herkese günaydınnn....yarın sperm testi yaptırıcaz inşallah düzelme olmuştur...artık kötü sonuçlar almaktan yoruldum...allahım hepimizin yüzüne gülsün ...
Günaydın canlarımmmm. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Gününüz güzel geçsin inşallah. Şeniz :asigim: a.s.
herkese günaydınnn....yarın sperm testi yaptırıcaz inşallah düzelme olmuştur...artık kötü sonuçlar almaktan yoruldum...allahım hepimizin yüzüne gülsün ...
Günaydın canlarımmmm. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Gününüz güzel geçsin inşallah. Şeniz :asigim: a.s.
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.a.s.
Günaydınnn BTRKLC canım sanada hayırlıı günlerrr gel senide öpücemmŞeniz
öp canım:asigim:
zira bu ara iigiye ihtiyacım var.kaydirigubbakcemile3
balım baktım çok hoş karikatürler yaaaaa.sabah sabah lanet olan yüzümü güldürdün.:sm_cool:
Canım hoşuna gittiyse güldürdüyse ne mutlu bana :)eşimi bile güldürdüm onunla sırnaşık şeysırnaşık şey
:1no2:bebe düşüncesinden uzaklaşmak için böyle şeyleri bakmakla kendimi biraz uzaklaştırmayı başarıyorum:roflol:
günaydın kızlarr
geçmi kaldım yoksa:jeyyar:
anneme gidecektim tam hazırlandım çıkıcam telefon sen yarın gel ben şuraya gidecemyaaa
Günaydın canım inşallah herşey gönlünce olur değerleriniz yüksek çıkar bitanem. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
Günaydın delümmmmm.İnşallah tahliller güzel çıkarda bu bekleyişte rabbim sana daha çok umut ve sabır verir inşallah.Bu bebişi çok istiyorsun inşallah bir an önce 2.bebişine kavuşursun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?