Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Buldum canım, teşekkürler ikinize de.Fırsat bulunca gidip görüşeyim, hem de alayım.Bi de bunu deneyelim.

Kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş. Hepinizi öpüyorum. Şeniz Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Görüşmek üzere. :asigim:

Selam nevroskicim,

Hamilelik allaha şükür iyi gidiyor. Öyle lökür lökür kusmadım. Hafif atlattım ilk üc ayı. Doktor cinsiyeti 18. haftada belli olur diyor bakalım. Darısı senin başına olsun şekercim artık yawww. Herdakika kontrol ediyorum burdaki mesajları belki senin hamişlik haberini alırım diyee ama yinede gördüğüm kadari ile maşallah hamile sayısı artmış. Bu da bir umut.

hoşbulduk canım sence düşük yapmamızın nedeni sperm sayılarının yetersiz olmasımı

kızlar merhaba.masallah oku oku bıtmıyor ya.allah muhabbetınızı arttırsın.bende pazardan geldım.orucluyum.ıftara az kaldı.yemek hazırlıcam.hadı yıne gorusuruz.yenı gelen arkadaslar HOSGELDINIZ VE EN KISA ZAMANDA PEMBIS KOSEYE GECERSINIZ INSALLAH.hayırlı gunler kızlar..

canım bana soruyorsan ben çalışmıyorum evdeyim a.s.

canım evet sana sormuştum sağol çalişinca pek gırılmıyo tabı ......evdeysen guzel .inş..rabbım guzel gunler nasıp eder herkese..... bebişlerle dolu guzel gunler selam ve dua ...........

ne guzel hamiş haberlerı var galıba yıne.rabbım hamişlere kolay gebelik nasıp etsın ısteyenlerede hamişlikler inş...........ben de çıkıyorum ..........hayırlı gecelerrrrrrrrr ................

canım allah kabul etsın orucunu ..bol dua et dualar böyle anlarda kabul olur....inş...herşey gönlune göre olur..........hayırlı iftarlar...............dua ile...........

balcımm baş ağrısı benım de olmustu.ama benim adet belirtisidir bas ağrısı.basım agrıdıgı gün adet olurum.en son adetimden 2-3 gün önce başım aynı sekılde agrıdı.ben erken mi adet olacagım acaba dedim .ama adet olmadım.insallah canım senin de öyledir.hihoyyyt

Canım benim inşallah öyledirr bilmiyorum artık nedir bu ağrıı hiç durmadı yaa pc kapatamıyom yapışıp kaldım k.k yabenneyaptımkisenağlama

yeeni hamişlerimiz olmus.hamişlerimizi tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin.insallah kısa zamanda peşpeşe herkesin hamiş haberini alacagız.:Saruboceq:

balcım insallah canım ya.benim aynı migren ağrısı gibiydi.ama kesik kesik agrıdı.yani bir ağrıyordu sonra kesiliyor sonra yine agrıyordu.başka belirtin var mı?

balcım insallah canım ya.benim aynı migren ağrısı gibiydi.ama kesik kesik agrıdı.yani bir ağrıyordu sonra kesiliyor sonra yine agrıyordu.başka belirtin var mı?

senağlamaBu ay 14 gündür gripimi atlatmakla uğraşmaktan belirti düşünmeye halim yoktu.İyileştim şimdide son 3 gündür baş ağrısı ve ayaktayken ara ara baş dönmesi oluyor,bazı yiyeceklere istek var ama umudum yokk yormak istemiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…