hepinize teşekkür ediyorum.....
Pisikoğa gitme amacim...stresten arinma,,,bebek düşüncesinden uzaklaşabilme ve bukuyu düşünmemeye çalişip biraz olsun kafami dağitmak....
Asla ve asla ilaç kullanmam...amacim ilaçlarla yapay bir uyuşukluk yaratmak değil...
Tek amacim bir uzmanla konuşup dertleşmek....
Belki göremediğim yollar gösterir bana...
Takintilarimdan uzaklaşip stressiz bir hayatin işiğini açar bana...bilemiyorum...
Sadece denemek istiyorum.....
Belki yarari olmaz ama denemekten bişey olmaz...bana yarari olmadiğini düşündüğüm an da gitmem olur biter...
Rahatlamaya konuşmaya ihtiyacim var....hemde çok...
Elbette sizler varsiniz...sizi çok seviyorum....
Iyi ki varsiniz...ama hepimizin sorunu ayni...hepimizin pisikolojisi az çok ayni durumda....
Başka bir bakiş açisiyla değerlendirilmeye ihtiyacim var...
Sizler canimsiniz iyi ki varsiniz hamileler hepimize umut oluyorr....
anaaaaaaam ballllllll kıs sen rizede misinnnn daha yeni gördümmSabırsızımmm iyi sayılırım daha iyileşemedim 15 gündür eritti bu hastalık benüüü :)-tatlicadiarzu-
sabırsızımm Bende senii çoook özledimmmm :) :1hug:
Nerden çıkardın yine özlemediğimi nan .Senin muzurluklarınıı özlememek mümkünmüü :mymeka::asigim:
arkadaslar merhaba.nevro balsurat ası canzı beyazmelek sema elcın btrkl bınbırgece muallım fatos ve aklıma suan gelemeyen butun arkadaslarım hepınız ıyısınızdır ınsallah.arkadaslar morelımızı bozmak yok.yıne umutla yolumuza devam edıcez ınsallah.hamıs haberlerı gelınce nekadar sevınıyoduk.olmayınca hemen sıkayetmı edıcez yanı.ıkısıde allahtan unutmayalım arkadaslar.herseyın hayırlısını versın mevlam.bak bende dogum konturol hapına basladım hemde bebıs ısterken.ne yapayım sımdı kendımı yerden yere vursam caresı yok.kafayı bosaltmamız lazım once arkadaslar.bosverın bebısı falan.o nazlılar canları ne zaman ısterse gelsın bızım kapılar sonuna kadar acık.bu gunumuze sukretme vaktı...ben yıne donerım bugun cok ısım var cok.bu arada semacım ve olımposs ınsallah rabbım yar ve yardımcınız olsun.dualarımız hep sızınle.
fatma zehra canım sende doktora gitmiştin ve kislerin vardı...geçmiş olsun canım tabi şimdilik mecburen doğum kotrol hapı alman lazım...ama kendini üzme hayırlısı olsun canım önce tedavi ol sonra inşallah en kısa zaman da bebişin gelir...
anaaaaaaam ballllllll kıs sen rizede misinnnn daha yeni gördümm
bikaçkere geldim oraya hele hünkarı çok özledimmmmmmmm bana fasülye yolla kız :mymeka: :sm_cool:
artvinde kaldım 3 sene ordan gelirdim rizeye çok güzel bir yer
vay vay vay demek öyle heeeeeeee
slm fatmacim evet canim haklisin kac ay kullacan hapi kist mi cikmistida bsaldin insallah hemen geri birakirsin ben kendi adima iyim canim insallah sende iyisin tsk ederim kolay gelsin bu arada islerinde gorusmek uzere
arkadaslar merhaba.nevro balsurat ası canzı beyazmelek sema elcın btrkl bınbırgece muallım fatos ve aklıma suan gelemeyen butun arkadaslarım hepınız ıyısınızdır ınsallah.arkadaslar morelımızı bozmak yok.yıne umutla yolumuza devam edıcez ınsallah.hamıs haberlerı gelınce nekadar sevınıyoduk.olmayınca hemen sıkayetmı edıcez yanı.ıkısıde allahtan unutmayalım arkadaslar.herseyın hayırlısını versın mevlam.bak bende dogum konturol hapına basladım hemde bebıs ısterken.ne yapayım sımdı kendımı yerden yere vursam caresı yok.kafayı bosaltmamız lazım once arkadaslar.bosverın bebısı falan.o nazlılar canları ne zaman ısterse gelsın bızım kapılar sonuna kadar acık.bu gunumuze sukretme vaktı...ben yıne donerım bugun cok ısım var cok.bu arada semacım ve olımposs ınsallah rabbım yar ve yardımcınız olsun.dualarımız hep sızınle.
Evet rizedeyim hehe bursadan geldim buralara gelinn:jeyyar:
ne güzell yaa demek buraları gördünnn burası çok güzell bir şehirr deniz yeşillikk bambaşka
kaydirigubbakcemileGel bakalım benimle peşimden ben anlamam tarla işlerinden beraber fasülye toplamaya gidelim tarladan hahaha :):roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar selam kaç gündür sayfalar birikmiştir diyodum aklım burdaydı ama sorun varmış meğer.hafta sonu malum siteye giremedim.pazartesiden beri de düşük ihtimaliyle hastanede yatıyodum kanamam vardı hala devam ediyo ama rapor aldım evde yatıyom hiç kalkmadan bir de bebeğin kalp atışlarını duyamadık dr. pek iç açıcı konuşmadı o kadar korkuyom ki bişey olcak diye günlerdir ağlamaktan mahvoldum
malesef fadıkcım oyle oldu.napalım hersey rabbımden.onun ıznı olmadan bır yaprak bıle kıpırdamazken benım sorgulamam ne haddıme.allahtan gelene amenna dedık bastacı yaptık.esıme dedım bu kontrol hapları benı oyalıyor.hayırlısını ıste dedı.baska yerlerde oyalanmaktan ıyıdır.bu oyalanmak degıl ımtıhan.bende dedım evet askım ya hersey allahtan.sımdı daha ıyıyım cok sukur.ınsan teslım olunca kendını ıyı hıssedıyor..canım benım senın durumunda zor.ama rabbım senınle ırtıbat halınde bunu hıc unutma.sabrını olcuyor.en guzelını verecek sonra.buna ınan.optum hayatım.yıne gorusuruz....:1hug:
canım saolun ılgınıze tesekkur ederım.ben bı kıstlerle ıkı yıldır ugrasıyorum nerdeyse.cıkolata kıstı vardı.belkı duymussundur endometrıozıs.cok tekrarlayan kıstlerden.bende onları baskılamak ıcın konturol hapı kullanıyorum.esımın sperm sayısı 35 mılyon.toplamda 200 mılyonu gecmıs.morfolojıde ıyı hareketlı sperm sayısı %80.yanı esımın sorunu bu tahlıllere gore yok doktorlar hep oyle dıyor.krugere gore morfolojıyede baktırcaz yakında ınsallah.anlayacagın sorun bende tamamen.heralde benımde erkek ınfertılıtesı lıstesınden cıkmam lazım.cunku ınfertılıte benım..:çok üzgünüm:
demek bursadan gelin gittin hee :1rolleyes:
vayyyyyyyyyy maşallah kızıma karadeize gelin gitmek kolay deildir heee
iş güçten başını kaldıramazsın evet oralar çok güzel ama çok küçük herkes birbirini tanıyor arkadaşımla yanyana yürürken 2 dkda bir selam verirdi birilerine :mymeka: :1rolleyes:
canım ya yeni aklıma geldi kist için ebegümeci diye bir bitki var onu her sabah biraz suda kaynatıp içebilirsin (çok kaynatma hatta çay gibi denlesn daha iyi) ben çok kişiden duydum çok iyi geliyormuş
2 sene önce ben de klomen kullandığım aydan sonra 6 santim (nasıl ölçülüyor şaşırdım santimi deniyordu ? ama yani sonuçta altıydı ) kistim olmuştu.sonra doğum kontrol hapıyla beraber o ay ebe gümeci denilen bitkiyi anlattığım şekilde kullandım ayriyetn maydonoz da bazen kattım ve bol bol maydonoz yedim biliyorsunuz maydonoz kadın hastalıklarının çoğuna iyi geliyor...
ay sonun da utrosona girdiyim de kist tamamen yok olmuştu...yani bir ayda geçti denemeni öneririm inşallah sen de kısa zaman da kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?