• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
czytajkb8.gif
23.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 BEYAZ MELEK
2 sema3455
3 aymes
4 Balsurat
5 derendeniz
6 sevcangoksel
7 naren1981
8 _f_a_d_i_k_
9 ..ELCHIN..
10 belinay82
11 binbirgece
12 nevrosky
13 BTRKLC
14 olymposss
15 asi74
16 canzi3445
17 gozdem
18 ^^sabirsiz^^
19 vesta
20 fatıma zehra
21 heja
22 civciv1981
23 artıkumutsuz
24 fatos1983
25 nevbahar38
26 yiğit-yağmur
27 bengüsu
28 -badem-
29 minos
30 nisafidan
31 SUDENAZ222
32 DıptısDıptıs
33 ROAY
34 birebira
35 gaye43
36 haci78
37 OcerenO
38 vavelya
39 esila@mısra

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

nevrocum sanada hayırlı cumalar.bende okula gitmeden biaz siteye bakınıyım dedim.canımsenin eşindede morfoloji sorunu vardıdeğilmi.siz bişeyler kullanıomusunuz bunun için.

Sağol bitanem. Valla kullanıyoruz birşeyler ama henüz yükseldiğini görmedik. Üroloğun dediği , aslında onun değişken olduğu. Yani 2 gün sonra gelseniz belki de %6 çıkar diyor. Ama sanki bizimki kronikleşmiş gibi. İki tahlilde %3 , ik tahlilde %2 çıktı. İlk başlarda e vitamini , keçiboynuzu kürü , selenyum , çinko kullanıyordu. Sigarayı da 4,5 ay oldu bırakalı. Şimdi Ultra Mega Gold diye bir vitamin takviyesi ve l-arginine kullanıyor. Keçiboynuzu kürünü de haftada iki kez içiyor artık. Allahım inşallah şifalarını verir de bizler de hamile kalırız. :Saruboceq:

günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr ya ben bişey sormak istiyorum kıslar adet günüm yarın ama sanki bugün yumurtlama günüm iç çamaşırıma çok gelmeyen bi akıntım var ve kasığımın üstüne sanki adet sancısı giriyo daha önce böyle olan var mı? hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm

Sağol bitanem. Valla kullanıyoruz birşeyler ama henüz yükseldiğini görmedik. Üroloğun dediği , aslında onun değişken olduğu. Yani 2 gün sonra gelseniz belki de %6 çıkar diyor. Ama sanki bizimki kronikleşmiş gibi. İki tahlilde %3 , ik tahlilde %2 çıktı. İlk başlarda e vitamini , keçiboynuzu kürü , selenyum , çinko kullanıyordu. Sigarayı da 4,5 ay oldu bırakalı. Şimdi Ultra Mega Gold diye bir vitamin takviyesi ve l-arginine kullanıyor. Keçiboynuzu kürünü de haftada iki kez içiyor artık. Allahım inşallah şifalarını verir de bizler de hamile kalırız. :Saruboceq:

canım eşimin gittiği doktor morfoloji için bişey yapılamayacağını yani düzelmeyeceğini söylemiş.hiçbirşey tavsiye etmedi doktor.eşim sağolsun sigarayıda bırakmıyor.

günaydın arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoooooook teşekkür ederim....

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE VERSİN İNŞALLAH....HEP DUA EDİCEM kucaklarınızı boş bırakması kimselere aratmasın.......

:enbuyukkk:günaydın kızlar inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur allahım dualarımız kabul eder ve bize meleklerimizi yollar....

gunaydın kızlar belınaycım senı tebrık ederım canım uzun zaman dır gırmedım bu sıteye gırınce cok pısıkolojik sorun yasadım neden ben hamıle değilim diye cok sukur sıtresı attım sımdı yıne başladı bebek ıstegı dayanamayıp gırdım ve kalbım fırlayacak bendde bebek ıstıyorum

Günaydın canlarım Cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günün hatrına düm dualarımızı kabul eyler, ve kavuşturur bizi dileklerimize inşallah:Saruboceq:

Günaydın canlarııımmmmm............ Hepinizi öpüyorummmm......... Şeniz

herksese günaydın. herkese hayırlı Cumalar Dualarımız bu mubarek günde kabul olsun.

canım, bu ne gizel bir dua :Saruboceq: resimdeki kız da maşallah ne kadar tatlı :nazar:

CUMANIZ MÜBAREK GÜNÜNÜZ AYDINOLSUN ARKADAŞLAR a.s. :asigim:

herkeze günaydın arkadaşlar.Herkeze hayırlı cumalar .hayırlı bir günde hayırlı haberler almayı nasip kısmet eder inşallah Yüce Rabbim hepimize.

Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım

Herkesin gönlünü yaratıp da
o gönüllerin isteklerini veren Sensin.

Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten,
Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin.

Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk,
Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl.

Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl.
Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle!

Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl
Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle.

***Hayırlı Cumalar***

herkese gunaydin kizlar
cumaniz mubarek olsun
insallah guzel heberler aliriz
elchin canim gecmis olsun bi dahaki aya insallah kendini cok yipratma hayirlisi

günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr ya ben bişey sormak istiyorum kıslar adet günüm yarın ama sanki bugün yumurtlama günüm iç çamaşırıma çok gelmeyen bi akıntım var ve kasığımın üstüne sanki adet sancısı giriyo daha önce böyle olan var mı? hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm

Hepinize günaydın canlarım. Sizlerin de Cuması mübarek , tüm duaları kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: Şeniz

Canımmm :teselli: Bitanemmm a.s.

Kolay değil tatlım biliyorum. Bütün bir ayın emeğini , umudunu aldı gitti o kırmızılar.
Yeni bir aya başlamak sana zor geliyor olabilir. Yeni periyodun sonu çok uzak gelebilir. O kadar günü nasıl eriteceğini düşünüyorsun belki. Acaba bu ay olacak mı diye düşünmeye başlamışsındır. Ama günler o kadar çabuk geçiyor ki , hayat öyle bir devam ediyorki. Bir bakacaksın adete gün sayıyorsun. Elbet bu saymaların , beklemelerin , özlemlerin bir sonu olacak. Dileğim en kısa zamanda mutlu sonla son bulması.

Hadi güzelim toparlan.. Belki önümüzdeki ay. İnşallah önümüzdeki ay. :Saruboceq:

Umut olmasa yaşanır mı bu dünyada? Kim diyebilir bu ay meleğin sana gelmeyecek diye? %1 ümit bile olsa toparlanmaya değmez mi? yerimseniben Şeniz a.s.

bebeğimmm güzel yürekli arkadaşım benim toparlandım tabiki dahada iyi olacağım elbet tabikide bebeklerimiz olacak ama zamanı belli değil yürkten inanıyorum buna rabbimin kudretinden sual edilmez onun ol demesine bakıyor herşey ne mucizeler gördük bende bekleyeceğim sabırla ve duayla ne yapayım elden başka bişey gelmiyor :Saruboceq:

Günaydın bitanemmm. :1hug: Bilemiyorum açıkcası. Belki yaşamışımdır ama dikkat etmemişimdir. Fazla ayrıntı aramamaya çalışıyorum çünkü ben. Arkadaşlardan yaşayan olduysa cevaplandıracaklardır sorunu. :1rolleyes:

gözdem canım yumurtlama heray aynı zamnada olacak diye bişey yok güzelim ben çok tanıyorum adetten hemen önce hamile kalan bence sende her ihtimale karşı çok iyi değerlendir derim yani

bu arada hepinize hayırlı cumalar bi de nevrocum kalbini ferah tut bence senin bebişinde gelicek inşallah hayırlısıyla... biz de seni görmeye gelicegiz inşallah canım

sevgi ile başlayan,huzur ile son bulan bir güne kucak açtik...
Günün aydinlik,sevdiklerin sağlikli,yuvan huzur ve bereketle dolsun...
Cuman hayirlara vesile olsun..her günün bir öncekinden güzel olsun..
Hayirli cumalar canim arkadaşLAR

bebeğimmm güzel yürekli arkadaşım benim toparlandım tabiki dahada iyi olacağım elbet tabikide bebeklerimiz olacak ama zamanı belli değil yürkten inanıyorum buna rabbimin kudretinden sual edilmez onun ol demesine bakıyor herşey ne mucizeler gördük bende bekleyeceğim sabırla ve duayla ne yapayım elden başka bişey gelmiyor :Saruboceq:

kızlar buarada herkese hayılrlı cumalar hayırlı günler diliyorum

Günaydın canım , sana da hayırlı cumalar. a.s. :asigim:

Ben zaten senin kendini toplayacağını biliyordum da , maşallah çok çabuk olmuş. :nazar: :lepi:

elchin ve nevrocum teşekkür olan yazı yok biliyomusunuz benim bilgisayarıma kesin bişey oldu zaten yüzlerde çıkmıyo yaaaaaa kızlar çooooook sağolun dediğin gibi elchin ben bugünü her ihtimale karşı değerlendiriyim gerçi adet günüm yarın ama olsun denemekten zarar gelmez

kıslar günaydınlar hayırlı cumalar hepimize ben bugün daha iiyim çok şükür

ay az önce kk yine database error dedi aklı çıktı he bi daha açılmıcak diyyeeee:::)))

kizlar geriye dönemedim hennüz...
Varmi yeni hamiş haberleri merak ettimmm...
Nevrosky sen nasilsin bitanem dünden beri pek pas vermiyon sen bana::))

Back