kızlar ya geçen gün bahsettiğim kasık ağrılarım hala devam ediyor dün abimin 2 yaşındaki oğlu kucağıma atladı hala diye acayip kötü sızladı ne bu yaaaaa biliyorum bide göğüslerimde çok şişti ve hassaslaştı elimi bile değemiyorum belkide psikolojik bilemiyorummmm
canım sen düşükten sonra film çektirmedinmi hiç galiba istiyorlar ben gittiğimde bütün değerlerim normal çıktı ama film istemişti doktor
istersen dk una sor bakayım ne diyecek ama içinin rahat olmasını istiyorsan çektir ve kurtul derim ben belki film çekildikten sonra hamiş kalırsın:CüvCüv:
Canım inşallah hamişliktendir diyorum. :Saruboceq: Benim de şişer hassaslaşır ama elimi bile değdiremeyecek kadar değil. Her ay böyle mi oluyordu canım? :1rolleyes:
Zeynepcim gözün aydın canım sonuçların çok güzel bi sorun olmadığına çok sevindim inşallah bebişiniz tez zamnda gelicek canım merak etme demek biraz sabretmen gerekiyomuş en yakın zamanda senin hamiş haberini duyucağız burdan ben eminim :1hug:
yok canım çektirmedim doktora söylicem zaten çektirmek istiyorum diye onuda kafamdan çıkarırım en azından inşallah canım hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız dularımız hep bundan yana :Saruboceq:
ay canım inşallah ağrılar bebişdendinkızlar ya geçen gün bahsettiğim kasık ağrılarım hala devam ediyor dün abimin 2 yaşındaki oğlu kucağıma atladı hala diye acayip kötü sızladı ne bu yaaaaa biliyorum bide göğüslerimde çok şişti ve hassaslaştı elimi bile değemiyorum belkide psikolojik bilemiyorummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah hepimiz için hayırlısı oluryok canım çektirmedim doktora söylicem zaten çektirmek istiyorum diye onuda kafamdan çıkarırım en azından inşallah canım hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız dularımız hep bundan yana :Saruboceq:
Tam listeleri yayınlayacaktım , senin mesajını görünce düzelttim. İnşallah gelmez tabi. Bu ay hamiş olursun ve o çok bayıldığın pembe köşeye geçersin canım. :Saruboceq: :CüvCüv:
Selam kızlarrr ben geldim ama çıkıcam hemen biraz temizlik arası molası verdim.Geberdim yaaa iş iş bıktım artıkkzeyneppppp canım benım ben sana dedimö değerler güzel çıkıcak diye... bakk öylede olduuu oleyyy canım ne güze normal yolla olabileceğini söylemiş dr daha ne olsunn.Demek şimdiye kadar olmamasında bir hayır vardır.Rabbim kısmet ettiği zaman olucak inşallah o günler çok yakındadırr.Ben inanıyorum senin hamiş haberini alıcaz burdan :):dance::dance:
hoşgeldin güle güle balcım
gelişin ve gidişin hızlı olcek senin
kolay gelsin bir tanem kendini fazlada yorma yavaş yavaş yap
neşeli canım adet günüme 4 gün kaldı -tatlicadiarzu-
tatlı kestane balum benim...tarçınlayıp yiycem seni...canım inşallah tez zamanda hep beraber doğal yollarla kalırız....
merhaba canım. :1hug: Geçmiş olsun. Ben de çok hastayım. Hele akşamları çok daha kötü oluyor. Inşallah tez zamanda iyileşiriz. A.s. Seni de daha fazla görmek istiyoruz buralarda. Sana iyileşene kadar biraz müddet. Ama sonra mazeret kabul etmeyiz. Yerimseniben
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah güzel haberi verirsin bize:CüvCüv: :dance: :teytey: :1hug:
Kız ev hanımı olduğun halde fazla uğrayamıyosun. Bide çalışsan hiç uğrayamıycaksın. Bırak işi, gücü gel buraya. :teytey: :teytey:
Hoşbulduk neşelimm hehe :)sırnaşık şey
Sağol canım az kaldı yavaş yapayım demi beli bebem benımledır :)bir bitirsem kanepe uzanıp ohh çekicem pc alcam .öpüyprum canım allaha emanet ol :lepi::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?