slm kızlar,grip olan arkadaşlarım tekrar geçmiş olsun,Allah şifa versin bir an önce ve biz grip olmayanlarıda korusun.
merak ediyorum özellikle evde oturan çalışmayan arkadaşlar bir gününüz nasıl geçiyor ben yıllardır okuldu,işdi derken seneler hep bir koşuşturmayla geçti,12 yıllık çalışma hayatım var yani üniversitede okurken bile çalıştım şimdi ise 1,5 aydır malesef evdeyim,krizi görmek istemeyen bazıları için ben bir örneğim çünkü çalıştığım iş yeri krizden etkilenerek kepenkleri kapattı ve üstelik çalıştığım yer 35 yıllık bir firmaydı,şu anda çocuğumda olmadığı için fazla işim olmuyor evde ve televizyonlar iyice kötüleşmiş,yalnızca seyrettiğim Derya Baykal'ın programı var çünkü diğerleri bomboş ve bana hiç bir şey vermiyor,artık çalışmaktandan da yoruldum bir süre dinleneceğim inşallah bu süre içinde çocuk sahibi olurum en azından evdeyken çocuğumla daha iyi ilgilenirim,daha önce söylemiştim takı kursuna başladığımı ,haftaya başlıyor ama 1 gün ve daha önce çocuk esirgeme yurduna gidip gönüllü anne olma isteğimide söylemiştim ama bunu biraz erteledim bir takım sebeblerden dolayı,ay çok şey yazdım umarım sıkılmadınız okurken,bunları yazma sebebim burada yalnızca erkek infertilitesini paylaşmadığımız bununla irlikte hayatımızla ilgili önemli önemsiz şeyleri de paylaştığımız içindir ve sizlerin gerçekten bir gününüzü nasıl geçirdiğinizi bilmek istememle ilgilidir,zaman ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz içinde teşekkür ederim.