arkadaşlar günaydın dün msj yazdım ama bana kimse bişey yazmamış
eşim sperm testi sonucunda morfoloji bozukluğu olduğunu söyledi doktor
benim bu konuda hiç bir bilgim yok
normal sperm sayısı %4 müş
bozuk sperm sayısı %96 mış
bu durmda hamile kalırsam tekrar bir düşük yaşarmıyız bilmiyorum
daha önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm ardından çikolata kistinde amiliyat oldum ondan sonra hamile kalamadım
en son olarakta rahim filmi çektiridim salı günü temiz çıktı sonuç ama
eşimin olayı bizi düşündürüyor
yardımcı olurmusunuz bilgisi olan arkadaşlar
arkadaşlar günaydın dün msj yazdım ama bana kimse bişey yazmamış
eşim sperm testi sonucunda morfoloji bozukluğu olduğunu söyledi doktor
benim bu konuda hiç bir bilgim yok
normal sperm sayısı %4 müş
bozuk sperm sayısı %96 mış
bu durmda hamile kalırsam tekrar bir düşük yaşarmıyız bilmiyorum
daha önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm ardından çikolata kistinde amiliyat oldum ondan sonra hamile kalamadım
en son olarakta rahim filmi çektiridim salı günü temiz çıktı sonuç ama
eşimin olayı bizi düşündürüyor
yardımcı olurmusunuz bilgisi olan arkadaşlar
günaydın kızlar nasılsınız.....
sitemiz hayırlı olsun deiyelim inşallah birdaha gitmez.....
biliyormusunuz benim adet günüm geçti...18 ekim günümdü bugün 23 ekim hala birşey yok..... sanki her an olacakmışım gibi karnım ağırıyor, hayırlısı olsun bakalım inşallah hamişimdir....
Allah razı olsun canım :)hepimizi güldürsün rabbim kaydirigubbakcemile2Canım süpersin ya bayıldım emeğine sağlık sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürür inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
arkadaşım dediğin olay morfoloji sanırım.Bizimde %4 tü morfoloji.ama sayı ml de 86 milyondu.bende şöyle hesaplıyorum.3 ml örnek vermiş 86*3=258 milyon.0,04=10,32 milyon sağlam sperm var.ama yinede hamile kalmıyorum demişti şu an hamileyim.ama düşük olayını bileme Allah ne yazdıysa onu göreceğiz.sende buna takılma bence Allah verecek olduktan sonra veriyor.sizde sayı kaç buda çok önemli tabiki.[/QU
teşekür ederim canım öyle tabi allah bilir herşeyi ama yinde insan endişeleniyor
:teytey: :teytey: Oleyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee. süprizzzzz
Açılmışşşşşşşşşşşşşş. :dance: Bana bir arkadaş bir hafta sürebilir demişti ve ben de en son dün gündüz bakmıştım. Ama görüyorum ki akşam üstü açılmış. :1rolleyes: Şimdi bir bakayım dedim ve manyak mutlu oldummmmmm. :dance: Sizleri çok özledimmmmm kızlar. :1hug: :asigim: Hepinizi tek tek öpüyorummmmm. Şeniz İnşallah bir daha böyle ayrı kalmayızz. :Saruboceq:
kızlarr artık baş edemez durumdayım duygularımla...
cumartesi günü için pisikoloktan randevu aldım...biraz rahatlamaya ihtiyacım var
günaydınn canım yardımcı olmak isterdim ama inan ki morfoloji hakkında bir bilgim yok çünkü bizde morfoloji iyi olduğu için hiç araştırmadım bu güne kadaryardımcı olamadım kusura bakma ama NEVROSKYMM arkadaşımız birazdan gelir ve o sana bu konu hakkında bilgi vericektirr:1rolleyes:
: Oleyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee.
Açılmışşşşşşşşşşşşşş. :dance: Bana bir arkadaş bir hafta sürebilir demişti ve ben de en son dün gündüz bakmıştım. Ama görüyorum ki akşam üstü açılmış. :1rolleyes: Şimdi bir bakayım dedim ve manyak mutlu oldummmmmm. :dance: Sizleri çok özledimmmmm kızlar. :1hug: :asigim: Hepinizi tek tek öpüyorummmmm. Şeniz İnşallah bir daha böyle ayrı kalmayızz. :S
:teytey: :teytey: Oleyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeee. süprizzzzz
Açılmışşşşşşşşşşşşşş. :dance: Bana bir arkadaş bir hafta sürebilir demişti ve ben de en son dün gündüz bakmıştım. Ama görüyorum ki akşam üstü açılmış. :1rolleyes: Şimdi bir bakayım dedim ve manyak mutlu oldummmmmm. :dance: Sizleri çok özledimmmmm kızlar. :1hug: :asigim: Hepinizi tek tek öpüyorummmmm. Şeniz İnşallah bir daha böyle ayrı kalmayızz. :Saruboceq:
Kızlar geçen gün rüyamda;;;;; eşimin annesinin evinde bir kadın bebesını bırakmış .Bembeyaz pamuk yüzlü bir bebek,gözleri renkliydi ve beyaz bir beze sarılıp kundak olmuştu :)ama cinsiyetini göremedim.Annesı bıraktığı için bende bebeği sahipleniyorum kucağıma alıp göğüsüme dayıyordum.Soranlara artık bu bebeğe ben bakıcam ben sahıplendım dıyodumm: :)
Bu akşamda rüyamda parmaklarımda bir sürü altın yüzük vardı ve çok güzel bir kalın halkalarla dizilmiş altın kolye gördüm :)anlamına baktım hehe hayırlı evalt ve kız çocuğu yazıyordum:roflol:artık şu rüyalarımdan kitap yapıcam yaa bu kadar da görülmez ama
hadi bakalım hayırlısı. hem de kız :teytey::teytey: inşallah canım inşallah en kısa zaman da hamiş olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?