sik sik uğrarimm.....beni de ailenin içine aldigin için saol tekrardann....inşallah bu topikteki herkez en kisa zamanda tek tek hamişşş kalirr..allah çok büyükk olacak hepimizinn....

merhaba arkadaşlar..dün geceden beri 40 sayfayı nasıl doldurdunuz yawkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Bu gün dr um ultrasonda yumurtalarımın henüz yeterli olgunlukta olmadığını söyledi..bu yüzden ek tedavi uygulamaya karar verdiklerini söyledi..her sabah ayrıca gonalf 150 lik yapılacak göbekten.keşke tüm iğne tedavisi göbekten olsaymış..hiç acımıyor göbekten iğne..hissetmedim bile...fisfisfis

pazar günü sabahtan tekrar doktorum ultrasonda bakıcak..sabah 225 ml fostimol ve 150 ml gonalf,akşam tekrar 225 ml fostimol...Bünyem biraz fazla güçlümü nedir,günde anca 650 ml ile iflah olucak benim yumoşlarfisfisfis

Merhaba tatlımmmm. :1hug: :asigim: Uzun ayrılıklardan sonra coştukça coşuyoruz. kaydirigubbakcemile3

Göbekten iğne çok basit değil mi? Hiç canım acımıyordu benim. Öbürü nasıl? Kalçadan mı? Yumoşlar güzel büyüsün de nereden olursa olsun deriz. :dance: Doktora gerekeni vermiştir. Şimdi daha da güzel büyüyecek yumoşlar. Ne zaman bir dahaki kontrol bitanem. a.s.

selam kızlar....herkese iyi akşamlar..ekim aynın hamişlerine bebişleri hayırlı olsun inşallah Rabbim kasım da bizlere de nasip eder..bizlere de dua edin olur mu?çünkü artık çoook yorulduk..

sağol arkadaşım iyi dileklerin için seninde tedavin hayırlı olsun umarım üç ayı doldurmadan hamile kalırsın:Saruboceq:

SAOLL CANIMMM SENİNDE TEKRARDAN HAYIRLI OLSUNN....İNŞALLLAHH YAA İNŞALLAH BENİM DE BÜTÜN İSTEDİĞİM BU ALLAH BİLİR TABİİ HAYIRLISI KISMETT...:enbuyukkk:

NEVROCUM BEN ADET OLDUM MALESEF:1no2: NE DİYELİM HAYIRLISI OLS.BADEMCİĞİM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN!

çok saoll nevrocummm çok iyisinn yaa...valla.....seni seviyoruzzz.....özletmem sik sik uğrarimm.....beni de ailenin içine aldigin için saol tekrardann....inşallah bu topikteki herkez en kisa zamanda tek tek hamişşş kalirr..allah çok büyükk olacak hepimizinn....

Canım ne demek. Burası hepimizin. yerimseniben

Bizleri ailesi gibi benimseyen ; bizimle gülüp bizimle üzülen , sevincimizi yürekten paylaşan , acımızı derinden hisseden herkese açık burası. Hele senin gibi tatlı , şeker ve candan insanlara.. :1rolleyes:

Biz de teşekkür ederiz.. Sorununun erkek infertilitesi olmamasına rağmen bizleri benimseyip , sıcaklığımızı hissederek yanımızda olma istediğinden dolayı. Senin gibi arkadaşlara hepimizin ihtiyacı var. Hepimiz birbirimizin duacısıyız. Allah hepimize vakti zamanı geldiğinde mucizesini gönderecek. Bu zamanları güzel paylaşımlarla değerlendirmek , güzel dostlarla geçirmek en güzeli. kaydirigubbakcemile5 a.s.

Merhaba tatlımmmm. :1hug: :asigim: Uzun ayrılıklardan sonra coştukça coşuyoruz. kaydirigubbakcemile3

Göbekten iğne çok basit değil mi? Hiç canım acımıyordu benim. Öbürü nasıl? Kalçadan mı? Yumoşlar güzel büyüsün de nereden olursa olsun deriz. :dance: Doktora gerekeni vermiştir. Şimdi daha da güzel büyüyecek yumoşlar. Ne zaman bir dahaki kontrol bitanem. a.s.
pazar günü canım..Şeniz...
bedemim canım benim iyi dileklerin için çok sağol umarım seninde tedavin iyi geçer ve sabrının ve emeğinin meyvesini alırsn :Saruboceq:
inşallah canım..şu günleri bir atlatsak..ah bir atlatsak...:1rolleyes::1hug:

Back