• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah hayırlısı neyse onu versin canım.belki bu ay kafa yormadıgın takip etmediğin için bebişin gelmiştir.az kalmıs gününe de.senin için dua edecegim.insallah allah kabul eder.

allah hayırlısı neyse onu versin canım.belki bu ay kafa yormadıgın takip etmediğin için bebişin gelmiştir.az kalmıs gününe de.senin için dua edecegim.insallah allah kabul eder.

Evet Allahım hakkımızda hayırlı olanı göstersin ...allah razı olsun nurr canım sağolasınn:1hug:

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum

ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var

allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur

biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum

allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN

canım inşaallah bebegin sana sıkıca tutunmuştur ama bu şüpheler doguncaya kadar devam edecek heralde annelik cok zor bişey miş daha dogmadan aklım bebegimde oluyo acaba iyimi yasıyormu kabi atıyormu her gün bu gel gitlerler ugrasıyosun inşaallah Allah tamamına erdirir canım darısı tüm evlat hasretiyle yanıp tutusanlara :asigim:

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım nur canım tebrik ederim seniiii allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

kızlar yarın 11:15 de randevum var yarın belli olcak dış gebelik mi normal mi bhcg nin artışına göre sanırım yine vajinal ult. la bakıcak korkuyorum çok kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum iiki varsınız siz olmasanız kimle dertleşirdim bilmiyorum

ben burda yalnızım ailem ist.da kayınvalidem ardahanda hiç bi büyük yok başımda korkma şöle olur böle olur dicek annemde zavallım günde 20 kez tel açıyo noldu varmı bişe diye doğduğum büyüdüğüm yerden uzaktayım sadece üniversitedeki arkadaşlarım var onlarda bekar zavallılar napsınlar bilmezler etmezler çok çaresizim inşallah bebğim benimlekalır korkuyorum bu kadar zaman istedim uğraştım kimseye belli etmeden gizlice ağladım ama şimdi hamileyim ona bile tam sevinemedim hep içimde ya giderse ya göremezsem ya benimle kalmak istemezse şüpheleri var

allaha sığınmaktan başka çarem yok zaten hep böle oldu rabbim en iiisini bilir bi tek bu içime su serpiyo dua edin nolur

biliyorum burda size bunları yazmamam gerekir ama niyetim kimseyi kırmak değil nolur yanlış anlamayın hep dua ediyorum sizlerede hamiş kaldım diye burdan gitmeyi hiç istemiyorum

allahım dualarımı dualarını kabul ettiği kişilerin hakkı için kabul etsin inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN

merhaba canım neden bu kadar karamsarsın bence bebeğin seninledir dış gebelik değildir hiç sanmıyorum yarın hayırlısıyla gidersin bize müjdeli haberlerle gelirsin tabiki bizimle paylaşacaksın çünkü biz burda iyi günümüzü de kötü günümüzü de paylaşıyoruz bizde hamile kaldığın halde bizimle kaldığın için daha çok mutlu oluyoruz kendine iyi bak stres yapma herşeyin hayırlısı olsun :1hug:

semacım aminn canım sagolasın.
stres yapma.bebişini sıkma canım.ben senin hakkında herseyın yoluna girecegını hissediyorum.dr.lar bazen en kötü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar.benim de lekelenmelerim vardı.dr.un biri yüksek düşük riski dedi ultrasonla baktıktan sonra.4-5 gün boyunca yüreğim agzımda gezdim.kabus gibiydi.baska dr da bana hiç bir kötü durumun olmadıgını söyledi.sonuç olarak sonraki dr.un dediği gibi oldu.bosuna sıkmısım canımı dedim sonra.sende içini ferah tut.insallah allah hakkında hayırlısını verır.

sağolun kızlar ama onu görünceye kadar devam edicek sanırım bu endişe hep akşamları böle oluyom gündüz iiyim ama akşam olunca hele de yarın dr a gideceğim için endişleiyim hayırlısı

ii dilekleriniz için çok sağolun iiki kk da yım iiki sizi tanımışımmm çok sağolunnnn

kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...

pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.

bilmiyorum ama düşününce hep olmazsa diye korkuyorum olmayacak gibi geliyor.

1 kasım test tarihim canlarım. ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 2 gündür giremiyorum nete...

pazartesi transferim oldu kızlar.(ayın 20 sinde) bekliyoruz bakalım o en zor süreçteyim.

allahım hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnn

Semacım canım iyi güzel şeyler düşünmeye çalışş yarın dr. gittiğinde ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLSIIYLA İNŞALLAHH O KÜÇÜK KESEYİ GÖRÜCEKSİN .İnşallahh bizeee müjdeli haberlerle geliceksinn.Dualarımız seninle canım rabbime emnaett oll... şuan nasıl endişe içinde olduğunu anlayabiliyorum canım .Şimdi güzelce bir abdest al bak rahatlıcaksınn .Dularımızz seninle Rabbime emanet ediyoruzz seni o herşeyin en iyisi bilirrr .:1hug:

Semacım canım iyi güzel şeyler düşünmeye çalışş yarın dr. gittiğinde ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLSIIYLA İNŞALLAHH O KÜÇÜK KESEYİ GÖRÜCEKSİN .İnşallahh bizeee müjdeli haberlerle geliceksinn.Dualarımız seninle canım rabbime emnaett oll... şuan nasıl endişe içinde olduğunu anlayabiliyorum canım .Şimdi güzelce bir abdest al bak rahatlıcaksınn .Dularımızz seninle Rabbime emanet ediyoruzz seni o herşeyin en iyisi bilirrr .:1hug:

çok sağol canım yani napacağımı bilemedim dua ediyorum kuran da okuyorum zaten şimdi yine okuyucam çok sağol benimde hep dualarım sizlerle emin olunnnnn yarın hemen size haber veririm zaten gitcek başka yerim yok senağlama yalnızım burda senağlama:enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 2 gündür giremiyorum nete...

akdaş HADİ HAYIRLI OLSUN DİYEREK BAŞLAYIMM .ALLAHIM BU BEKLEYİŞTEE BOL SABIR VERSİN SANA ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI,HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANA DUALARIMIZ SENİNLE.iNŞALLAH MÜJDELİ HABERİNİ ALICAZZ:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

akdaş HADİ HAYIRLI OLSUN DİYEREK BAŞLAYIMM .ALLAHIM BU BEKLEYİŞTEE BOL SABIR VERSİN SANA ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLI,HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN SANA DUALARIMIZ SENİNLE.iNŞALLAH MÜJDELİ HABERİNİ ALICAZZ:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

sağol canım.günler geçmek bilmiyor. düşün düşün olmuyor.allah dualarınız iiçin hepinizden razı olsun canım.

kızlar merhaba. pc deki sorun nedeniyle 4 gündür giremiyorum nete...

sanada merhaba akdas transferin hayırlı olsun umarım 1 kasımda pozitif sonuç alırsın dualarımız seninle kendine dikkat et sakın stres yapma önce tuttuğuna inanacaksın unutma inanmak başarmanın yarısıdır umarım allah emeğinin karşılığını verir ve bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

Sabırsızım ordasın biliyorumm ağrın ve kanama varmıı ses ver ağlıcam bakksenağlama

Sabırsızım ordasın biliyorumm ağrın ve kanama varmıı ses ver ağlıcam bakksenağlama
hep sobeliyosun kıs sen benüüüüüü laelaelaelaelae
evet kanamam devam ediyor yarın dra gidicem bakalım inşallah aşılama için sorun çıkmaz :çok üzgünüm:
ümitliyimmmmmmmmm bu topicteki herkes hamiş kalıcak en kısa zamanda vede sırasıyla
a.s

sanada merhaba akdas transferin hayırlı olsun umarım 1 kasımda pozitif sonuç alırsın dualarımız seninle kendine dikkat et sakın stres yapma önce tuttuğuna inanacaksın unutma inanmak başarmanın yarısıdır umarım allah emeğinin karşılığını verir ve bebişlerini kucağına alırsın :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

sağol canım. valla umarım tutmuştur. bu hafta rapor aldım ama haftaya kendimi yormamak şartıyla çalışacağım. sağolun kızlar destekleriniz için.

hep sobeliyosun kıs sen benüüüüüü laelaelaelaelae
evet kanamam devam ediyor yarın dra gidicem bakalım inşallah aşılama için sorun çıkmaz :çok üzgünüm:
ümitliyimmmmmmmmm bu topicteki herkes hamiş kalıcak en kısa zamanda vede sırasıyla
a.s

:jeyyar::jeyyar:Evet sobeliyorum sonra ball beni özlemedin deyip duruyon :roflol::roflol:
Canım hadi hayırlısı yarın dr gittiğinde iyi haberler alırsın inşallahh:Saruboceq:
:sm_cool::teytey:Evet hiççç şüphemiz bile olmasınn hepimizzz hamiş kalıcam hopaaaa

:jeyyar::jeyyar:Evet sobeliyorum sonra ball beni özlemedin deyip duruyon :roflol::roflol:
Canım hadi hayırlısı yarın dr gittiğinde iyi haberler alırsın inşallahh:Saruboceq:
:sm_cool::teytey:Evet hiççç şüphemiz bile olmasınn hepimizzz hamiş kalıcam hopaaaa
sağol bitanem
inşallah en kısa zamanda.. sanki sıra sana geldi ball öyle geliyo baana yerimseniben
hayden halaya
:teytey: :dance:

Back