kimse yok galiba yine kaçırdım
hatay sen eşine doğal yoldan birşeyler uyguluyormusun.mesala keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin.havuç suyu.keçiboynuzu kürünü içir derim. memnun kalan çok.
bazan varikosel ameliyatı olsa da sperm sayısında artış olmayabiliyor..genetik test yaptırın ve eşin için y mikrodelesyon testi yaptırın...
yarın görüşürüz herkese iyi geceler
slm arkadaşlar nasılsınız nevrosky cım nasılsın çoook geçmiş olsun canım.benim size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.eşleri varikosel ameliyatı olanlar.eşim 1ay önce ameliyat oldu ama hala eline damarlar geliyor.doktora sormuştuk normal 1 ayı geçer demişti.eşimin bir arkadaşıda olmuş ameliyatı başka yerde ona 8 tane iğne vermiş ve idrarla atmış aynı zamanda olmuşlardı ve bişiey kalmadı diyormuş.doktorumuz bize 3 ay sonra gelin kontrole dedi ona göre sonuçlarda düzelme olmassa ilaç veririm demişti.sizin doktorlarınız nasıl ilaç vermişmiydi.ahhhhhh çok merak ediyorum sonuçları düzelme olurmuki işallah olur dua edin arkadaşlar.
ah canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...sağlıktan önemli bişey yok tabi ama bazen hayat koşturmacasıydı bebek isteğiydi derken bunu unutuyoruz...ancak başımıza bi iş gelince kafamıza dank ediyo...inşallah bidaha tekrarlanmaz canım...a.s.
çok geçmiş olsun canım a.s. sağlığımızın kıymetinii bilmemiz lazım yüce rabbim cümlemize sağlık sihat versin gerisi boş...kaydirigubbakcemile5
Canım çok geçmiş olsun. Beni de korkuttun şimdi. :1shok: Hayırdır inşallah. Dediğin çok doğru. Önce sağlık. O olmadan ne olur ki? Allahım bizlere de , sevdiklerimize sağlık sıhhat versin öncelikle. :Saruboceq:
dün yazmıştım size konuşamadık ama nöbetçiydim çünki.kızlar benim eşiminde sperm sorunu var.sayı çok güzel ama hareket az.sayısı 160.000.000 hızlı%5az hareketli%15hareketsiz%80 sizce ümit varmı.ha birde bevliye uzmanı varikosel oldugunu söyledi bayramdan sonra ameliyat düşünüyoruz.akışkanlıkta az yani sperm geç likefiye oluyor.CADIARZU
Selam kızlar herkeze GÜNAYDINLAR.....Gününüz şanslı..huzurlu..neşeli...umutlu...ve pozitif geçmesini diliyorum.Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanada güldürür inşallah.....Rabbim bu zorlu bekleyişte hepimize boll sabırlar versin:dance: :dance: :sm_cool: :CüvCüv:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız valla ben pek iyi sayılmam dün gece kızım su istedi kalkayım dedim ama bir bacağım tutmadı yere düştüm yine kalkmaya çalıştım tekrar yere düştüm bacağımı hissetmiyordum çok korktum kızım ağlamaya başladı annecim ne oldu sana dedi beş dakika falan sürdü geçti inanılmaz korktum o an bir kez daha anladım ki herşeyden önemlisi bizim sağlığımız insanın kendini fazla üzmemesi lazım biz sağlıklı olmassak ne yapalım bebeği onlara nasıl bakarız kızlar sağlığınızın kıymetini bilin her şeyi kafaya takmayın a.s.
Kızlar ben yine dayanamadım. Geldim.Yazılanları okudum. şimdi bazılarını cevaplandıracağım. Sonra da listeleri yayınlarım. Daha fazla kalamam sanırım. Çünkü eşim kızıyor. Bebek istediğimden beri ağzıma ilaç koymadım. Bugün hastalandım ama yine de koymayacağım. Bu sefer adetim kesilir. Düzenim şaşar. Eşim de haklı olarak kızıyor. İlaç almıyorsun bari yat dinlen diyor. Ama sizlerde kalıyor aklım. Sizlere bakmaya geldim. Hepiniz o kadar tatlısınız ki. İyiki varsınız. :asigim: :içelim: kaydirigubbakcemile5
Günaydın bitanem bu dediklerinin hepsine koca bi Ammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn demek geçiyo içimden :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?