Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrocum ellerine sağlık tatlımmmm bu haberlere bayılıyorum heeee regl olmana ö-çok üzüldüm canım benim inşallah bidahaki ay meleğin gelir canım beni bayram ederiz hep dualarımdasın mujukaaa
her tarafim agriyor beeeeeeeee boynum bile agriyo ofss
bi saglam gunum olmadi hee
kızlar tünaydın ben geç kaldım bugün bankadaydım da malum ayın 15i faturaları hallettim eşim öğretmen ya bütün maaş nerdeyse tükendi vallahi geçim zor bende iş arıyorum banka sınavlarına başvurdum sınav açılmasını bekliyom bu aradada test çözüyommmm aman çok sıkıcı
nevro canım geçmiş olsun balsurat sana da geçmiş olsun vallahi ben evden çıkarken sıkı sıkı giyiniyom neme lazım bi de grip olmıyımmm
kocişle telefonda konuşuyoduk ben yarın karşıyakaya gidicem dedim
neden dedi?
bi arkadaşı görücem dedim
kim? dedi senin karşıyakada arkadaşın yokki dedi benneyaptımki
bende kkdan nevrosk dedim çok iyi biri onu görcem dedim
kim kim? dedi ???
o ne dedi insan mı?
bende arkadaşım dedim
adı ne dedi?
valla adını bilmiyom dedim
nasıl yani adını bile bilmediğin birini görmeye mi gidiceksin çocuk musun sen dedi
kaldım resmen
yani izin vermedi bende sinir oldum :a015:
alacağın olsun kociş
ay karşıyakadamıydın bornovada mı nevroskim bak onu da tam bilmiom :roflol: :
arkadaslar merhaba.herkese hayırlı gunler dılıyorum.masallah kaynatmısınız yıne.bılıyorsunuz ben aksamları gıremıyorum nete.esım yanında oturmamı ıstıyor.aymescım fıkralar ıcın saol guzelım.cok komık.....bademcım allah kolaylık versın.ınsallah hayırlı sonuc alacaksın buna ınan......dıger sonuc alacak arkadaslar bol sans dılıyorum...nevrosumuz gecmıs olsun.valla benım ıkı gun surdu.bugun daha ıyıyım hamdolsun.sende dıkkat et kendıne...bak ne dıcem nevros.herkes evlılık takvımı yapmak ıstıyor anladıgım kadarıyla sana zahmet olmazsa yıne acık bır dılle anlatırmısın hayatım.hastasın ama bızde sana yuk oluyoruz affet valla napalım......asıcım esının bu kıskanclık larına fazla takılma.huyu oyle de gec.kıskanclık ıcın huzurunuzu kacırma.bende nısanlıyken neler cektım.aglamadıgım gun yoktu.bırde bız aynı mahalledeyız masallah balkona cıksam gorurdu.ama zamanla duzeldı.sımdı kendı kendıme alısverıse pazara carsıoya.arkadaslara gıderım.ama yınede herzaman bır sınırı vardır.rabbım onları basımızdan eksık etmesın.her gulun bır dıkenı vardır.takılmayalım fazla kızlar.....kocıslerımız bıtane ....
:dance::dance:Selam kızlarrr herkeze merhabaa .Nevrommm canımm hoşgeldinnn canım demek akşamı ağır geçirtti grip ...sende bendensin :jeyyar:sümüklü oldun demek oyy oyy :)çok özledikk senii gözümüz seni aradıı topikteee :)ama allaha şükür geldinnn.:sm_cool::lepi:
benim birbirinden güzel ve tatli arkadaşlarim merhaba,,,
akşam haber veremedim sabahtan da çok yoğundum giremedim........
Doktora giittim malum e2 biraz yüksek çikmişti.e2 nin yüksek çikmasinin 2 nedeni varmiş......
1-yumurtalik kistleri
2-yumurtaliklarin erken uyarilmasi.....
çok şükür kizlar kistim falan yokmuş.yumoşlar erken büyümeye başlamişlar.o yüzden e2 yükselmeye başlamiş bu kötü bişey değil dedi doktorum.yani bu ay 14.günü değilde muhtemelen 12 günü civari yumurtlamam olurmuş...
Bu ay adetin biter bitmez hiç ara vermeden gün aşiri ilişkiye başlayin dedi.....yumurtlama gününü önemseme.adetin biter bitmez diyer adet tarihine kadar gün aşiri ilişki..sakin ihmall etme dedi.........
Herşeyi olağan akişina birakma karari aldik.yumurta takibi de yapmiyacağiz....
Klomeni de biraktim....herşeye ara verdim.............
Artik bebek olayini düşünmeyeceğim.............düşünmek sadece acimi fazlalaştiriyor...................
Nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacaktir bebeğimiz............
Hepinizi çok özledim aklim hep sizdeydi umarim iyisinizdir.benim keyfim gayet iyi..........bu aay ilk defa bebek yapmak için ilişkiye girmeyeceğim.yumurta takini yumurtlama günü takibi yapmiyacağim............sadece aşk için sevgim için eşimle birlikte olacağim....................birde böyle deneyelim...........
Balımmmm , günaydınn. :1hug: Dün akşam gelemedim bitanem. Çok kötüydüm çünkü. Lavaboya gidecek dermanım yoktu. İnşallah bu akşam yine öyle olmam. Akşamları çıkıyor acısı. :çok üzgünüm: Sen nasıldın güzelim? Seninkinin şiddeti azaldı mı bari? :uhm: a.s. İnşallah iyisindir. Şeniz
Hoşgeldin canımm..ohh güzel işlerini halletmişsin ben hala pc başında 2 saattir k.k ya girmeye çalışıyorum.Canım inşallah banka sınavında başarılı olursun ve istediğin bir yere girersin.:Saruboceq:Sağolasın canım aman dikkat et kimseye yaklaşma.benim burda içim dışıma çıktı öksürmektensenağlama
kızlar tünaydın ben geç kaldım bugün bankadaydım da malum ayın 15i faturaları hallettim eşim öğretmen ya bütün maaş nerdeyse tükendi vallahi geçim zor bende iş arıyorum banka sınavlarına başvurdum sınav açılmasını bekliyom bu aradada test çözüyommmm aman çok sıkıcı
nevro canım geçmiş olsun balsurat sana da geçmiş olsun vallahi ben evden çıkarken sıkı sıkı giyiniyom neme lazım bi de grip olmıyımmm