• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi

hoşgeldin güzelim.buradaki arkadaşlar kesinlikle yanlız bırakmaz seni .özellikle dedim ya nevrosky.ama dün bende demiştim eşinin sperm analizi yaptırması şart.sonucu da burda yazarsın hep beraber yorumlarız. Çünkü burada hepimizin sorunu erkek infertilitesi olduğu için epey bilgiliyiz Allah'a şükür.Allah yardımcın olsun üzülme bak biz burda hepimiz bebek hasreti içerinde bayanlarız.sen geri dönüp bakarsan pembe listemize hamişlerimizi göreceksin.sorunları neydi.nasıl hamile kaldı.nevrosky sağ olsun çok güzel bir şekilde takip ediyor bunları.ben ağustos sonu eylül başı gibi geldim topiğe ve eylül ayında hamile kaldım.burası bana umut oldu inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıda umut olur ve hepinizi teker teker pembe köşeye alırız.

ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi

Hoşgeldin canım. Eşin bebek istemiyo mu? Tedavi olmak istemediğine göre pek sıcak bakmıyo galiba. Sen ilk önce eşinle bu konuyu konuş bence. Sadece bi tarafın isteyip çaba göstermesi çok kötü. İkinizin de çaba göstermesi lazım. İnşallah bir an önce yaran da düzelir ve hamiş kalırsın.

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız a.s.

valla nevrocum bende malesef sigara kullanıyorum iki günde bir paket içiyorum eşim içmediği için ilk zamanlar çok tartıştık sigara yüzünden ama ben gene bırakmadım daha doğrusu bırakamadım ama söz verdim kendime hamile olduğumu öğrendiğim an bir daha ağzıma sürmiyicem şimdi bırakamam zaten hamile kalamıyorum diye strese giriyorum birde onu bırakırsam hepten kafayı yerim kaydirigubbakcemile

Merhaba bitanemmmm. Şeniz Sana da hayırlı cumalar..

Bakma güzelim böyle konuşup vaaz verdiğime. Ben de sigara kullanıyordum. Eşimle birlikte bıraktık. 4,5 ay oldu bırakalı. Onun spermler için bırakması gerekiyordu , ben de destek amaçlı bırakmıştım. İyiki de bırakmışım. Sen de bırakırsın inşallah güzelim. a.s.

hoşgeldin güzelim.buradaki arkadaşlar kesinlikle yanlız bırakmaz seni .özellikle dedim ya nevrosky.ama dün bende demiştim eşinin sperm analizi yaptırması şart.sonucu da burda yazarsın hep beraber yorumlarız. Çünkü burada hepimizin sorunu erkek infertilitesi olduğu için epey bilgiliyiz Allah'a şükür.Allah yardımcın olsun üzülme bak biz burda hepimiz bebek hasreti içerinde bayanlarız.sen geri dönüp bakarsan pembe listemize hamişlerimizi göreceksin.sorunları neydi.nasıl hamile kaldı.nevrosky sağ olsun çok güzel bir şekilde takip ediyor bunları.ben ağustos sonu eylül başı gibi geldim topiğe ve eylül ayında hamile kaldım.burası bana umut oldu inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıda umut olur ve hepinizi teker teker pembe köşeye alırız.

Şeniz :asigim: a.s. :asigim: Şeniz

hepinize hayırlı cumalar.
arkadaşler sperm testi sonucunda sperm sayısının kaç olduğuna nasıl bakıcaz

Canım total sperm yazar 1ml falan yazar karşısında rakam vardır o sperm sayısıdır bi toplam yazar bide sadece total sadece total olana bak inşallah anlatabilmişimdir.

sağol canım beni yalnız bırakmadığın için eşim ikna olursa pazartesi testi yaptırıcaz

hepinize hayırlı cumalar.
arkadaşler sperm testi sonucunda sperm sayısının kaç olduğuna nasıl bakıcaz

Canım sana da hayırlı cumalar. Konsantrasyon veya miktar der mesela. ml diye yanında birim bulunur. 10 üzeri 6 gibi rakam bulunabilir. total sperm yazabilir. Anlayacağın her merkezin spermiogram çıktısı farklı özellikte. Sen ne görüyorsan yaz bize. Biz anlarız. a.s.

Arkadaşlar işyerinde olduğum için muhabbetlere pek katılamıyorum ama sürekli takip ediyorum fırsat buldukçada yazmaya çalışıyorum
Cerencesil hoşgeldin aramıza canım tez zamanda sende inşallah hamiş listemizde olursun.:Saruboceq:

Arkadaşlar işyerinde olduğum için muhabbetlere pek katılamıyorum ama sürekli takip ediyorum fırsat buldukçada yazmaya çalışıyorum
Cerencesil hoşgeldin aramıza canım tez zamanda sende inşallah hamiş listemizde olursun.:Saruboceq:
[/QUOTE

hoşbulduk canım işallah hepimiz hamiş listesine gireriz.bende işyerinde olduğum için geç yazıyorum

[/QUOTE

hoşbulduk canım işallah hepimiz hamiş listesine gireriz.bende işyerinde olduğum için geç yazıyorum

Canım inşallah eşinde tez zamanda ikna olurda fazla zaman kaybetmeden sorunu en azından öğrenmiş olursunuz tabi bu zaman zarfında inşallah sen doğal yolla hamile kalırsın:1hug:

kızlar bir şeyi çok merak ediyorum erkekten gelen meni koyu kıvamlımı olmalıdır yoksa su gibi birşeymi benim eşiminki su gibi birşey çok az koyu bir kıvamı var.hamile kaldığım ay (düşükle sonuçlanan) yoğurt gibi beyaz ve koyuydu

arkadaşlar bende 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyouz..aylardır ben gidip geliyordum doktora..en nihayetinde eşim ikna oldu ve sperm testinde hareket azlığı çıktı hareketi %2 seviyelerinde.. doktor üroloğa başvurun dedi...yeni en baştan başladık bakalım hayırlısı inşaallah.. umarım ilaç tedavisi yeterli olur..ama okuduğum yorumlara bakarak sanırım aşılama ve tüp bebek yolu gözüküyor bana... gözüm korktu açıkçası.. eşime çok zor geliyor bu şeyler.. uğraşmak istemiyor.. bilmiyorum.. bugün çok hassastı üroloğa gitti geldi ve daha şimdiden psikolojisi bozuldu.. doktor sperm testine tekrar istemiş ona göre tedaviye başlayacak.. sizce bu kadar düşük seviyede hareket ilaçla iyileşebilirmi... Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

ilginiz için çok teşekkür ederim.işyerinde olduğum için biraz geç yazmak zorunda kalıyorum.eşim ikna olursa pazartesi günü test yapılacak sonuçlarını yazarım

kızlar bir şeyi çok merak ediyorum erkekten gelen meni koyu kıvamlımı olmalıdır yoksa su gibi birşeymi benim eşiminki su gibi birşey çok az koyu bir kıvamı var.hamile kaldığım ay (düşükle sonuçlanan) yoğurt gibi beyaz ve koyuydu

İnşallah ikna olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. a.s.

O konuda maalesef bilgim yok. Ama elbet önemlidir. Farklı olduğuna göre değerler veya kalitesi de değişiyordur herhalde :sm_confused:

İnşallah ikna olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. a.s.

O konuda maalesef bilgim yok. Ama elbet önemlidir. Farklı olduğuna göre değerler veya kalitesi de değişiyordur herhalde :sm_confused:

çok merak edyorum testi yaptırırsak hemen sizinle paylaşıcam

arkadaşlar bende 4 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyouz..aylardır ben gidip geliyordum doktora..en nihayetinde eşim ikna oldu ve sperm testinde hareket azlığı çıktı hareketi %2 seviyelerinde.. doktor üroloğa başvurun dedi...yeni en baştan başladık bakalım hayırlısı inşaallah.. umarım ilaç tedavisi yeterli olur..ama okuduğum yorumlara bakarak sanırım aşılama ve tüp bebek yolu gözüküyor bana... gözüm korktu açıkçası.. eşime çok zor geliyor bu şeyler.. uğraşmak istemiyor.. bilmiyorum.. bugün çok hassastı üroloğa gitti geldi ve daha şimdiden psikolojisi bozuldu.. doktor sperm testine tekrar istemiş ona göre tedaviye başlayacak.. sizce bu kadar düşük seviyede hareket ilaçla iyileşebilirmi... Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Sevgili Lodosbitti
Tipik erkek tavrı. Kusura bakmasın uğraşmak istemiyor ama problem sende değil onda bi zahmet uğraşsın. Bunu ona hatırlat canım çünkü ozaman yerlerini ve hadlerini öğreniyorlar. Aynı sorunları bizde yaşadık yok sperm testi yaptırmam psikolojim bozuk sonrada sonuc kötü gelince bi sürü duygu sömürüsü. En son patladım ay dedim tamam sorun var çözeceğiz bırak bu vıdırdanmaları artık germe beni eşimle tüp bebek tedavisine başladığımızda gıkını çıkaramadı. Kuzu kuzu iğnelerini oldu testlerini yaptı. O yüzden bu tür bi olay duyunca sinirleniyorum. Erkekler benciiilllll...

Back