arkadaşlar bende 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyouz..aylardır ben gidip geliyordum doktora..en nihayetinde eşim ikna oldu ve sperm testinde hareket azlığı çıktı hareketi %2 seviyelerinde.. doktor üroloğa başvurun dedi...yeni en baştan başladık bakalım hayırlısı inşaallah.. umarım ilaç tedavisi yeterli olur..ama okuduğum yorumlara bakarak sanırım aşılama ve tüp bebek yolu gözüküyor bana... gözüm korktu açıkçası.. eşime çok zor geliyor bu şeyler.. uğraşmak istemiyor.. bilmiyorum.. bugün çok hassastı üroloğa gitti geldi ve daha şimdiden psikolojisi bozuldu.. doktor sperm testine tekrar istemiş ona göre tedaviye başlayacak.. sizce bu kadar düşük seviyede hareket ilaçla iyileşebilirmi... Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
cumanız mübarek olsun arkadaşlar
arkadaşlar bende 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyouz..aylardır ben gidip geliyordum doktora..en nihayetinde eşim ikna oldu ve sperm testinde hareket azlığı çıktı hareketi %2 seviyelerinde.. doktor üroloğa başvurun dedi...yeni en baştan başladık bakalım hayırlısı inşaallah.. umarım ilaç tedavisi yeterli olur..ama okuduğum yorumlara bakarak sanırım aşılama ve tüp bebek yolu gözüküyor bana... gözüm korktu açıkçası.. eşime çok zor geliyor bu şeyler.. uğraşmak istemiyor.. bilmiyorum.. bugün çok hassastı üroloğa gitti geldi ve daha şimdiden psikolojisi bozuldu.. doktor sperm testine tekrar istemiş ona göre tedaviye başlayacak.. sizce bu kadar düşük seviyede hareket ilaçla iyileşebilirmi... Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun
kızlar bir şeyi çok merak ediyorum erkekten gelen meni koyu kıvamlımı olmalıdır yoksa su gibi birşeymi benim eşiminki su gibi birşey çok az koyu bir kıvamı var.hamile kaldığım ay (düşükle sonuçlanan) yoğurt gibi beyaz ve koyuydu
canim tam emin değilim diğer arkadaşlarda yorumlasin ama .ilk test yaptirdiğimizda çok net olarak eşimin verdiği örneği görmüştüm.koyu kivamli bir şey.dediğin gibi hemen hemen yoğurt kivaminda.likefaksiyon süresi denilen bir şey var testte o bizde 20 dakika .normal yaziyordu..eşimin dediğine göre spermin sivi faza geçme zamani demek demişti.normal olduğu için üzerinde çok arştirma yapmadim.ama aşilama yapilirken 2 saat sonra almiştik örneği o nedenle tamamen sivi haldeydi spermler.doktor enjektöre çekerken gördüm.sanirim normali ilk edapta koyu kivamli olur en geç yarim saat içerinde su gibi olmasi diye biliyorum.
canım benim eşimde aynı mantıkla hareket ediyor.eşim ilk ve son olarak 1,5 yıl önce benim zorumla sperm testi yaptırdı.hem sperm sayısı az hemde hareketsiz çıktı.bu testten 1 ay sonra ben hamile kaldım ve düşük yaptım hala çocuk sahibi olamadık.1 kere hamile kaldığım için o bende birşey yok havalarında ama pazartesi günü ikna edip tekrar sperm testi verdiricem.bu konu açıldıkça bunalımlara giriyo kaçacak delik arıyo
herkesin cuması mübarek ols arkadaşlar Rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi amin diyen dillerimizi ve ona bağlı gönüllerimizi boş geri çevirmesin bugün diliniz durmasın kızlar çünkü cuma günü öyle bir saat varki o an edilen dua geri çevrilmiyor bizde ne yapicezzz bol bol dua edicezzz dimi
arkadaşlar bugün eczaneye gidip vitaminler alıcam aktardan keçiboynuzu alıcam eşimi iyi bir bakıma sokucam.sperm testi yaptırmaya ikna olmazsada o ikna olana kadar onunla konuşmıycam.
ealsnas ; güzelim nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?Maşallah 3,5 aylık olmuş Cinsiyet artık yakınlarda belli olur. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inaşllah tatlım. :saruboceq: şeniz şeniz
güzelim ayrica eşine bunu anlatmaya çaliş .ilki doğal yoldan olupta ikinci için tüp bebek yaptiran arkadaşlarimiz var burda.
Sabah yanliş anlamadiysam nevrosyk seninde eşinin ilk evliliğnden çocuğu var değil mi.ilk defa duydum .böyle anladim umarim yanliş değildir.
Erkeklerin bir çoğu böyle düşünüyor 1 tane oldu bir daha niye olmasin.benimde bu konuya yorumum şu o erkeklerin ilk çocuğu olduğunda yaşlari çok küçük oluyor.ama aradan 7-8 yil geçince bir şeyler değişiyor demekki.
arkadaşlar bugün eczaneye gidip vitaminler alıcam aktardan keçiboynuzu alıcam eşimi iyi bir bakıma sokucam.sperm testi yaptırmaya ikna olmazsada o ikna olana kadar onunla konuşmıycam.
kizlar herzaman söylüyorum ya sizin bu performansiniza hayranim dünden beri kaç sayfa atlamişsiniz yaw rabbim muhabbetinizi arttirsin..
Her geldiğimde yeni bir hamiş haberi aliyorum belinay seni yürekten tebrik ediyorum canim rabbim kucağina almayi nasip etsinn
inşallah bir sonraki gelişimde yeniyeni hamişler daha çikar rabbim dualarinizi kabul etsinn
ya bende geçen onlari soracaktim.bizim pembe köşedeki 1.siralardaki arkadaşlarimiz nerde.ne yaşiyorlar hiç anlatmiyorlar bize
ya bende geçen onlari soracaktim.bizim pembe köşedeki 1.siralardaki arkadaşlarimiz nerde.ne yaşiyorlar hiç anlatmiyorlar bize
bak güzelim konuşmamak işleri daha çok bozar.bence tatli dille durup durup söyle .burda okuduklarindan bahset.mesela ben vitaminleri hep kendim aldim.doktor tavsiye etti dedim.hep ağzina verdim de öyle içti. Erkekler çocuk gibi pişpişlayacaksin .ben ve buradaki arkadaşlar gün takiplerimizde eşlerimizi uykudan bile uyandiriyorduk.vallah en çok iş bize düşüyor.önce sen bunlara kendini hazirla sonrada eşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?