benim birbirinden güzel ve tatli arkadaşlarim merhaba,,,
akşam haber veremedim sabahtan da çok yoğundum giremedim........
Doktora giittim malum e2 biraz yüksek çikmişti.e2 nin yüksek çikmasinin 2 nedeni varmiş......
1-yumurtalik kistleri
2-yumurtaliklarin erken uyarilmasi.....
çok şükür kizlar kistim falan yokmuş.yumoşlar erken büyümeye başlamişlar.o yüzden e2 yükselmeye başlamiş bu kötü bişey değil dedi doktorum.yani bu ay 14.günü değilde muhtemelen 12 günü civari yumurtlamam olurmuş...
Bu ay adetin biter bitmez hiç ara vermeden gün aşiri ilişkiye başlayin dedi.....yumurtlama gününü önemseme.adetin biter bitmez diyer adet tarihine kadar gün aşiri ilişki..sakin ihmall etme dedi.........
Herşeyi olağan akişina birakma karari aldik.yumurta takibi de yapmiyacağiz....
Klomeni de biraktim....herşeye ara verdim.............
Artik bebek olayini düşünmeyeceğim.............düşünmek sadece acimi fazlalaştiriyor...................
Nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacaktir bebeğimiz............
Hepinizi çok özledim aklim hep sizdeydi umarim iyisinizdir.benim keyfim gayet iyi..........bu aay ilk defa bebek yapmak için ilişkiye girmeyeceğim.yumurta takini yumurtlama günü takibi yapmiyacağim............sadece aşk için sevgim için eşimle birlikte olacağim....................birde böyle deneyelim...........
canım çok sevindim önemli birşey olamadığına hayırlısı olsun canım senin aldığın kararın arkasındayız canım en güzeli biraz kafandan çıkarmak o zaman rahatlasrın belkide hemen olur canım herşeyin hayırlısı hihoyyyt