pardon canım yani benim o yazılanlar arasın da adım yok demek istemiştim neyse sen yorma kafanı kusura bakma canım.
eşim kızmıyorda çok fazla kafama takar oldum bu tür şeyleri o sadece onu istemiyor.mesala ilişkiye giriyorsak yumurtlama günüm diye yada çocuk için değil de aşk için olmasından yana.biraz da oluruna bırakmamızdan yana bukadar üstüne düşme diyor.
Allah isteyince herşey olur diyor o yüzden yani bir anlam da doğru söylüyor ameliyat olalı daha 1 ay oldu zaten.beklemedeyiz şimdilik diyor
selam kızlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım biran önce sağlıklarına kavyşurlar. Ben bugün doktora gittim hormon tahlillerini yaptırmak için adetimin 3. gününde yapılan tahliller var gebeliğe engel tüm hormon tahlillerini yaptırdım 2 yıl önce yaptırmıştım ama belki değişen birşeyler olmuştur düşükten sonrada hiç doktora gitmemiştim vajinal muayene yaptı normal gözüyor herşey dedi eşimde haftaya üroğloğa gidicek oda 2 yıldan beri tahlil yaptırmadı bakalım onunda sayılarında ne gibi değişiklik oldu inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Kadında herhangi bir sorun olmadığı halde rahim filmi çektiriliyormu ben daha bugüne kadar hiç çekilmedim ve doktorda gerek görmedi acaba onuda çektirsemmi diyorum içimin rahat etmesi için????
selam kızlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım biran önce sağlıklarına kavyşurlar. Ben bugün doktora gittim hormon tahlillerini yaptırmak için adetimin 3. gününde yapılan tahliller var gebeliğe engel tüm hormon tahlillerini yaptırdım 2 yıl önce yaptırmıştım ama belki değişen birşeyler olmuştur düşükten sonrada hiç doktora gitmemiştim vajinal muayene yaptı normal gözüyor herşey dedi eşimde haftaya üroğloğa gidicek oda 2 yıldan beri tahlil yaptırmadı bakalım onunda sayılarında ne gibi değişiklik oldu inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Kadında herhangi bir sorun olmadığı halde rahim filmi çektiriliyormu ben daha bugüne kadar hiç çekilmedim ve doktorda gerek görmedi acaba onuda çektirsemmi diyorum içimin rahat etmesi için????
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımrabbim hepimizden razı olsun inşallah canım güzel haberlerini alırız inşallahhhhhh:Saruboceq:
saol bir tanem inşallahhhhhhhhhhhihoyyytk
tatlım ınsallah bebısın senınledır.bır halay daha cekerız burda ınsallah.hayırlısı olsun.hihoyyytkendıne dıkkat et guzelım...........ya arkıdısler bır el atın da su konuya nasıl album eklıcem ben..nevros nerdesın guzın abla.hadı yıne yaparsan sen yaparsın bu ısı:jeyyar:
Canım hoşgeldinn. hihoyyyt Sonuçlarının iyi çıktığına , doktorun herhangi bir sorun görmediğine çok sevindim canım. :dance: Ama bence sen yine de rahim filmi çektir canım. İçin tam rahat etsin. yerimseniben
selam hanımalr benim eşimin harekli spermi 35 hızlı harektli 25 yanılmıyorsam morfoloji %2ydi ayrıca sperm sayımızda düşüktü 4 milyon civarı ileri derecede varikosel vardı iki taraftada 1ay önce ameliyat oldu sizce varikoseldenmidir bu değerlrin düşüklüğü şimdi allaha şükür iyide 6ay beklicez işte yorumlarsanz teşekkürler
kizlar neoldu bizim takvimlere iki uc gun kalsa sasirirdim zaten bizde sans olsa hemen bebisimizolurdu
bu sehit haberine gercekten cok uzuluyorum bildigim butun kotu seyleri onlara sayiyorum bu pkk ya kahrolsun onlarinda ocaklari sonsun allahim belalarini versin vercekte zaten
ayrica kk 15 . de duzelcek demislerdi ama benimki hala hata veriyor benim pc denmi arkadaslar sizinde oylemi
nevrosky canım saol düzeltmişin benim tarihi
ay ben bu penbe köşeye bayılıyorum hepimiz orda olsak bebişlerimizden hep bahsetsek ne güzel olur ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?