İnşallah şifasını bulursunuz. kaydirigubbakcemile2 Benim eşimde keçi boynuzu kürü içiyo. İlk zamanlar pek beğenmiyodu tadını. Ama internetten bir sürü keçiboynuzunun faydalarını içeren sayfalar okuttum ona. :jeyyar: :jeyyar: Şimdi hadi benim şifalı suyumu getir diyo. Onu içmeden yatmıyo.
Hadi bakalım. :dance: Keşke kendiliğinden adım atsa. Hatta kendiliğinden araştırıp üzerine gitse. Ama olmuyor. Bu erkekler hep koca bebek. Sen de bak bakalım canım , bebeğini besle. Allah şifasını verir inşallah canım. :içelim:
işallah canım. ben burayı çok sevdim herkes beni anlıyor .allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasipm etsin
novrocum ben adet oldum bir zahmet düzeltirsin yeni tarihim 24 kasım zaten benim normal adet döngüm 30 günde birdir son birkaç aydır 28 günde bir oluyordum neyse sağlık olsun yola devam ya ben şimdi kaçıncı gün doktora gidicem çünkü adetin üçüncü günü pazar pazar günüde doktor yok ikinci günü mü gitsem yoksa dördüncü günü mü bana yardımcı olurmusunuz hiç başına böyle bir şey gelen oldumu
Tamam bitanem düzeltirim. Bence 2. günü git. Bir baksın herşey normalse 3. günden itibaren sen kendin iğnelerine başlarsın zaten. Bana bir aşılamamda denk gelmişti. Ben 2. gün gitmiştim. a.s. Bu ayki kırmızılar yeni bir adımın başlangıcı oldu. İnşallah aşılamanda bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv: Şeniz
Merhaba tatlım. a.s. Gerçekten maşallahAllah muhabbetimizi arttırsın. Bütün gün burdayım inan ben zor yetişiyorum. Sağolsun arkadaşlarımız hiç yalnız bırakmıyorlar burayı. :lepi:
Sen nasılsın bitanem? Keyifler nasıl?
canımsın ya teşekkürler o zaman ben yarın giderim evet canım bu ayki kırmızılarımyeni bir adımın başlangıcı ve hayırlısı ile son kırmızılar olur dokuz ay boyunca nevrom canım arkadaşım güzel temennilerin için sağol inşallah dediğin gibi bebeklerime kavuşurum tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli Şeniz
cerensesil arkadaşım aramıza hoş geldin umarım tez zamanda hamile kalırsın a.s.
canımsın ya teşekkürler o zaman ben yarın giderim evet canım bu ayki kırmızılarımyeni bir adımın başlangıcı ve hayırlısı ile son kırmızılar olur dokuz ay boyunca nevrom canım arkadaşım güzel temennilerin için sağol inşallah dediğin gibi bebeklerime kavuşurum tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli Şeniz
canım benim eşimde aynı mantıkla hareket ediyor.eşim ilk ve son olarak 1,5 yıl önce benim zorumla sperm testi yaptırdı.hem sperm sayısı az hemde hareketsiz çıktı.bu testten 1 ay sonra ben hamile kaldım ve düşük yaptım hala çocuk sahibi olamadık.1 kere hamile kaldığım için o bende birşey yok havalarında ama pazartesi günü ikna edip tekrar sperm testi verdiricem.bu konu açıldıkça bunalımlara giriyo kaçacak delik arıyo
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah herşey yolun da gider ve senin de güzel haberlerini alırız :CüvCüv:
hadi hayırlısı olsun canım rabbim seninde yüzünü güldursünn sanada inş bu mutluluğ yaşatır en kısa zamandaa :1hug::1hug:
canım valla sen buranın duayeni oldunn sen olmazsan herkez bi tarafa savrulur işin zor senin canım hani anneler evlatlarını bir araya toplamak için çaba sarfeder yaa senide öyle görüyorumm ŞenizŞeniz
ben iyiyim şükür canımm akşama kadar bebişle yan gelip yatıyoruzzz
bazen onu göreceğim bi pencere olsada arada sırada açıp baksam diyorum iyimi diyee :roflol::roflol:
canım çok teşekkürler allahım seninde bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına almayı o mis ibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin :Saruboceq:
Maşallah canım.Allah nazarlardan saklasın. :Saruboceq: Di mi ama? İnsan bu seferde hep merak ediyor. Endişeler başlıyor. Hamile kalmakla bitmiyor maalesef. Bizler ilk adımı atmaya çalışıyoruz Allahın izniyle. Dualarımız bu yolu alan hamişlerimizle. Kucağına almayı nasip etsin Allahımmmmmmmm sağlıklaaa. :Saruboceq:
sELAM CANIMM HOŞGElDinnnn...Aminn inşallah ağzına yüreğine sağlık ne güzel şeyler yazıyorsunn maşallahhcanım sende kaptın şifayı geçmiş olsun allaha emanet oll Şeniz
Selam kızlarrr ben geldim ohh işlerimi bitirdim uzandımm :)bakınıyorum k.k ya :) Yaa kızlarrrr baş ağrsı hamişlik belirtisi olabilirmi .3 gündür hissedilir şekilde ağrı var ve ayağa kalkınca arada üstüm gidiyor senağlama
Selam kızlarrr ben geldim ohh işlerimi bitirdim uzandımm :)bakınıyorum k.k ya :) Yaa kızlarrrr baş ağrsı hamişlik belirtisi olabilirmi .3 gündür hissedilir şekilde ağrı var ve ayağa kalkınca arada üstüm gidiyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?