Canım merhaba. :1hug: Oku oku yoruldun yine.Sevcangoksel'in dediği gibi arattır çıkıyor canım. Bulamazsan ben sana özelden de atarım. Ama şimdi hazırlanmam gerekiyor. İş yerinden çıkacağım. Mutlaka bulursun google'dan. a.s.
Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş.Hepinizi öpüyorum. Şeniz Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Görüşmek üzere. :asigim:
ealsnas ; güzelim nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?Maşallah 3,5 aylık olmuş Cinsiyet artık yakınlarda belli olur. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah tatlım. :Saruboceq: Şeniz Şeniz
canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s. en son test yapalı baya geçmiş eşinin yeniden test vermesi şart ben de düşük yaptım,o zamanlar sperm değerleri çok iyi değildi ama yinede hamile kalabildim ama zamanla o değerleri çok düştü.o zamanlar varikosel de yoktu şimdi varikosel de varmış temmuz da ameliyat oldu....
Canım sana da hayırlı cumalar. Konsantrasyon veya miktar der mesela. ml diye yanında birim bulunur. 10 üzeri 6 gibi rakam bulunabilir. total sperm yazabilir. Anlayacağın her merkezin spermiogram çıktısı farklı özellikte. Sen ne görüyorsan yaz bize. Biz anlarız. a.s.[/QUOTE
canım sperm konsantrasyonu hatırlamıyorum akşam eve gidince vaya yarın yazarım
sperm sayısı da önemlimi morfolojide canım
eşime şimdi keçiboynuzu kürü yapıyorum hergün
havuç suyu içiyor taze sıkılmış her akşam birde arı balının içinde fıstık,ceziv,fındık,polen çörekotu vs.karışım aldık akratcıdan bir kavonaz her sabah onu yediriyorum esktra olarkara dut pemezi yediriyorum kısacası duyduklarımın hepsini yapıyorum
allah şifasını verir umarım.biran önce bebeğimiz gelir
canım bana soruyorsan ben çalışmıyorum evdeyim a.s.
kızlar merhaba.masallah oku oku bıtmıyor ya.allah muhabbetınızı arttırsın.bende pazardan geldım.orucluyum.ıftara az kaldı.yemek hazırlıcam.hadı yıne gorusuruz.yenı gelen arkadaslar HOSGELDINIZ VE EN KISA ZAMANDA PEMBIS KOSEYE GECERSINIZ INSALLAH.hayırlı gunler kızlar..
balcımm baş ağrısı benım de olmustu.ama benim adet belirtisidir bas ağrısı.basım agrıdıgı gün adet olurum.en son adetimden 2-3 gün önce başım aynı sekılde agrıdı.ben erken mi adet olacagım acaba dedim .ama adet olmadım.insallah canım senin de öyledir.hihoyyyt
balcım insallah canım ya.benim aynı migren ağrısı gibiydi.ama kesik kesik agrıdı.yani bir ağrıyordu sonra kesiliyor sonra yine agrıyordu.başka belirtin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?