Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım ...senın iyi olmana sevındım.........hadı sendende beklıyorum guzel bı haber..........olsun da sen arasıra gır meseneye .............inş herkesın olsunda guzel şeylerle yazışalım burda .........bebişler anlatalım..............mesela..
cuman hayırlı ols.........rabbım guzel gunler nasıp etsın herkese inş

canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine senin de cuman hayırlı olsun allahım tüm dileklerini kabul etsin evladınada uzun ömürler versin :Saruboceq:

canım sağol ............. inş rabbım bu dualarımıza icabet eyler makbul eyler canım...........guzel duan için allah razı ols.........rabbım cumlemızı sevındırsın...........sen çalışmıyosun değil mı ........selam ve dua

selam kızlar bugün sizlele olamadım.çünküm evime laminat parke yaptırayım dedim cuma günü yani bugün için beklyordum.HOŞŞİK parkeciler saaat anca 2 de arayıp benim beğendiğim parkenin depolarında olmadığını söylediler.parkemin çarşamba geleceğini bana perşembe -cuma gelinceğini söylediler:mymeka:.hani derler bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı .......... ayyyyy içime daral geldi.ev ayakta benim sinirler ayakta.klava:

aymes, Balsurat, BTRKLC, cerensesil, civciv1981, el-muallim, esila@mısra, sevcangoksel, SUDENAZ222, vesta, yiğit-yağmur, __f__a__d__i__k__ ve 3 misafir ;

Maşallah yine dolu dolu buralar. :dance: :dance: :dance:

Aminnn canım inşallahhhh ağzına yüreğine sağlıkkk:1hug:

canım bana soruyorsan ben çalışmıyorum evdeyim a.s.

iyi akşamlar kızlar,
okumaktan yoruldum yine 40 sayfa dünden bugüne klava:
nasılsınız?keyfiniz yerindedir umarım.
belinay canım tebrik ederim, çok sevindim.
Eşimin ameliyatı kasımda 3 ay olucak, senin heberin umut oldu, bakalım bizde de düzelme olucak mı?:Saruboceq:

Ohhh canımmmm. Eline koluna sağlık. :dance: İşleri bitirdin , artık rahat rahat oturursun bilgisayar başında. Ben de birazdan çıkacağım işyerinden. :sm_cool:

Geçmiş olsun bitanem. İnşallah hamişlik belirtisidir. :Saruboceq: İlaç falan kullanma sen yine de. yasakkelime

nevrocum pre seed hakkında bilgi almak istiyorum.İstanbulda nerede, telefon numarası verebilir misin?Ben çok araştırdım bulamadım nedense.Yurtdşında satış yapan sitenin istanbulda bağlantısı görünmüyor.

:asigim:Canım daha günüm geçmedi 4 gün kaldı hayırlsııı bakalımm benimkide boş yere umut:1rolleyes:
hoş geldin balım valla bilgim yok ama umarım hamişlik belirtisidir :CüvCüv:

Hoşbuldukk canım bakalım yine benimki yalancı foss belirtidir kesın :asigim:

Amin bitanem , inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Canım google' a artı sağlık yaz. orda telefonları var......

İnşallah bitanem. Allah kısmet ederse güzel haberlerim olabilir benim de. İnşallah herkesin yüzü gülsün bu yolda. Sana da hayırlı cumalar canım. Allaha emanet ol. a.s.

canımm nevrocumm sana bişey sorucamm.gerçi başka arkadaşlarla konuştum onlarda yardımcı oldu ama sen daha bilgilisinn bu konularda...şimdi ben bu ay 3 ay devem edecek klomen kullanmaya başladım eğer sonuç alamazsakk 3 ay sonunda...aşılama olacakk hayırlısı inşallah..ama allaha şükür bütün hormonlarım iyi çıktıı....sorun yok...ama asıl konu....şimdi eşim geçen sene testi yaptırdıgında 4 günlük cinsel perhizdi...ve kısaca sadece şunları yazayımm..sayı 90 mil...morfoloji %9 çıkmıştı...sonuç gayet iyi demişti 2 doktorda...ama bunlar 4 günlük çıkan sonuçlardıı.... bu çarşamba günü yaptırdıgımız test sadece 1.5 günlüktü.....ve sonuçlar geçen seneye göre düşük çıktıı...şok oldumm çok şaşırdımm...çok üzüldümm.....acaba dedimm 1.5 günlükk diye mii böyle çıktı..kızlara sordumm onlarda bu süre çok az diyorlarr....tekrar yaptır diyorlarr....4 günlük oldugu zaman değerler yükselir diyorlarr..o kadar keçiboynuzu havuç suyu falan içirdimm....ama tekrar yaptırıcamm yaa....şimdi 1.5 günlük sonuçu söylüyorum canımm...kısaca yine.. sayı 40 mil.....morfoloji%5.....sence etkisi var mı...1.5 günlük perhizinn...saol şimdidden herşey içinn...

Nevrommm sağolasın canımm akşama görüşürüz inşallah msnde .Bu ay zaten çok ilaç içtim o yüzden almıyorum ağrı kesici
ŞenizÖpüyorum seniiii

Canım merhaba. :1hug: Oku oku yoruldun yine. Sevcangoksel'in dediği gibi arattır çıkıyor canım. Bulamazsan ben sana özelden de atarım. Ama şimdi hazırlanmam gerekiyor. İş yerinden çıkacağım. Mutlaka bulursun google'dan. a.s.

:asigim:Canım daha günüm geçmedi 4 gün kaldı hayırlsııı bakalımm benimkide boş yere umut:1rolleyes:

Hoşbuldukk canım bakalım yine benimki yalancı foss belirtidir kesın :asigim:

canım inşallah hamilesindir bunu tüm kalbimle diliyorum :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

Canım hoşgeldin. Şeniz Canını sıkmışlar baya. klava: Baya sinir bir durum. Böyle iş mi olur. Neyse yapacak birşey yok. Bizlere takıl bitanem. Sinirin geçsin. Şeniz

Canım iş yerinden çıkacağım için okuyup cevaplandıramıyorum maalesef. Ben bu soruya akşam burada cevap verip , sana da özelden bilgi vereceğim. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…