Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın tatlım , sana da hayırlı cumalar. a.s.

bu arada hepinize hayırlı cumalar bi de nevrocum kalbini ferah tut bence senin bebişinde gelicek inşallah hayırlısıyla... biz de seni görmeye gelicegiz inşallah canım

Sağol bitanem. Sana da hayırlı cumalar. İnşallah güzelim. Beklerimmmmmmmmmmm. :teytey: :asigim: :sm_cool:

kıslar günaydınlar hayırlı cumalar hepimize ben bugün daha iiyim çok şükür

ay az önce kk yine database error dedi aklı çıktı he bi daha açılmıcak diyyeeee:::)))

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar aynı şeyle bende karşılaştım bi an noluyo ya:1shok: yinemi diye aklımdan geçti ama Allahtan değilmiş sonra girdi

kizlar geriye dönemedim hennüz...
Varmi yeni hamiş haberleri merak ettimmm...
Nevrosky sen nasilsin bitanem dünden beri pek pas vermiyon sen bana::))

Canım belinay82 hamile. Dün akşamüstü geldi haber. Görmediysen o var. :teytey:

Dün psikolojin baya bozuktu. Ben de üstüne birşey demek istemedim artık. Kendi haline bırakayım dedim. Ama bugün daha iyisin sanırım. kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar ben yokken neler oldu değişiklik varmı
hepğinize hayırlı cumalar

ASLINDA İYİ DEĞİLİM................
AMA NE YAPAYIM Kİ ELDEN BİŞEY GELMİYOR....
TÜP BEBEK SONUCU BELLİ OLDU MU MERAK ETTİM
OFFF BU GÜN DE GEÇSE ...............
YARIN DOKTORA GİDİYORUMMM BELKİDAHA İYİ OLURUM...
SAAT 3 TE RANDEVUM:1rolleyes:

Günaydın güzelimmmm , sana da hayırlı cumalar. Şeniz Kursa başlayabildin mi sen?

evet canım bu hafta salı günü başladım,ilk günden güzel bir set yaptım,kolye,küpe ve bileklik,çalışmalarım çoğaldıkça burda sizlere sergileyeceğim hihoyyyt

kızlar hayırlı cumalar.nasılsınız ıyısınızdır umarım.belınaycım coooook tebrık edıyorum arkadasım.rabbım sorunsuz bır sekılde tamamına erdırsın ınsallah.....elcın canım hastalanmısın.olsun be guzelım.bugunumuze sukurler olsun.herhangı bır nedenden dolayı adet goremeyen kadınlar ne yapsın degılmı kusum.en azından coksukur bız saglıklıyız.buda rabbımın bır lutfu.ınsallah bızde o mıs kokuları bırgun duyacagız.er yada gec....hepınızı opuyorum kızlar.yıne gelırım ara ara..bys...

teşekkür ederim canım.Kayseride bize önerebileceğiniz bir doktor varmıdır eşinin gittiği?

maalesef yok eşimde varikoselde çıkmıştı devlet hastanesinde ameliyat oldu ama pek faydası olmadı en son melikgazi hastanesine gittik aşılama oldum tutmaDI birdahada gitmedik normal yoldan olmasını bekliyoruz yani doktor tecrübem çok yok

yok canım kuran bilmiyorum ne yazıkki ama öğrenmeyi gerçekten istiyorum çalıştığım için bir türlü kurs saatleri falan uymuyor bakalım inşallah allah nasip ederde öğrenirim.:Saruboceq:

Selammm kızlar.Herkezee hayırlıı cumalar Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahhh.Rabbim bu günde sana açılan ellerin dularını geri çevirme tezz zamanda hayırlı salih,sağlıklı evlatlar ver bizeee:) Bende anca gelebildim işlere ara verdim sonra yine devam edicem :)Öpüyorumm siziii muccuk Şeniz

ya kıslar sinir oluyorum bu yüzler neden bende çıkmıyo bi tek bende mi böyle bi sorun oluyo ya ayarlardan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorummmmmmmmmmmm

Canım o arkadaştan henüz haber alamadık. 5-6 gündür girmemiş siteye. En son girmiş bize bakmış sanırım. Ama takipteyim. İnşallah güzel haberlerle gelir. :Saruboceq:

Senin de randevun iyi geçer dilerim canım. a.s.

evet canım bu hafta salı günü başladım,ilk günden güzel bir set yaptım,kolye,küpe ve bileklik,çalışmalarım çoğaldıkça burda sizlere sergileyeceğim hihoyyyt

Güzelim merakla bekliyoruz çalışmalarını. Sen çabuk kaptın bu işi. yerimseniben

merhaba ben istanbulda yaşıyorum ama kayseriliyim.bir ara kayserideki hastaneleri araştırmıştım.özel sevgi hastanesini tavsiye eden çok olmuştu.bu hastanenin tüp bebek birimide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…