Sağol bitanemmmmm. a.s. Allah razı olsun. Nereden gelecek. Bal ve elçinden geldi bana. İkisi sizin halayları çekerken hep beni araya aldılar. Her güzel haberde bahaneyle şapur şupur beni öptüler. Yani sağlam çıkmam imkansızdı. :roflol: Amin canım inşallah. Bugün biraz daha iyiyim. Sen nasılsın tatlım? Kontrol ne zaman?
yaptimmmmmmmmmm yapabildim takvimimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oleyyyyyyyyyyyyyy
kendine gel balll :mymeka:
Ailece toplandığımız mekanlarda , Anne olanlar bebeklerini yediriyorr,uyutuyor,öpüp koklayıp seviyorlar...Bende evlat hasretini yüreğime gömüp hiç belli etmeden.... öylece hasret dolu bakışlarımla onları seyrediyorumHele geçen gün gördüklerim ...Eltimin küçün kızı yeğenim oyuncak bebeğini kucağına almış annesine bebeğini kundak yapmasını söyledi .Bebeği bir güzel kundaklayıp sardılar sonra bana dedi ki bak yenge bebeğim ne kadar güzel oldu dedi.al bak eline dedi Yok dedim almayayım sonra aldı bebeğini göğsüne bastı sonra uyuttu.O an içimden geçenler anlatamam size gözlerim doldu...BENİM BİR OYUNCAK BEBEĞİM BİLE YOK DEDİM..KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞU BİLE O DUYGULARI OYUNDA BİLE OLSA YAŞIYOR AMA BEN BEN ve hemen toparladım kendimi...Bir gün gelicek olan meleğimin hayalini kuruyorum Bebem küçük bebeğim benim .. seni göğsüme, bağrıma basıp seveceğim günleri görebilicekmiyim.Allahım inşallah banada o mutluluğu o mucizeyi banada en kısa zamanda yaşatırsın.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Ailece toplandığımız mekanlarda , Anne olanlar bebeklerini yediriyorr,uyutuyor,öpüp koklayıp seviyorlar...Bende evlat hasretini yüreğime gömüp hiç belli etmeden.... öylece hasret dolu bakışlarımla onları seyrediyorumHele geçen gün gördüklerim ...Eltimin küçün kızı yeğenim oyuncak bebeğini kucağına almış annesine bebeğini kundak yapmasını söyledi .Bebeği bir güzel kundaklayıp sardılar sonra bana dedi ki bak yenge bebeğim ne kadar güzel oldu dedi.al bak eline dedi Yok dedim almayayım sonra aldı bebeğini göğsüne bastı sonra uyuttu.O an içimden geçenler anlatamam size gözlerim doldu...BENİM BİR OYUNCAK BEBEĞİM BİLE YOK DEDİM..KÜÇÜK BİR KIZ ÇOCUĞU BİLE O DUYGULARI OYUNDA BİLE OLSA YAŞIYOR AMA BEN BEN ve hemen toparladım kendimi...Bir gün gelicek olan meleğimin hayalini kuruyorum Bebem küçük bebeğim benim .. seni göğsüme, bağrıma basıp seveceğim günleri görebilicekmiyim.Allahım inşallah banada o mutluluğu o mucizeyi banada en kısa zamanda yaşatırsın.
gaye canim dr bana adetin ilk gunu basla demisti her gun sabah yataktan kalkmadan hareket etmeden olceceksin bi rahatsizligin yoksa ayni seviyede gidiyor yumurtladigin gune kadar sonra dusuyor 04,05 falan sonra eskisindende biraz cogaliyor adete kadar devam demisti hamissen devam ediyor degilsen tekrar dusuyor o dustugu gun iste iliskiye giriyorsun ve ertesi canim ben boyle biliyorum
ayrica dr bana makattan al demisti ben oyle olcuyorum ve digital ile ayrica dijital su yonden iyi en kucuk noktayi bile zorlanmiyorsun kendi yaziyor net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?