nevrooom bende adet gördüm onu niye yazmıyon bacım.12 ekiim ya lanet 12 ekim ::mymeka:
selam kızlar BEYAZ MELEK banlanmış malesef cezası 24 saatmış haber vermemi istedı hepınıze cok selamı var
sağol canım dün takvim yapmak için açtım pc yi bir de ne göreyim senin anlattığın sayfaları silmişlerAmin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: . . .
Bu arada senin takvim de pek şirin olmuş güzelimmmmma.s.
selam kızlar BEYAZ MELEK banlanmış malesef cezası 24 saatmış haber vermemi istedı hepınıze cok selamı var
Merhaba canım. :1hug: İyiyiz çok şükür. Sen bayadır yoksun. Senin yokluğunda naren1981 hamiş kaldı. Hem de doğal yoldan.Ona bizim topiği sen önermişsin başka topicte ; gel demişsin bizim orası güzel demişsin. O zamanlar daha yeni aşılamasının negatif sonucunu öğrenmiş. Ne iyi etmişsin de bize getirmişsin naren'i. Ben dedim senin haberin de yakındır. Ya bu ay ya da önümüzdeki ay senin de güzel haberini alacağım inşallahhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi:[/QUOTE
AYYYY AYYYY AAAAAYYYYY NARENCİĞİM NE KADAR MUTLU OLDUM CANIM BENİM.ALLAH YÜZÜNE GÜLDÜ DESENE.MAAŞALLAAH.TEBRİK EDİYORUM SENİ VE EŞİNİ.
NEVROCUĞUM ALLAH SÖYLETİYORDUR İNŞAALLAH.HEPİMİZE ALLAH VERSİN MELEKLERİMİZİ.ALLAH SINIYOR BİZİ.BU AY HAMİLELİK HABERİ VERİYOR MUYUM BİR DE SİZE!:CüvCüv:AMAAAAAAAAAAAAN NE OLUR AMA.ADET TARİHİM YAKLAŞTI İNŞAALLAH HAMİŞİMDİR.HATTA İKİMİZ AYNI AY YANİ BU AY OLURMUŞUZ.:lepi:kaydirigubbakcemile5NE GÜZEL HAYALLER DEĞİL Mİ?AH AHHHHHHH.EFKARLANDIM ŞİMDİ BEN
evet ya nevrosky sen olmassan biz ne yaparız .sen bana söylemiştin mona rosa söylemiş diye.ben daha sonra unuttum ayrıca teşekkür etmeyi.kim olduğunu bilmedeğen çok dua ettim sana ama kim olduğunu biliyorum artık.Allah tüm arkadaşlarıma bu yaşadığım mutluluğu yaşatsın .ama senin buraya tavsiye etmen ve en çokta nevrosky in bize destek olması.benim şu hamile olmamda en büyük etken sizlersiniz.Allah hepinizden razı olsun canım.en kısa zamanda sizi ve diğer arkadaşlarımıda hamile görmek en büyük dileğim.Allah gönlünüze göre verir inşallah bu ay hamile haberlerinizi alırım.kendim için herşeyin yolunda gidip bebişimi kucağıma almayı , sizler için de en kısa zamanda çift çizgiyi görüp bize haber vermenizi ve hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum Yüce Allahtan.
gerçekten nasıl teşekkür etsem azdır.
teşekkürler seherim bende yeni geldim banlı görünce üzüldüm :teselli: hepimiz merak ettik ama allahtan çok uzun zaman değilmiş
beyaz melek canım yarın görüşürüz inşallah a.s. gözlerimiz seni arıyacak
ya arkadaşlar ben bu sitenin kurallarını bilmiyorum ben şimdi beyaz melek neden ceza yedi hiç anlamadım:uhm:
sağol canım dün takvim yapmak için açtım pc yi bir de ne göreyim senin anlattığın sayfaları silmişlerklava: kötükedihüso sinir oldum neyseki google dan arattım da buldum o kadar güzel anlatmışsın ki sen anlatmasan hayatta akıl edip beceremezdim:jeyyar:
evet ya nevrosky sen olmassan biz ne yaparız .sen bana söylemiştin mona rosa söylemiş diye.ben daha sonra unuttum ayrıca teşekkür etmeyi.kim olduğunu bilmedeğen çok dua ettim sana ama kim olduğunu biliyorum artık.Allah tüm arkadaşlarıma bu yaşadığım mutluluğu yaşatsın .ama senin buraya tavsiye etmen ve en çokta nevrosky in bize destek olması.benim şu hamile olmamda en büyük etken sizlersiniz.Allah hepinizden razı olsun canım.en kısa zamanda sizi ve diğer arkadaşlarımıda hamile görmek en büyük dileğim.Allah gönlünüze göre verir inşallah bu ay hamile haberlerinizi alırım.kendim için herşeyin yolunda gidip bebişimi kucağıma almayı , sizler için de en kısa zamanda çift çizgiyi görüp bize haber vermenizi ve hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum Yüce Allahtan.
a.s.
ben hamile kıyafetleri bakıp kendimi avutayım bari..bir gün ben de giyecem bunları inşallah diye...:ecrin_bebek::CüvCüv:
a.s.allah bebeişini kucağına alıp ynağına öpücükler kondurmayı nasip etsin
[/COLOR]
İnşallah canım hayırlı haberlerle dönersin. kaydirigubbakcemile2 Bizi de merakta bırakma ama. kaydirigubbakcemile2 Ayrıca kızlar bişey sorucam size benim adetime daha 2 hafta var ama göğüslerim çok acıyo. :uhm: :uhm:
nevroskyciğim benim de tedavim kısa protokol olucak..listeye belki eklemek istersin bir ara...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?