Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım nevrocumm saoll....evet ml...iyi dimi....3 günlük olunca daha fazla çıkar dimi...ama çokk üzüldüğüm konu morfoloji o niye düşük çıkmış acaba.o kadar çakşır otu suyu keçiboynuzu havuç suyu içirdim ama fayda etmemiş demek ki ...3 günlükte yaptırsak aynı çıkacak yanii...çok üzüldüm yaaa..o yüzden yumurtayı delip geçmiyo iştee...hamiş kalamıyorumm....bide ötekileri yazayımm sana...viskozite:normal volüm:3 ml..... total:%58 ....ileri hızlı hareketli:%14... ileri yavaş hareketli:%30....yerinde hareketli:%14..hareketsiz:%42 morfoloji:% 5 ...mikroskopi..200.000 ml herşey için saoll iyi ki varsınnn

kızlar huu huu kimse yokmu sayfamız bayağı aşağılara kaymış niye yoksunuz bakim :uhm:

semaa canım stres yapma sakın bol bol dua et bizimde dualarımız seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum koşturmacam hiç bitmiyo oğlanın okulu ,misafir, gezmelere gitme derken fırsatım olmadı bi türlü...yeni hamişimizi tebrik ediyorum...inşallah günü geçen arkadaşlardanda müjdeli haberler gelir....

Canım 1,5 günlük değerleri unutalım artık. Bence 3 günlük perhizle yine yaptırın. Onu yorumlayalım sağlıklı. %5 morfoloji de kötü değil. Sıkma canını. Sperm sayınız çok olduğu için şansınız çok. O eksiyi kapatır. a.s.

akdas canım 1 kasımı senle beraber heyacenla bekleyeceğiz inşallah güzel haberler alırız sen kendini çok yorma ve morelini yüksek tut.

akdaş canım umarım bebişin tutunmuştur sana....semacım sende canını sıkma bence dr un yanlış anlamıştır ..inanıyorumki yarın buraya müjdeli haberlerle geleceksin....

Selam kızlarrr bende burdayımm sitede görev başındayımm yazdıklarınızı okuyorum :)
:roflol::roflol:Bu arada başağrısı devam

Canım hoşgeldin. :1hug: a.s. Allah kolaylık versin. Müsait olsan gelirsin birtanem , biliyoruz biz seni. Kendine iyi bak. Şeniz

slm kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız bu arada hamile kalan arkadaşları tebrik ederim

Merhaba bitanem. Hoşgeldin. Evet bayadır uğramıyordun. Nasılsın? Rahatsızlıkların geçti mi canım? İnşallah artık iyidir sağlığın. :Saruboceq: a.s.

hejacım ben geldim..ne zamandır uğramıyordum..dediM nevro yoklama yaparsa kesin atar beni topikten...hamişler artıyor tek tek.rabbim hepimize nasip etsin..

Son düzenleme:
Merhaba bitanem. Hoşgeldin. Evet bayadır uğramıyordun. Nasılsın? Rahatsızlıkların geçti mi canım? İnşallah artık iyidir sağlığın. :Saruboceq: a.s.

hoşbulduk canım.a.s düşükten sonra ilk defa dün hastalandım o birazcık sarstı ama şimdi daha iyiyim.:sm_cool:

kızlar yarın saat 2 de doktorda randevum var ay çok heyecanlıyım allahın izni ile tedaviye başlıyorum dua edin bana çok ihtiyacım var :CüvCüv:

SAOLLL CANIMM HERŞEY İÇİN.TEKRAR YAPTIRINCAA SONUÇLARI YAZARIMM SANA...İYİ Kİ VARSINN....NEVRO BENİ DE LİSTELERİNE ALSANA:roflol:a.s.BELKİ ŞANS GETİRİR BANAAA...:enbuyukkk:.

hejacım ben geldim..ne zamandır uğramıyordum..dediM nevro yoklama yaparsa kesin atar beni topikten...hamişler artıyor tek tek.rabbim hepimize nasip etsin..

hoş geldin canım valla ben şahsen hiç yoklamayı kaçırmıyorum çok çalışkan bir öğrenciyim sırnaşık şey evet maşallah hamişlerimiz artıyor allah daha çok arttırsın darısı hepimizin başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…