Arkadaşlar,merhaba herkese hayırlı cumalar..Tek tek profillere yazayım dedim ama saatlerce gitmiyor mesaj.Çok ağır kk:1no2:
Hepimizin cuması mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah..
Bu arada ben dün adet oldum.Bu gün 2.günüm.Yarın hastaneye gidiyoruz..Yani yarın tedavim başlayacak kısa protokolle..İlk denemem..Allah hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq::asigim:
nevroskyyyyyy iiileşemedin mi daha yaaaaaa
dön artık yuvana(
Canım benim seni merak etmezmiyiz hiç girer girmez siteye gözlerimiz seni arıyor. O internetin azizliğine hergün bende uğruyorum ne yazıkki. Evet canım dediğin gibi hamiş haberleri alsakta neşemiz yerine gelse. Halay başı benim bu sefer bak kaptırmam ona göre:teytey:kaydirigubbakcemile3
canlarım napıyonuz beyaz melek çok yakışmış eee güzele ne yakışmaz :CüvCüv:
zeynepcim erken yapmışsın biraz daha bekle .nevrocum seni iyi gördüm sengözlerimebaksanab eski formuna dönmene sevindim:dance:
Selam kızlar aklım sizde kalıyor bağımlılık yapı burası bana işlere 5 dk.ara verdimm yine .nevrom canım biraz daha iyi olmana sevindim :)benim hafifledisayılır .Lanet olası mikrop dett başımızdankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı naniknanik
inşallah bu haftaki sessizlik fırtına öncesi sessizliktir de haftaya tekrar hamişler peş peşe gelirkaydirigubbakcemile2Ne yapalım be gülüm. 6 gündür hamiş çıkmıyor bekliyoruz bir ümit. sositososito Fena alıştırdınız bizi arka arkaya patlattınız haberleri. sengözlerimebaksanab Eskiden ayda 2 tane çıkınca ağzımız açık kalır , sevincimizden ne yapacağımızı şaşırırdık. Şimdi güzel haberleri 2 güne bir almaya başlayınca , sessiz geçen bir haftayı yadırgıyoruz haliyle. kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar Beyaz Meleğin isminin üst kısmında neden kapsama alanı dışında yazıyor. Yoksa ceza mı aldı???
kızlar sanırım şu fotoşoplardan diğer topikten dolayı:sm_confused:
inşallah bu haftaki sessizlik fırtına öncesi sessizliktir de haftaya tekrar hamişler peş peşe gelirkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?