kızlar hayırlı cumalar.nasılsınız ıyısınızdır umarım.belınaycım coooook tebrık edıyorum arkadasım.rabbım sorunsuz bır sekılde tamamına erdırsın ınsallah.....elcın canım hastalanmısın.olsun be guzelım.bugunumuze sukurler olsun.herhangı bır nedenden dolayı adet goremeyen kadınlar ne yapsın degılmı kusum.en azından coksukur bız saglıklıyız.buda rabbımın bır lutfu.ınsallah bızde o mıs kokuları bırgun duyacagız.er yada gec....hepınızı opuyorum kızlar.yıne gelırım ara ara..bys...
Selammm kızlar.Herkezee hayırlıı cumalar Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahhh.Rabbim bu günde sana açılan ellerin dularını geri çevirme tezz zamanda hayırlı salih,sağlıklı evlatlar ver bizeee:) Bende anca gelebildim işlere ara verdim sonra yine devam edicem :)Öpüyorumm siziii muccuk Şeniz
AAA DUYMADIN MI BEN HAMİLEYİMMM ÇOK ŞEY KAÇIRDIN..................kaydirigubbakcemile3
Balımmmmmm.. Şeniz :asigim: Günaydınnnn. Geç kaldın bugün. Hemen kalkar kalkmaz işlere koyuldun herhalde. Sana da hayırlı cumalar canımmm. a.s.
Kolay gelsin , çok yorma kendini ve zorlama. Anladın sen onu. :1rolleyes: hihoyyyt
kıs çok ağrım var ve salıdan beri kanamam var anlamadım gitti en iyisi dra gitmek :çok üzgünüm:Sabırsızz ne gizleniyon kızz ordaa çık ortayaaaa özledim seni :roflol:Şeniz
Nevrommmmmm sanada günaydın :) Evet bugün biraz geç kaldım yine akşam gördüğüm rüyanın anlamına bakıyordum tabirden kaydirigubbakcemile3Sağol canım sanada işlerinde zihin açıklığı versin allahım :)Tammamm dikkat ederim :roflol::roflol:Anlamışamm :jeyyar:2 gündür başım ağrıyorr bugünde devam ediyorbaş dönmeside oluyorr ara ara gün içinde inşallah habercidirrr :) hehe delürdümm yine yokk nan bu ay belirti demicem sırnaşık şey
kıs çok ağrım var ve salıdan beri kanamam var anlamadım gitti en iyisi dra gitmek :çok üzgünüm:
nevrocum pre-seed i nereden aldin?amazon yabanci sitedenmi?eğer oradansa güvenli sitemi?
kıs çok ağrım var ve salıdan beri kanamam var anlamadım gitti en iyisi dra gitmek :çok üzgünüm:
merhaba kızlar belenaycım tebrik ederim canım allah hayırlı etsin canım buarada bende salı günü kalp atışını duyduk ve keseyi gördük yarın afyonda bi başka dr ye gidicez kontrole hepinizi öptüm
canım ya bayılıyorum senin bu yorumlarına kaydirigubbakcemile3 allah neşeni daim etsin :Saruboceq: yine rüya gördün demek, hayra yor canım hayır olsun...
Nevrommmmmm sanada günaydın :) Evet bugün biraz geç kaldım yine akşam gördüğüm rüyanın anlamına bakıyordum tabirden kaydirigubbakcemile3Sağol canım sanada işlerinde zihin açıklığı versin allahım :)Tammamm dikkat ederim :roflol::roflol:Anlamışamm :jeyyar:2 gündür başım ağrıyorr bugünde devam ediyorbaş dönmeside oluyorr ara ara gün içinde inşallah habercidirrr :) hehe delürdümm yine yokk nan bu ay belirti demicem sırnaşık şey
tatlım kanamam öyle şakır şakır değil çok şükür ama yinede geliyor ve ağrı çok oluyor yarın gidicem dra nasipse :a015:canım kanaman ne kadar? çok mu?
ağrı, zor geçti demiştin ondan olabilir...
ilk gün kanaman olur normal demişti ama 3 gün olduÇok geçmiş olsunnbiliyodum ama çok ağrın olduğunu bilmiyordum.canım doktorun söyledimi normalmi bu ağrı ve kanamanın devam etmesii.Dr. git bakalım ne dicek merak ettim bende şimdi üzülme sabırsızımm geçer :teselli:
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?