Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah hayırlısı neyse onu versin canım.belki bu ay kafa yormadıgın takip etmediğin için bebişin gelmiştir.az kalmıs gününe de.senin için dua edecegim.insallah allah kabul eder.
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum
ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var
allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur
biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum
allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 2 gündür giremiyorum nete...
pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.
bilmiyorum ama düşününce hep olmazsa diye korkuyorum olmayacak gibi geliyor.
1 kasım test tarihim canlarım. ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
Semacım canım iyi güzel şeyler düşünmeye çalışş yarın dr. gittiğinde ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLSIIYLA İNŞALLAHH O KÜÇÜK KESEYİ GÖRÜCEKSİN .İnşallahh bizeee müjdeli haberlerle geliceksinn.Dualarımız seninle canım rabbime emnaett oll... şuan nasıl endişe içinde olduğunu anlayabiliyorum canım .Şimdi güzelce bir abdest al bak rahatlıcaksınn .Dularımızz seninle Rabbime emanet ediyoruzz seni o herşeyin en iyisi bilirrr .:1hug:
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 2 gündür giremiyorum nete...
pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.
allahım hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnn
akdaş HADİ HAYIRLI OLSUN DİYEREK BAŞLAYIMM .ALLAHIM BU BEKLEYİŞTEE BOL SABIR VERSİN SANA ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI,HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANA DUALARIMIZ SENİNLE.iNŞALLAH MÜJDELİ HABERİNİ ALICAZZ:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...
hep sobeliyosun kıs sen benüüüüüü laelaelaelaelaeSabırsızım ordasın biliyorumm ağrın ve kanama varmıı ses ver ağlıcam bakksenağlama
sanada merhaba akdas transferin hayırlı olsun umarım 1 kasımda pozitif sonuç alırsın dualarımız seninle kendine dikkat et sakın stres yapma önce tuttuğuna inanacaksın unutma inanmak başarmanın yarısıdır umarım allah emeğinin karşılığını verir ve bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
hep sobeliyosun kıs sen benüüüüüü laelaelaelaelae
evet kanamam devam ediyor yarın dra gidicem bakalım inşallah aşılama için sorun çıkmaz :çok üzgünüm:
ümitliyimmmmmmmmm bu topicteki herkes hamiş kalıcak en kısa zamanda vede sırasıyla a.s
sağol bitanem:jeyyar::jeyyar:Evet sobeliyorum sonra ball beni özlemedin deyip duruyon :roflol::roflol:
Canım hadi hayırlısı yarın dr gittiğinde iyi haberler alırsın inşallahh:Saruboceq:
:sm_cool::teytey:Evet hiççç şüphemiz bile olmasınn hepimizzz hamiş kalıcam hopaaaa