sevgi ile başlayan,huzur ile son bulan bir güne kucak açtik...
Günün aydinlik,sevdiklerin sağlikli,yuvan huzur ve bereketle dolsun...
Cuman hayirlara vesile olsun..her günün bir öncekinden güzel olsun..
Hayirli cumalar canim arkadaşLAR
bu arada hepinize hayırlı cumalar bi de nevrocum kalbini ferah tut bence senin bebişinde gelicek inşallah hayırlısıyla... biz de seni görmeye gelicegiz inşallah canım
günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar
kıslar günaydınlar hayırlı cumalar hepimize ben bugün daha iiyim çok şükür
ay az önce kk yine database error dedi aklı çıktı he bi daha açılmıcak diyyeeee:::)))
kizlar geriye dönemedim hennüz...
Varmi yeni hamiş haberleri merak ettimmm...
Nevrosky sen nasilsin bitanem dünden beri pek pas vermiyon sen bana::))
Canım belinay82 hamile. Dün akşamüstü geldi haber. Görmediysen o var. :teytey:
Dün psikolojin baya bozuktu. Ben de üstüne birşey demek istemedim artık. Kendi haline bırakayım dedim. Ama bugün daha iyisin sanırım. kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar ben yokken neler oldu değişiklik varmı
hepğinize hayırlı cumalar
Günaydın güzelimmmm , sana da hayırlı cumalar. Şeniz Kursa başlayabildin mi sen?
AAA DUYMADIN MI BEN HAMİLEYİMMM ÇOK ŞEY KAÇIRDIN..................kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar ben yokken neler oldu değişiklik varmı
hepğinize hayırlı cumalar
teşekkür ederim canım.Kayseride bize önerebileceğiniz bir doktor varmıdır eşinin gittiği?
ewet bıtanem ben esım ıse gıdınce evin işlerini bırakır hemen netı acardım ama sımdı 2 ay sonra sıtresı yendım ve sızlere yıne katıldım ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın canım kusura bakma kuran bılıyormusun
ASLINDA İYİ DEĞİLİM................
AMA NE YAPAYIM Kİ ELDEN BİŞEY GELMİYOR....
TÜP BEBEK SONUCU BELLİ OLDU MU MERAK ETTİM
OFFF BU GÜN DE GEÇSE ...............
YARIN DOKTORA GİDİYORUMMM BELKİDAHA İYİ OLURUM...
SAAT 3 TE RANDEVUM:1rolleyes:
evet canım bu hafta salı günü başladım,ilk günden güzel bir set yaptım,kolye,küpe ve bileklik,çalışmalarım çoğaldıkça burda sizlere sergileyeceğim hihoyyyt
maalesef yok eşimde varikoselde çıkmıştı devlet hastanesinde ameliyat oldu ama pek faydası olmadı en son melikgazi hastanesine gittik aşılama oldum tutmaDI birdahada gitmedik normal yoldan olmasını bekliyoruz yani doktor tecrübem çok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?