Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım evet gitmiştim bir sorun yoktu ama ne bileyim uzun bir aradan sonra tedaviye başlamak heyecanlandırdı beni bir de benim iğne fobim var hiç acımadığını bildiğim halde o göbekten iğneleri eşim bana yapana kadar neler çekiyor zavallım bu iğneleri çoğu insan kendine yapıyor ben değil kendime yapmak iğnelere bakamıyorum bile işte bebiş için bütün çekilen çile kutsaldır yeterki hayırlısı ile gelsin :Saruboceq:

selam kızlar....herkese iyi akşamlar..ekim aynın hamişlerine bebişleri hayırlı olsun inşallah Rabbim kasım da bizlere de nasip eder..bizlere de dua edin olur mu?çünkü artık çoook yorulduk..

İyi geceler canımmmm. :1hug: Geriye dönüp bakarsam ben de yoruldum belki evet. Ama ben bakmıyorum tatlım. Önüme bakıyorum. Yürümezsem hedefime ulaşamam.

Hepimiz yürüyoruz bir şekilde. Bazılarımız zaman zaman karamsarlıklara kapılıyorlar. Kimseye yapmayın diyemiyorum artık. Çünkü bu da yaşamın getirdikleri. İnsanız sonuçta. Taş değiliz.

Sadece teselli olabiliyor sözlerimiz. Ama her zaman hepinize duacıyım , çoğu arkadaşımız gibi. Elimden sizlere dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef. Allahım kabul eder inşallah dualarımızı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ben çok yorgunum,netten çıkıyorum..hepinizi öpüyorum..iyiki varsınız..Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Teşekkür ederim nevrosky varlığın için duaların için hem bize hem kendine umut olduğun için iyi ki varsın..ve iyi ki hepinizle tanıştım..

NEVROCUM BEN ADET OLDUM MALESEF:1no2: NE DİYELİM HAYIRLISI OLS.BADEMCİĞİM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN!

Canımmm.. a.s. Günü de bugündü. Maşallah hiç sekmemiş. Hayırlısı olsun. Hoşgelmiş , sefa gelmiş. İnşallah önümüzdeki ay gelmez. Uzun bir tatile çıkar. :1rolleyes:

"Please Try Again".. Şu level'i bir atlayamadık. Başa dönüyoruz sürekli. Ama her seferinde aslında biraz daha tecrübe kazanıyoruz. Burada çok şeyler duydum , çok şeyler öğrendim. Her ay şansımın arttığına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki ay mucizen kapını çalar bitanem. Hep beraber mücadelemizi sürdüreceğiz. :lepi:

AYY CANIMM YAA NE GÜZELL ŞEYLER SÖYLEMİŞSİN BENİMM İÇİNN.GÖZLERİM DOLDU VALLA..GERÇEKTEN BAKK.....CANIMM SİZİN ARANIZDA OLMAK ÇOK GÜZELL..ÇÜNKÜ EN ÇOK BİZ BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZZ..HEPİNİZİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİİ...HEPİMİZİN BİRBİRİMİZE ÇOK İHTİYACI VAR..HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLACAK İNŞALAH....ZAMANI GELİNCE BİZDE O MUCİZELERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALACAĞIZZ..ALLAH BÜYÜKK....VALLA İYİ Kİ VARSINIZ..YAŞANTIMA RENK KATTINIZ ..ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR EDİNDİM BURDA..BENİ ANLAYAN İNSANLARLA OLMAK DAHA GÜZELİİ...ÇÜNKÜ ÇEVRENİN ÇOK ETKİSİ VAR...SİZLER OLDUĞUNDAN BERİ DAHA İYİYİMM....ÇÜNKÜ ANLIYORUZ BİRBİRİMİZİ AYNI DERDİ PAYLAŞIYORUZ..YAŞAMAYAN ANLAMIYOR...SİZİNLE ZAMAN GEÇİRMEK GÜZELL.:enbuyukkk::enbuyukkk:.

MAŞALLAH HİÇ SEKMEZİYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL,İNŞALLAH HEPİMİZ HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZkaydirigubbakcemileEVET BURADA BENDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM KEŞKE DİYORUM TÜP BEBEK YAPTIRMADAN ÖNCE SİZLERİ TANISAYMIŞIM DOKTORLAR EŞİMİN SPERMLERİNİN İLAÇLA FELAN ARTMAYACAĞINI SÖYLEYİNCE BİRDE YAŞIN GENÇ BEBEK TUTAR DEYİNCE BAYA HEVESLENDİRDİLER TABİ NASİP OLMADI,SİZLERİDE TANIYINCA DESTEĞİNİZİ DUALARINIZIN GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNCE HELEDE AZ SPERMLE HAMİLE KALANLARI DUYUNCA MORALİM BAYA DÜZELDİ BUGÜN TÜP BEBEK MERKEZİNDEN YİNE ARAMIŞLAR TEKRAR GELİN DİYE ZATEN 2. DENEME İÇİN 3 AY GEÇMESİ GEREKİYORMUŞ BEN BİRAZ BEKLEMEK İSTİYORUM İNŞALLAH KEÇİBOYNUZUNUN FAYDALARINI GÖRÜRÜRÜZDE TÜP BEBEĞE GEREK KALMAZ...HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM.........mirmirmirmir

DUYGU canımm arkadaşımm aramıza hoşgeldinnnn :)Bu topik mannaqtır onu söyleyim gelen bir daha uğramadan edemiyor bağımlılıkk yapıyorr:)Burda hep beraberrr güzel paylaşımlarda bulunuyoruzzzz :teytey::sm_cool:hihoyyytBu topıgın kurucusu Nevromuuuu öpüyorummmmm :içelim:

canimm balimm hoşbuldukkkk.....evet süper bi topikkk.....nevroya teşekkürlerr....

benıde alın aranıza bakem cekilin kenaraaa :teytey:

Ooooo , hoşgeldiniz efendim. Hemen sizi şöyle alalım. Balllllllllllll ; kızım çek bir sandalye hamişimize.

Bu arkadaşımızın (bal) da günü yaklaştı pek heyecanlı ablası. Sizin gibi göbüşü büyütmek istiyormuş. Bir oturup kalksa sandalyenize bulaşır belkim. Sonra bir kere de ben oturabilirmiyim. :1rolleyes: :roflol: :roflol: :roflol:

sengözlerimebaksanab Şirin şey , öp bakalım. Sabahtan akşama öpsen beni doymuyosun. naniknanik :roflol: :roflol: Canımsın canımmmmm :1hug: Sizler varsınız da böyle burası. Her zaman söylüyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. :lepi:

canlar ya başım çok ağrıyor bana müsade, yazdıklarınızı bile tam okuyamadım yarın görüşürüz inşallah

yarın dr a gidecek arkadaşlarımız çok inşallah hepside çok güzel haberlerle gelirler allah yardımcıları olsun

hayırlı geceler canlar

gelın kızlar gelın darı bulasır inşaallah hepinize inşaallah nevrom sankı listede benden önce biri daha vardı gibime gelıyo noldu kine a.s.

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin seni gece gece güldürdün beni.Sandalyeye oturdummu kalkucağımı kim söyledi hahaha gelll bakemm ben kalktım şimdi sen oturr :) hatta iş yerine götürr kızz hamişşş kalasınnn inşallahhhhh :CüvCüv::CüvCüv:

Nevroskycigim masallah sana, bu kadar seyi takip ediyorsun vallahi maasallah. Birde o kadar isinin arasinda hal hatir sormayida ihmal etmiyorsun, hatirliyorsun. Allahimda seni hatirlasin, yuzunu guldursun canim benim.

Bu arada 18. hamisimizde olmus onada maasallah.

İyi geceler bitanem. İnşallah sabaha çok dinç kalkarsın. Geçmiş olsun. a.s.

gelın kızlar gelın darı bulasır inşaallah hepinize inşaallah nevrom sankı listede benden önce biri daha vardı gibime gelıyo noldu kine a.s.

:asigim::asigim:Kızıldenizzz canımm gell bakem şöylee bakk senin için hamişş sandalyesii buldumm ohh güzell oturr şöylee İYİCE bulaşsınnn sonra kalk biz oturcaz arkadaşlar tek tek sıraya geçinnn haha ilk öncee sıra benımmm :roflol::roflol:gece gece koptum yaaaaaaa

Canım hamişliklerini öğrenme tarihine göre olduğu için listemiz bu sebeple sen o arkadaşımızın önüne geçmiş oldun. 2. sıradaki arkadaşımız 1'deydi o zaman. Sonra ben düzelttim sizlerin profillerine bakarak. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…