canım benim günaydın., benim eşimde tam 8 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu, bizde hepsinde sorun vardı, sayı morfoloji ve hareket, şükürler olsun 3. ayda yaptırdığımız testte sonuçların düzeldiğini gördük, henüz gebelik oluşmadı ama ben hala eşime keçboynuzu kürünü uygulamaya devam ediyorum, şu akışkanlık olayı benimde kafamı karıştırdı bugüne kadar bu konunun üzerinde kimse durmamıştı hatta doktorumuz bile bunun bir problem olduğunu söylememişti bize, benimde eşimin akışkanlığı düşük yani normalde 20 dk da falan çözülmesi gerekirken bizimki hiç çözülmemiş ve mekanik olarak çözmüşler,
ayyyy benimde kafam çok karıştı şimdi acaba bu akışkanlık gebelik oluşumuna engelmidir bilen varmı arkadaşlar nevrosky canım sen biliyorsundur belki....
Canım teyzeme 4 ay önce Rahim kanseri teşhisi konulmuştu .Dr.çok geç kaldınız demişti kanserde yayılma vardı.:çok üzgünüm:
Sonra rahimi alınıp karın etrafı kazınıp iyice ameliyatta temizlendi fakat tahliller kötüydü.Sonra 1 aylık ışın tedavisi oldu.Kemoteropiye geçilicekti gerek kalamdı Aşağından parça alınmış patolojieye gönderilmiş sonuçlar temiz çıkmış,ultrasonda temiz çıkmış .Dr.3 ayda bir kontrole çağırmış artık.Rabbimin bir mucizesi bu rabbim sana şükürler olsunnn:Saruboceq::sm_cool: :sm_cool:
canımm çok sevindim rabbim çok büyükCanım teyzeme 4 ay önce Rahim kanseri teşhisi konulmuştu .Dr.çok geç kaldınız demişti kanserde yayılma vardı.:çok üzgünüm:
Sonra rahimi alınıp karın etrafı kazınıp iyice ameliyatta temizlendi fakat tahliller kötüydü.Sonra 1 aylık ışın tedavisi oldu.Kemoteropiye geçilicekti gerek kalamdı Aşağından parça alınmış patolojieye gönderilmiş sonuçlar temiz çıkmış,ultrasonda temiz çıkmış .Dr.3 ayda bir kontrole çağırmış artık.Rabbimin bir mucizesi bu rabbim sana şükürler olsunnn:Saruboceq::sm_cool: :sm_cool:
Canım teyzeme 4 ay önce Rahim kanseri teşhisi konulmuştu .Dr.çok geç kaldınız demişti kanserde yayılma vardı.:çok üzgünüm:
günaydın kızlar,ben bugün kursa başladım takı tasarıma ama şansızlık işte kurs hocası grip olduğu için gelememiş,haftaya gelecek,bu aralar salgın var herkeste şimdilik bizde bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
günaydın kızlar a.s. gününüz çok güzel geçer inşallah :Saruboceq:
grip olan arkadaşlar tekrar tekrar geçmiş olsun a.s.
zeynepcim inşallah testiniz çok güzel çıkar :Saruboceq:
balsurat çok sağol canım sayande güne çok keyifli başlamış oldum a.s. teyzenin tahlillerinin iyi çıkması da çok güzel haber canım :teytey:demek ki allah tan hiçbir zaman ümidimizi kesmememiz lazım...a.s
kızlar işler beni bekliyor şimdilik çıkıyorum
nevroskicim dahada iyisin düne göre maşallah
topiğin annesisin sen bizde cüvcüvvvvvvvvvvvvvleeeeerrrrrrrrrrr :icecream: :teytey: :1rolleyes:
Bütün bayanlara günaaayyydııııııınnnnn........ hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
Bütün bayanlara günaaayyydııııııınnnnn........ hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?