Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya sakıncası yoksa fiyatını sorabilirmiyim :uhm:

Canım Nevrocum canımın içi sende almışsın pre-seed. hihoyyyt Ve kullanmışsın dün akşam. :jeyyar: :jeyyar: Sen kullandığın için artık bende içim rahat bi şekilde kullanabilirim. Benim tereddütlerim vardı doğrusu. Ama artık içim rahat. Sen kullandığına göre güvenilir bişeydir bu. Sen araştırmadan bişey yapmazsın çünkü. Eğer ayıp olmazsa bana nasıl kullandığını yazarmısın özelden lütfen.

canım,çok geçmiş olsuna.s. hemen üzülme inşallah bir aksilik yokturdur:Saruboceq: benimde kanamam 3 gün olmuştu ama ben filim çekilirken zorlanmamıştım yani rahat geçmişti o yüzden ağrım yoktu

dr git canım birşey olmasa bile için rahat eder :1hug::asigim:

Evet herşeyi biz kadınlarr çekiyoruzzz.Hem tedavi yönünden hemde duygusalll olarak biz daha çok yıpranıyoruzz.Babalarr hıhh:dilcikar::dilcikar:Merak etme sabırsızımmm sabırlı ol dr gidince görüceksinn normal oluduğunu söylücektir sana .:1hug:

canım ya sakıncası yoksa fiyatını sorabilirmiyim :uhm:

Canım bir kutuda 6 tane var. 15 $ + KDV bir kutusu. Ben yumurtlama günümden 2 gün önce ve yumurtlama günümde , bir de belki 1 gün sonrasında kullanacağım. Yani bana bir kutu 2 ay gidecek. Ama dolar da artıp duruyor. Ben 24 YTL EFT yapmıştım almak için.

sabirsiz inşallah bişey yoktur telaş etme...
Hemen doktorunu ara ve söyle...
Bi muayne etsin...
Hayatta en zor şey sürekli kadinlara verilmiş elden ne gelir...
üzülen ,kirilan,aci çeken hep kadinlar....

kızlar benide ekleyin benimde eşimin sperlerinin yapısı bozuk ameliyat oldu ama düzelmedi şimdilik beklemedeyiz hayırlısı

allah im ne olur şu okunan ezanin hürmetine duy sesimizi ne olurr bize de hayirli evlatlar ver bizi de gözü yaşli birakma senden en sevdiğin resulun hz.muhammet adina istiyorum allah im ne olur bize de annelik duygusunu yaşat allah'im bizi boynu bükük birakma ya rabbim.sen istedin mi ol dersin oluverir sen ne dilersen en iyisini dilersin sen en hayirlisini yaratursin senden aciz kullarin olarak sadece bir evlat istiyoruz allah im ne olur bize hayirli evlatlar ver bizde ona senin sevgini öğretelim..kuran'i resul'u dini imani öğretelim sana yalvariyorum allah im ne olurrrr bizleri affet acviz kullarini yalniz birak ma bize dayanma gücü ver..bize ümit ver allah

Valla canım içinden türkçe kılavuzu çıkmıyor. Ben aldığım yere sormuştum. Ben sana özelden anlatırım. Zira pek acemilik çektik dün. kaydirigubbakcemile3 Ama daha yumurtlama günüm gelmedi. O zaman daha profesyonel olucaz. :lepi:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Canım okadar güzel dua etmişsinki bunun altına yazacak söz bulamıyorum.
Koca bi aaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn diyorum sadece

Aminnnnnnnnnn canımm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ağzına , yüreğine sağlık. :asigim:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cevapladığın için sağol canım. evt dolar artıyor,senin bir kutuyu 2 ayda kullana bilmen çok güzel :lepi: ama bana normal günler için de devanlı lazım başka ilaç var bende ama güvenipte hiç kullanmadım... o ilacı da kadın doğum uzmanı yazmıştı ama pek güvenmediğim bir dr du...neyse canım inşallah senin için iyi sonuç verir ve en kısa zamnanda hamiş haberlerini alırız :Saruboceq:

Kızlar ben şimdi kaçıyorum işlerimi yapıcam kendinize iyi bakınnn.Hepimizin aminleriiii allahın huzuruna yükselsinn inşallah a.s.

kızlar benide ekleyin benimde eşimin sperlerinin yapısı bozuk ameliyat oldu ama düzelmedi şimdilik beklemedeyiz hayırlısı

Canım hoşgeldinnnn. :1hug: a.s. Sperm yapısı bozuk derken? Yazarmısın spermiogram sonucunu bakalım. Sayı , hareket , morfoloji? Peki düzeltmek için kullandığınız ilaç , kür vb neler var? Ve son olarak muhtemel adet tarihin nedir? (gelecek ay) Bunları iletirsen hemencecik eklerim seni listemize. Dileğimiz tez zamanda pembe köşeye geçebilmendir. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…