Canım bir önceki mesajını da okudum , canın çok sıkılmış. Sıkılmasını anlayabiliyorum. 4 ay kısa bir zaman değil senin için. Ama herkesin bünyesi de bir değil. Bir yıla kadar beklemek gerekebiliyor bazen. İnşallah değerlerin düzelmesi için bu kadar vakte ihtiyaç yoktur. Ancak şimdiki zamanda verilen spermlerin bundan 72 gün önce üretildiğini düşünürsek ; tam sıcaklara denk geliyor. Biraz daha sabır güzelim. Hem yazın üretimleri geçecek , hem de ameliyatın olumlu etkileri devreye girecek. :lepi: Şeniz
Sabırsızımm :roflol:
Tutma beni gülücemm Allah iyiliğini versin kız ben sana demedimmi bende oyun linki yok diyesırnaşık şeyBenim cd var onu takıp oynuyorum :roflol:
kızlar bakın bu benim........................
en kısa zamanda ben ve sizler böyle oluruz inşallah sizinle paylaşmak istedim+
çok ama çok yakışmış sana hamişlik :1hug:kızlar bakın bu benim........................
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...
kızlar bakın bu benim........................
herkeze günaydin...
Mubarek cuma gününde hepimizin dualari kabul olsun inşallah.
Nasilsiniz kizlar nevroşum sen nasilsin dün pek görüşemedik canim...
Umarim hepiniz iyisinizdir....
medikal parka gideceğim doç. dr.murat arslan.arkadaşım gidiyor çok memnun.arkadaşım şu an 4 aylık hamile.hayırlısı canım inşallah hayırlı haberlerle döneceğim.çok heyecanlıyım.
nevrosky ya hergün geçmiş olsun diyoruz .hiç bizi dinlemiyor.geçmedi gitti.sensin olmuyor .hiçbir arkadaş kızmasın bende dahil olmak üzeri hiçbirimiz senin kadar takipçi değiliz. şuda var yazılan hiç bir yazıyı es geçmiyorsun.hiçbirimiz senin gibi değiliz kısacası.sen olmayıncada hiç tadı yok bu sitenin.en kısa zamanda şu hastalığı atlatıp daimi olarak aramızda görmek en büyük temennimiz.birde en kısa zamanda seni hamile görmek istiyoruz.o gün varya çok uzak değil ben buna inanıyorum.sen bizlerden bu kadar dua alınca en kısa zamanda Yüce Allah meleğini gönderecek.
günaydınn arkadaşlar nevro geçmiş olsun tatlım hastaymışın şimdi nasılsın
kızlar gunaydın.hayırlı cumalar dılıyorum hepınıze.rabbım duamıza ıcabet etsın ve bıze karsılıgını en kısa zamanda nasıp etsın.bende ıkı gıbı gıdıcem doktora.bırazdan esım gelır.cok heyecan yaptım ya.korkuyorumda bıraz kızlar ne olur dua edınde kıstlerım buyumemıs olsun.eger buyumusse buyuk ıhtımal dogumkontrol hapı verıcek ve hamıslıkte baska bahara kalcak.yıne ugrarım kızlar acıl bır ısım var.wc:)))
merhaba
ben aranıza yenı katıldım sper tahlılınde degerler dusuk olunca doktor esımde varıkosel olmasından suphelendı. 1 yıllık evlıyız ve hıc korunmadık zaten olsaydı sımdıye kadar olurdu.
kecı boynuzu kuru uyguladım 6 ay boyunca ılerı hareketlı sperm duzeyı 3 mılyon yanı ımkansız gıbı bısey
ankara da yasıyoruz bıldıgınız doktor ısımlerı varmı arkadaslsr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?