Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanem
inşallah en kısa zamanda.. sanki sıra sana geldi ball öyle geliyo baana yerimseniben
hayden halaya :teytey: :dance:
ay ben senin ifadelerini yerim yaw nerden buluyon şirinemCanımm hiç sanmıyorumm ama hadi bakalım bende halayına eşlik edeyim :teytey::teytey:
ay ben senin ifadelerini yerim yaw nerden buluyon şirinem
:jeyyar:
hehe bende ona bakıyodum trt de:jeyyar::jeyyar:Sende ararsan bulursunn canikk .Ben çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine tv de komedi dükkanı var azcıkk güleyim .kaydirigubbakcemile3
CANIM MEVZUYU TAM BİLMİYORUM,hepsini okuyamadım geçmişin ama, tablona göre bebişin 4hafta 5günlük. bu kadar küçükken kesen görünmeyebilir.o nedenle hiç endişelenme. yani,benim görünmemişti. ama kanda değerim güzel çıktı. taa 7 haftalıktım bebeğimi gördüğümde. yani kese ile bebeği beraber görebildik. Allah'ım inşallah herşeyin hayırlısını verir.sağolun kızlar ama onu görünceye kadar devam edicek sanırım bu endişe hep akşamları böle oluyom gündüz iiyim ama akşam olunca hele de yarın dr a gideceğim için endişleiyim hayırlısı
ii dilekleriniz için çok sağolun iiki kk da yım iiki sizi tanımışımmm çok sağolunnnn
sağol canım.günler geçmek bilmiyor. düşün düşün olmuyor.allah dualarınız iiçin hepinizden razı olsun canım.
Selam nevroskicim,
Hamilelik allaha şükür iyi gidiyor. Öyle lökür lökür kusmadım. Hafif atlattım ilk üc ayı. Doktor cinsiyeti 18. haftada belli olur diyor bakalım. Darısı senin başına olsun şekercim artık yawww. Herdakika kontrol ediyorum burdaki mesajları belki senin hamişlik haberini alırım diyee ama yinede gördüğüm kadari ile maşallah hamile sayısı artmış. Bu da bir umut.
canım sperm konsantrasyonu hatırlamıyorum akşam eve gidince vaya yarın yazarım
sperm sayısı da önemlimi morfolojide canım
eşime şimdi keçiboynuzu kürü yapıyorum hergün
havuç suyu içiyor taze sıkılmış her akşam birde arı balının içinde fıstık,ceziv,fındık,polen çörekotu vs.karışım aldık akratcıdan bir kavonaz her sabah onu yediriyorum esktra olarkara dut pemezi yediriyorum kısacası duyduklarımın hepsini yapıyorum
allah şifasını verir umarım.biran önce bebeğimiz gelir
kızlar merhaba bugün yok mu hamiş
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum
ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var
allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur
biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum
allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN
merhaba kizlar bu gun ancak girebildim nasilsiniz
canım inşaallah bebegin sana sıkıca tutunmuştur ama bu şüpheler doguncaya kadar devam edecek heralde annelik cok zor bişey miş daha dogmadan aklım bebegimde oluyo acaba iyimi yasıyormu kabi atıyormu her gün bu gel gitlerler ugrasıyosun inşaallah Allah tamamına erdirir canım darısı tüm evlat hasretiyle yanıp tutusanlara :asigim:
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...
pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.
bilmiyorum ama düşününce hep olmazsa diye korkuyorum olmayacak gibi geliyor.
1 kasım test tarihim canlarım. ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
Nevrocummm bana cvp yazmamişsinn yaa
canımm nevrocumm sana bişey sorucamm.gerçi başka arkadaşlarla konuştum onlarda yardımcı oldu ama sen daha bilgilisinn bu konularda...şimdi ben bu ay 3 ay devem edecek klomen kullanmaya başladım eğer sonuç alamazsakk 3 ay sonunda...aşılama olacakk hayırlısı inşallah..ama allaha şükür bütün hormonlarım iyi çıktıı....sorun yok...ama asıl konu....şimdi eşim geçen sene testi yaptırdıgında 4 günlük cinsel perhizdi...ve kısaca sadece şunları yazayımm..sayı 90 mil...morfoloji %9 çıkmıştı...sonuç gayet iyi demişti 2 doktorda...ama bunlar 4 günlük çıkan sonuçlardıı.... bu çarşamba günü yaptırdıgımız test sadece 1.5 günlüktü.....ve sonuçlar geçen seneye göre düşük çıktıı...şok oldumm çok şaşırdımm...çok üzüldümm.....acaba dedimm 1.5 günlükk diye mii böyle çıktı..kızlara sordumm onlarda bu süre çok az diyorlarr....tekrar yaptır diyorlarr....4 günlük oldugu zaman değerler yükselir diyorlarr..o kadar keçiboynuzu havuç suyu falan içirdimm....ama tekrar yaptırıcamm yaa....şimdi 1.5 günlük sonuçu söylüyorum canımm...kısaca yine.. sayı 40 mil.....morfoloji%5.....sence etkisi var mı...1.5 günlük perhizinn...saol şimdidden herşey içinn...