E
EU3
Ziyaretçi
ben 1,5 yıllık evliyim ve 7 aydır bebek istiyorum..............
her insanın,tahammül derecesi,zorluklara dayanma derecesi,yaşananlara tepki gösterme derecesi,duygularını bastırabilme becerisi çok farklıdır....
kimi insan istediği bişeye sahip olabilmek için 1 yıl 2 yıl pek önemli olmazken kimisi için 1-2 ay bile çok ızdırap verici olabilir......
kimi üzüldüğünde ağlar,kimi taş kesilir ağlayamaz...ne ağlayana kızabilirsin ne de ağlamayana...
kiminin canı tezdir hemen telaşlanır ,kimi daha soğuk kanlıdır....
bişeyi istemek derecesine bağlı sanırım..yapım bu benim...yaradılışım bu...
çabuk üzülen,narin,kırılgan bir yaradılışım var.duygularını asla bastıramam...
yüzlerce kişinin içinde hiç önemsemeden akıtırım gözyaşımı hiç gocunmam...
7 aydır bebek istiyorum ve doktorum ilk aydan itibaren en büyük sorunun stres olduğunu söylüyor..............
7 aydır giderek stresim arttı ve artık işin içinden çıkmaz hale geldim...kendime acı çektiriyorum hemde çok....
şimdi izin verirsen kontrol edemediğim duygularımı bi uzmandan yardım alarak rahatlamaya çalışacağım...senağlamasenağlamasenağlama
hoşçkalın:a015:
Canım bence bir uzman sana ne kadar yardımcı olucak bilemiyorumm çünkü bende aldım ve hiçbir faydası görmedim.
Çünkü ben şuan senin yaşadıklarının daha ağırını yaşadımm ve psikolojim bozulduu ama ne ettım sağlığımdna olmuştum depresyona girdimmm ve dr yeşil reçet eilaçlar verdi ve konuştuu.Sadece bedenen çektiğim sağlık sorunlarının hepsinden kurtulabildim ama düşüncelerim yine aynı kaldııı.Cabnım böyle umutsuz olma hemen bak sonra benım gibi allah korusun ilaç içicek noktaya kadar gelirsin ve anlamadan sınsıce yakalayan bır hastalık bu ve sonra bir yıll korunmak zorunda kalırsın benım gibisenağlamaBebe isteyerek korunmak nedir bilirmisiinnn ben yaşadımmm .Ben artık HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK DEDİM iyileştikten sonraa.:a015:Canımm İnşallah psikiyatristen alacagın terapiler iyi gelir sana canım allaha emnaett oll..