• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hoşgeldinn. :1hug: a.s. Moralini bozma bitanem. Allahım "ol" dedikten sonra göreceksin ne güzel gelişmiş herşey ve bir bakmışsın hamilesin. İnşallah seni en kısa zamanda hamiş olarak görürüz canım. O zamana kadar kendini ne akdar az yıpratırsan kârdır. Allahım size de bağışlayacaktır yavrunuzu. :Saruboceq: :CüvCüv: a.s.

çok teşekkür ederim canım.Güzel dileklerin için,varlığın ve burdaki herkesin varlığı için.;nsanın öyle dönemleri oluyorki zaman zaman sanki dünya üzerinde yalnız kendisi bu dertlerle boğuşuyor sanki kimse böyle sorunlar yaşamıyorda yalnız kendisine vermişl yaradan bu dedi gibi.Ama sen ve burdaki senin gibi arkadaşların varlığını hissedince anlıyrki insan yalnız değil,kalbi tıpki onun kalbi gibi zaman zaman ümitli zaman zaman ümitsiz,bitkin atan birçok insan var.İyiki varsınız arkadaşlar umarım birgün hepimiz sitenin bu bölümünden transfer olup bebek gelişimiyle ilgili bölümlerde bebeklerimizib gelişimini tartışıp her geçen gün büyümelerine şahit olmanın verdiği hazzı paylaşırız birbirimizle.Rabbim öncelikle uzun yıllardır bebek özlemi çeken kardeşlerimizden başlatyarak hepimize anneliği tattırsın tez zamanda inş.Hepinizi seviyorum.Selam ve dua ile...

Bırak kız elinden o sigarayı. :mymeka: Bal gibi sen de mi tütürüyon yoksa. :oklava:

:mymeka:Üstüme alınmıyorumm ben hehe naniknanikBırakalı bugün 7 gün oldu ağzıma sürmedim :) :dilcikar:
friends.gif

Bırak kız elinden o sigarayı. :mymeka: Bal gibi sen de mi tütürüyon yoksa. :oklava:

Kıslar size bi itrafta bulunıyımmi benim eşim 1,5 sene oldu sigarayı bırakalı bu olayı duyduktan sonra hemen bıraktı bende onunla beraber bıraktım çok içmiyodum zaten ama günde 3 tane falan herneyse en son test sonucunu aldığımda hatırlarsanız çok üzülmüştüm işte ondan sonra tekrar başladım abartılı içmiyorum ama günde 2-3 tane içiyorum:çok üzgünüm:

hee içiomm ama sanal olarak hehee kaydirigubbakcemile3
yok nevroskim ağzıma sürmedim fallaha bu yaşıma dek kızma yaw
:1rolleyes: :tomato:
ıhlamur içiom ona verdüm gendümü :kahve:

aymes hıc yakısmadı guzelım sana.bak esınde ıcmıyormus hem sende ıcme ya.benım esımde hayatı boyunca bır sıgara bıle ıcmemıs.tabı soyleyene bak benımde sıgara mazım epey uzun yıllara dayanıyor.arada gunlerde arkadaslardan bır ıkı fırt cekıyom.napıyım ya dayanamıyorum.ama ondan bırsey olmaz sanırım ya demı arkadaslar...

aymes hıc yakısmadı guzelım sana.bak esınde ıcmıyormus hem sende ıcme ya.benım esımde hayatı boyunca bır sıgara bıle ıcmemıs.tabı soyleyene bak benımde sıgara mazım epey uzun yıllara dayanıyor.arada gunlerde arkadaslardan bır ıkı fırt cekıyom.napıyım ya dayanamıyorum.ama ondan bırsey olmaz sanırım ya demı arkadaslar...

Biliyom canım yakışmadı ama içiyom işte arkadaşlarımın çoğuda içiyo onlarla olduğumda 3 taneyi buluyo ama yanlızsam sadece 1 tane akşamları:utangac: ay söylerken bile çok utandım

merhaba kızlar beni buraya naren yönlendirdi.nevrosky'nin bana yardımcı olacağını söyledi.lütfen yardım.kulube yeni üye oldum biraz acemiyim

çok teşekkür ederim canım.Güzel dileklerin için,varlığın ve burdaki herkesin varlığı için.;nsanın öyle dönemleri oluyorki zaman zaman sanki dünya üzerinde yalnız kendisi bu dertlerle boğuşuyor sanki kimse böyle sorunlar yaşamıyorda yalnız kendisine vermişl yaradan bu dedi gibi.Ama sen ve burdaki senin gibi arkadaşların varlığını hissedince anlıyrki insan yalnız değil,kalbi tıpki onun kalbi gibi zaman zaman ümitli zaman zaman ümitsiz,bitkin atan birçok insan var.İyiki varsınız arkadaşlar umarım birgün hepimiz sitenin bu bölümünden transfer olup bebek gelişimiyle ilgili bölümlerde bebeklerimizib gelişimini tartışıp her geçen gün büyümelerine şahit olmanın verdiği hazzı paylaşırız birbirimizle.Rabbim öncelikle uzun yıllardır bebek özlemi çeken kardeşlerimizden başlatyarak hepimize anneliği tattırsın tez zamanda inş.Hepinizi seviyorum.Selam ve dua ile...

Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: Biz de seni aramızda gördüğümüze çok sevindik. yerimseniben

kıslar ben günde 1 pakett içerdim offff keyifle hemde eşimse 3 pakettt zaten hep bırakıp onun yüzünden tekrar başlardım rabbimin mucizesi pazartesiden beri hiç içmedim kokusu iğrenç geliyo merak etmeyinn ayrıca çok tiryakiyseniz ve bırakmak stres yapıyosa hamişlere dr lar günde 5 tane müsade ediyolar ama ben bıraktım hatta aklımdan bian bile tereddüt etmedimmm

ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi

ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi

Canım eşinin sperm vermesi gerekir. Bunun gurur yapılacak bir yanı yok ki. Ona göre tedavi yoluna gidilecek. Belki değerleri düzelmiştir. Belki varikosel vardır , ameliyat gereklidir. Tedavinin yönünü belirlemek adına bu şart. Eşinle güzelce konuşmalısın canım. İkna etmelisin. İnşallah vermeyi kabul eder.

Listelerimize şimdilik eklemiyorum seni. Zira eşin sperm testini verirse ona göre ekleriz. Şu an için sorunun ne olduğu tam olarak belli değil. İlk önce eşinin ikna olması lazım. Ama gurur yapması işi zorlaştıracak gibi. Sen tatlı dille birşeyler yapmaya çalış tatlım.

Düşük olması kötü olmuş ancak en azından hamilelik oluşabilmiş. Allahım inşallah yeniden hamile olmayı nasip eder sana. Ve sonuna kadar sağlıkla gidersiniz. Kucağına da sağlıkla alırsın dilerim. a.s.

valla nevrocum bende malesef sigara kullanıyorum iki günde bir paket içiyorum eşim içmediği için ilk zamanlar çok tartıştık sigara yüzünden ama ben gene bırakmadım daha doğrusu bırakamadım ama söz verdim kendime hamile olduğumu öğrendiğim an bir daha ağzıma sürmiyicem şimdi bırakamam zaten hamile kalamıyorum diye strese giriyorum birde onu bırakırsam hepten kafayı yerim kaydirigubbakcemile

canlar ben şimdilik çıkmak zorundayım sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile4 kendinize iyi bakın :1hug::asigim:

Back