Canım hoşgeldinn. :1hug: a.s. Moralini bozma bitanem. Allahım "ol" dedikten sonra göreceksin ne güzel gelişmiş herşey ve bir bakmışsın hamilesin. İnşallah seni en kısa zamanda hamiş olarak görürüz canım. O zamana kadar kendini ne akdar az yıpratırsan kârdır. Allahım size de bağışlayacaktır yavrunuzu. :Saruboceq: :CüvCüv: a.s.
Bırak kız elinden o sigarayı. :mymeka: Bal gibi sen de mi tütürüyon yoksa.klava:
Kızlar ben şimdi kaçıyorum işlerimi yapıcam kendinize iyi bakınnn.Hepimizin aminleriiii allahın huzuruna yükselsinn inşallah a.s.
Bırak kız elinden o sigarayı. :mymeka: Bal gibi sen de mi tütürüyon yoksa.klava:
hee içiomm ama sanal olarak hehee kaydirigubbakcemile3Bırak kız elinden o sigarayı. :mymeka: Bal gibi sen de mi tütürüyon yoksa.klava:
aymes hıc yakısmadı guzelım sana.bak esınde ıcmıyormus hem sende ıcme ya.benım esımde hayatı boyunca bır sıgara bıle ıcmemıs.tabı soyleyene bak benımde sıgara mazım epey uzun yıllara dayanıyor.arada gunlerde arkadaslardan bır ıkı fırt cekıyom.napıyım ya dayanamıyorum.ama ondan bırsey olmaz sanırım ya demı arkadaslar...
çok teşekkür ederim canım.Güzel dileklerin için,varlığın ve burdaki herkesin varlığı için.;nsanın öyle dönemleri oluyorki zaman zaman sanki dünya üzerinde yalnız kendisi bu dertlerle boğuşuyor sanki kimse böyle sorunlar yaşamıyorda yalnız kendisine vermişl yaradan bu dedi gibi.Ama sen ve burdaki senin gibi arkadaşların varlığını hissedince anlıyrki insan yalnız değil,kalbi tıpki onun kalbi gibi zaman zaman ümitli zaman zaman ümitsiz,bitkin atan birçok insan var.İyiki varsınız arkadaşlar umarım birgün hepimiz sitenin bu bölümünden transfer olup bebek gelişimiyle ilgili bölümlerde bebeklerimizib gelişimini tartışıp her geçen gün büyümelerine şahit olmanın verdiği hazzı paylaşırız birbirimizle.Rabbim öncelikle uzun yıllardır bebek özlemi çeken kardeşlerimizden başlatyarak hepimize anneliği tattırsın tez zamanda inş.Hepinizi seviyorum.Selam ve dua ile...
:mymeka:Üstüme alınmıyorumm ben hehe naniknanikBırakalı bugün 7 gün oldu ağzıma sürmedim :) :dilcikar:
merhaba kızlar beni buraya naren yönlendirdi.nevrosky'nin bana yardımcı olacağını söyledi.lütfen yardım.kulube yeni üye oldum biraz acemiyim
ben 2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor.1 yıllık evliyken doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimin spermleri yetersiz ve zayıf çıktı(ama eşim gurur meselesi yaptığı için tam veremedi) doktor bu sonuca göre kesinlikle tüp bebek dedi.ben bu olaydan 1 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama bu hamilelik sadece 8 hafta sürdü.düşük yaptım ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım.dün yine doktora gittim benim muaynemde rahimde yara çıktı.doktor adet olana kadar fitili kullan eşinde 5 günlük perhizden sonra sperm testi yaptırsın getirin dedi.eşim pek vermek istemiyo gibi
canlar ben şimdilik çıkmak zorundayım sonra görüşürüzkendinize iyi bakın :1hug::asigim:
canlar ben şimdilik çıkmak zorundayım sonra görüşürüzkendinize iyi bakın :1hug::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?