ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi
hoşgeldin güzelim.buradaki arkadaşlar kesinlikle yanlız bırakmaz seni .özellikle dedim ya nevrosky.ama dün bende demiştim eşinin sperm analizi yaptırması şart.sonucu da burda yazarsın hep beraber yorumlarız. Çünkü burada hepimizin sorunu erkek infertilitesi olduğu için epey bilgiliyiz Allah'a şükür.Allah yardımcın olsun üzülme bak biz burda hepimiz bebek hasreti içerinde bayanlarız.sen geri dönüp bakarsan pembe listemize hamişlerimizi göreceksin.sorunları neydi.nasıl hamile kaldı.nevrosky sağ olsun çok güzel bir şekilde takip ediyor bunları.ben ağustos sonu eylül başı gibi geldim topiğe ve eylül ayında hamile kaldım.burası bana umut oldu inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıda umut olur ve hepinizi teker teker pembe köşeye alırız.