ya kızlar album nasıl eklenıyor.ben askıtomla benım albumumu yapmak ıstıyorum.ama bb koduna ızın verılmemıs dıye bır yazı cıkıyor.kocısımle resımlerımızı koycaktım ya.olmuyor...
bende yapamıyorum hehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar album nasıl eklenıyor.ben askıtomla benım albumumu yapmak ıstıyorum.ama bb koduna ızın verılmemıs dıye bır yazı cıkıyor.kocısımle resımlerımızı koycaktım ya.olmuyor...
hoşgeldin canım bence her ay aynı düzende ve zamanda yumurtlayacaksın diye bişey yok yani bence sen akıntının ve kasık ağrılarının olduğu hergünü iyi değerlendir derim ben sana eşinde dişini sıksın azcık okişşşş bebiş gelince rahatlayacak kaydirigubbakcemile3
evet bitanem malesef 5 şehit var yeni hakkaride senağlama
neşeli evet canım geç ölçtütğn için geç çıkmış olabilir ama kaçıncı günün bugün bilmiyorum yani eğer çok fazla bir yükselmeyse ve yumurtlama dönemindeysen çatlamışta olabilrisn iyi çalış derim
Kizlar 2 Gun once Teyzemle Gorustum (Teyzem 20 senedir Bir dogum Doktorunun Muayenisinde Calisiyo Anesteci Olarak) dedimki teyze geliyoruz dedim iste ins iyi olur dedim
gerci biraz kizdi teyzem neden baska doktora yaptiriyorsun bizim doktor varken .utaniyorum dedim ne bileyim cekiniyorum felan dedim sonucta ailecek gorustugumuz bir doktor basarili biri evet biliyorum ama nasip felan dedim
teyzeme dedimki doktora Sperm tahlilimizi goster felan dedim yolladim teyzeme biraz bilgi alabilmek icin
teyzem sabah beni aradi
doktor demiski
sevindim boyle bir adim attiklarina ins iyi olur demis.. ve Mikroenjeksiyon uygalanir demis :1shok: bu ne yaaaa bu ne demekki anlaamdim fazlada konusamadik teyzemle malum para yaziyor:1rolleyes: gelince gorusuruz dedi
kizlar Mikroenjeksiyon nedirki:çok üzgünüm:
biz tup bebek yaptirmak icin randevu aldik :sm_confused:
bu Mikroenjeksiyon nerden ciktiki acaba
nevroskycim sagol canım şimdilik çok iyiyim.bulantım falan çok yok.insallah bu sekilde de devam eder.
selam kızlar nasılsınız vallah i burdaki geçmişe yetişemiyorum
yengemle abime yapılan iyi dilekleriniz için allah razı olsun
buarada benim ısım bugün yükseldi acep diyorum sabah uyanamadım ondanmı normalde 07:45de ölçerim hep
bugün 08:50 gibi ölçüm yaptım ondan yüksek çıktı galiba
ateş ölçme yöntemine yazdım ısı tablomu inşallah bebiş vardır ya:))))))
buarada güzel hanımlar nasılsınız?
Yok mu yazıyorum canım seni. sengözlerimebaksanab Oraya yazdıklarım gelenler canım. Eğer ismin varsa geldiğin anlamındadır. Yanlış anlaşılma olmasın. :1rolleyes: Ben biraz daha iyiyim canım çok şükür.
26 günde bir adet görüyorsan 12. gün yumurtlaman lazım canım. Ama belki birden fazla yumurtan vardır. Veya bu durumun başka bir sebebi vardır. Birşey diyemiyorum. Ama eşin kızmaya başlamış gibi kaydirigubbakcemile :1rolleyes: : a.s.
olmuuuuuuuuuuuuş ne güzel olmuş elime ve nevroya sağlık canım benim
Canım inşallah dediğin gibi yakın yerlere düşer askerliği. :Saruboceq: O zaman görüşebilirsiniz. Çok özlersin sen şimdi kocişini , kıyamammm sana.. :teselli:
Peki o gitmeden hamiş kalırsan ne olucak kız. Yani bebişim olsum tek başıma da hamileliğimin en güzel günlerini geçiririrm mi diyorsun , yoksa eşim geldikten sonra hamiş kalayım doya doya beraber yaşayalım bu mutluluğu ve her günü mü diyorsun? :1rolleyes:
Canım hoşgeldinnnnnnnn. :1hug: İnşallah hamişliktendir. Ama saat farkından da olabilir. Yarın anlamış olursun ama eccük sabır :1rolleyes:
neşeli canım bence senin iki yumurtan çatlamı inşallah güzel değerlendirmişsindir çünkü 16. günü bilmiyorum ama 17. gün çatlamış yımırtan ve ikincide 22. gün çatlamış bugünki ateşin muhtemelen saatinde ölçmüş olsaydın 36.6 çıkardı ama çok güzel adetin sanırım 33. veya 34. gün gelir (inşallah gelmez) öyle bekle derim ben hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir
canlarımm ben geldim...bütün sonuçlarımızı dr a gösterdim veee tanısı sebepsiz infertilite çıktı...yani eşimdede bendede gözle görünen bir sorun yok yani normal yolla olabilir dedi...ama bunca zamandır olmadığı için beni aşılamaya yönlerdirdi...bende düşünüceğimi söyledim ve geldim...
eşimin hareketi %15 ten %25 e çıkmış yani A B toplamı %55 olmuş yani sınırın biraz üstünde..
morfolojide % 12 çıkmış geçen seferkine göre düşmüş
sayıda total 100 milyon kontrasyon 40 milyondu
yani eşimdede bir sorun görmedi dr...bu değerlerle hamile kalınır dedi....ama olmuyo işte....
cnım çok teşekkür ederim sana
ay inşallah ya süper olur tuttuysa
allah razı olsun senden inşallah hepimiz hayırlı haber alırız veririzŞeniz
hoşbulduk canım ya
ne yapayım her ay elim ayağım titriyor bide zaman yaklaşınca daha kötü oluyorum
inşallah bu ay hayırlısıyla tutmuştur bebişim:CüvCüv:
buarada nevrosky canım benim adet ben 16 yazmıştım ya asıl tam gün yarın bekliyorum:)))
inşallah sabah ısım yüksek çıkar yakafamçokkarıştı
Güle güle kullan canımmmmmm. İnşallah pek yakında hamişlik çizelgen olur orda. şutarafagitti :Saruboceq: :CüvCüv: