:teytey: :teytey: Oleyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee. süprizzzzz
Açılmışşşşşşşşşşşşşş. : Bana bir arkadaş bir hafta sürebilir demişti ve ben de en son dün gündüz bakmıştım. Ama görüyorum ki akşam üstü açılmış. Şimdi bir bakayım dedim ve manyak mutlu oldummmmmm. :dance: Sizleri çok özledimmmmm kızlar. :1hug: :asigim: Hepinizi tek tek öpüyorummmmm. Şeniz İnşallah bir daha böyle ayrı kalmayızz. :Saruboceq:
ohhhh bee sonunda girebildim...2 gündür tık yok valla....hepinize günaydın...btrklc im sanada günaydın canım....benim kırmızıcıklarım cuma akşamaı geldiler....yine ayrılamadılar benden...neyse onun gelmeside iyi bişey....bidahaki adet tarihim 11 kasın nevroşcum...eklersin canım....
F a d i k canım inşallahhh :asigim:Anneme bu ay birşeyler oldu zaten____ Sakın ilaç içme dedi durdu.Dünde tlf konuşuyorduk :)komşunun yemek kokusu canım çekmişti anlatıyordum hehe ama niyetim o değildi anlatırken Dediki;sen hamilesin bak görürsün dedılülülülülülüYok be anne nerden çıkardın dedım.Sonra konuşurken saçma bir şey yüzünden ağlamaya başladım :roflol:Annem diyo bak duygusallıkta varr öyleduygusal olunuyor dedı ben basladım ağlarken gülmeye:roflol:Yok be anne dedimm :)sonra tlf kapatıyodum hadi hoşçakal dedi ve bebek geliyor dedı banasenağlamasenağlamaİlk defa annem bana böyle şeyler söyledii Acaba bişeylermi hissetmişti :a015:anne yüreği belkidee kim bilebilirkii:çok üzgünüm:
Kızlar geçen gün rüyamda;;;;; eşimin annesinin evinde bir kadın bebesını bırakmış .Bembeyaz pamuk yüzlü bir bebek,gözleri renkliydi ve beyaz bir beze sarılıp kundak olmuştu :)ama cinsiyetini göremedim.Annesı bıraktığı için bende bebeği sahipleniyorum kucağıma alıp göğüsüme dayıyordum.Soranlara artık bu bebeğe ben bakıcam ben sahıplendım dıyodumm: :)
Bu akşamda rüyamda parmaklarımda bir sürü altın yüzük vardı ve çok güzel bir kalın halkalarla dizilmiş altın kolye gördüm :)anlamına baktım hehe hayırlı evalt ve kız çocuğu yazıyordum:roflol:artık şu rüyalarımdan kitap yapıcam yaa bu kadar da görülmez ama
kızlarr artık baş edemez durumdayım duygularımla...
cumartesi günü için pisikoloktan randevu aldım...biraz rahatlamaya ihtiyacım var
kızlarr nerdesiniz yaa
ben dün rahim filmi çekildim :bbo:
çok şükür temiz çıktı ama kanamam var
neden böyle olduu yok mu bilgisi olan :çok üzgünüm:
herkese günaydınnn nevrosky seni de gördüm bugün tamam oldu topiğimiz.balsurat inş. annen doğru hissediyordur
balim hadi hayirlisi insallah senin halayinida en kisa surede cekeriz
olymposs nasil oldun canim
aymescimù nasilsin gorusmeyeli keyifler nasil
benim gercekten sizler olmasaniz cok kotuyum buna belki inanmiycaksiniz ama gercekten oyle sizinle ruh halim degisiyor kac gundur kendimi dinledim kafayi yiycektim:enbuyukkk:
herkeze günaydınkaydirigubbakcemile2
balım şimdi kalktım ve rüya görüyordum bende sen gibi ama kabusdu biraz.
artık dün bizim evin halleri dizisinde etkilendim ne.rüyamda kızım varmış kaybolmuş.:1shok:
yani resmen jenifer lopeze rakip kalçalarım:jeyyar:açıkta kalmışkaydirigubbakcemile3
Hayır olsun canım inşallah :)kalçalarrr demek açıktaa:asigim::roflol:
kızlarr artık baş edemez durumdayım duygularımla...
cumartesi günü için pisikoloktan randevu aldım...biraz rahatlamaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?