Günaydın bitanem nasılsın. Sanada kolay gelsin.
Günaydın canım arkadaşlarıımm...... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Hepinizi çok ama çok özlemiştim. :çok üzgünüm: Bu site bizi niye ayırdı böyle yaw. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Hepinize mutlu, umutlu, sağlıklı bir gün diliyorum. :asigim:Hepinizi öptüm...
slm kızlar .niye kapandı bu site günlerdir anlamadım.ilk kez yazma ve okuma fırsatım olmuştu:))çünkü raporluyum evde yatıyorum.sebebide yoğun bulantı ve kusmalarım.allahım nasıl kötüyüm nasıl mutsuzum anlatamam.sürekli bulanıyor su bile içsem hemen çıkarıyorum.2 gün hastanede serum aldım şimdi evdeyim ama nafile.yine bişey yeyip içemiyorum.sürekli bunalım.allahım hamile kalınca çok mutlu olacağım herşey süper olacak sanıyordum.şimdi canımın derdine düştüm resmen.midem sürekli ağrıyor.hapta kullanamıyorum.içinizden bunu okuyupta aahh bende hamile kalsamda keşke bulanıp kussam diyenler olabilir.ama kızlar inanın çok zor bişey bu.resmen depresyondayım.kimseyle konuşmuyor sürekli yatıyorum.allah herşeyin hayırlısını versin...
sositosositoCanım bende iyi olmaya çalışıyorum 15 gündür griple micade etmekten adetim yaklaşmış farkındadeğilim :)belirti bilem aklıma gelmedi hiç.Sen neler yapıyosun görüşmeyeli kaydirigubbakcemile5
ben geldim kızlarrrrr ohhhh beee sayfamız geri geldiiii nasılsınız bakim görüşmeyeliiii ben daga adet olmadımmmmmmmmmm
ben geldim kızlarrrrr ohhhh beee sayfamız geri geldiiii nasılsınız bakim görüşmeyeliiii ben daga adet olmadımmmmmmmmmm
Kızlar yeni ekledim sondakileri :) isteyen içeri dalsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/balsurattan-secmeler-t171723/index.html
Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum. Lütfen bana cevap verir misiniz. Çok önemli. Ben dün Pre-seed siparişi verdim. Daha gelmedi. Fakat eşim neden bilmediğin bişeyi kullanıcaksın diyor. Ya sana bi zararı olursa diyor. Bu pre seed neden eczanelerde satılmıyor bilen varmı? Ayrıca pre seed kullanan arkadaşlar var mı? Sizde herhangi bir yan etki yaptı mı? alerji vs. gibi.... Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.........
Günaydın canım:1hug: bende seni ve diğer arkadaşları çok özledim bi an hiç açılmıycak die çok korktum:çok üzgünüm: ne yapardık ozaman biz. Neyseki Allahtan açıldı ve kavuştuk birbirimize. Görüşmeyeli nasılsın bitanem herşey yolundamıa.s.
Günaydın canım nevroskyi bende merak ediyorum gelmedi hiç. .sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlika.s.
günaydın kızlar nasılsınız.....
sitemiz hayırlı olsun deiyelim inşallah birdaha gitmez.....
biliyormusunuz benim adet günüm geçti...18 ekim günümdü bugün 23 ekim hala birşey yok..... sanki her an olacakmışım gibi karnım ağırıyor, hayırlısı olsun bakalım inşallah hamişimdir....
günaydın kızlar nasılsınız.....
sitemiz hayırlı olsun deiyelim inşallah birdaha gitmez.....
biliyormusunuz benim adet günüm geçti...18 ekim günümdü bugün 23 ekim hala birşey yok..... sanki her an olacakmışım gibi karnım ağırıyor, hayırlısı olsun bakalım inşallah hamişimdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?