günaydın tatlı bayanlar...grip olanlar bol bol c vitamini alsın bakiimmm...yerimseniben.bizim hasta olmamamız lazım..:1rolleyes:. malum çalışmalar yapılmalı.:CüvCüv:.kimse ara vermesin sakın....:jeyyar:
inşallah canım bende bekliyorum merakla çarşamba ya kadar gelmezse sabah idrarınla yaparım testi ama tabi çok kendimi kaptırmak istemiyorum herşeye hazırlıklıyım canım allahım eğer olsun dediyse uygun zaman bu zamansa olur hayırlı sağlıklı olması benim için çok önemli birde kucağıma alabilmek canım bel ağrısı dışında hiç bir belirtim yok canım bakalım sabredip beklemek istiyorum :Saruboceq:
Günaydın canlarım nasılsınız inşallah hepimiz için güzel ve umut dolu bigün olur. Umut dolu diye üzerine basarak yazıyorum umudumu kaybetmeye başladım biliyosunuz kimse umudunu kaybetmesin çok zor bi durum gerçekten.
Ben bi dün neler olmuş bakıyım zira dün girememiştim
herkeze günaydın....
gününüz güzel ve huzurlu geçsin inşallah.nasılsınız bakalım...ben daha iyiyim.kabul etmek zorundayım.başka çaremiz var mı ki zaten...
güzel bir haftasonu geçirdim kızlar kadınlar kulubunden kızlarla bursa buluşması vardı.
görmek isteyen olursa işte resimler bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/ve-uzun-aradan-sonra-bursali-guzeller-bulustu-t221574/index.html
hasta olan arkadaşlar üzülmeyelim bizim için umut dolu yeni bir ay daha başlıyor.
hakkımızda hayırlısı olur bu ay inşallah
günaydın şekerler,nasılsınız,ben iyiyim çok şükür ve yarın takı tasarım kursuna başlıyorum haftada bir gün ve inşallah güzel şeyler yaparım,bol hamişli bir hafta diliyorum :Saruboceq:
Günaydın tatlım. Senin için güzel birgün olmasını diliyorum. Ve umudunu geri kazanmanı diliyorum. kaydirigubbakcemile5 :1hug:
ewet kızlar keşke kaynnam cadısı gelseydi.düngece 5,30 da belime inen bir sancıyla uyandım.ölüyorum zannettim.ufak bir hastane ziyaretiyle kimysal da olsa hamile kaldığımı ama gelecek ziyaretçinin şu an hazır olmadığını öğrendim.yarın kendi dr gidiyorum.gereken bilgileri yarın aktarırım.
nevro sana hayırlı işler canım.yeni adetim 7 kasım bu ay dinleniyorum.öbür ay o kist sorun çıkarmazsa 4 aşılamaya başlarım.omadı aralık ayında ne yapalım.sona bir adım kaldı.:sm_confused:
btrklc geçmiş olsun canım,dün giremedim siteye şimdi okudum,inşallah tüp bebekde başarılı olursunuz ve hatta ikizlerini kucağına alırsın inş :Saruboceq:
Canım benim moralinin iyi olmasına çok sevindim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımızda hepiniz benden güçlüsünüz valla ben çok çabuk yıkılıyorum, toparlanamıyorumda kolay kolay kıskanıyorum sizin bu huyunuzu vallakaydirigubbakcemile3 yavaş yavaş başarıcam cesaretli olmayı ama hemen pes etmemeyia.s.
btrklc,CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.NOLUR ÜZÜLME ŞÜKRET YARADANA EN AZINDAN 1 TANE ÇOCUĞUN VAR SENİN ŞANSIN HEPİMİZDEN YÜKSEK ...BELKİDE ÇOK İSTEDİĞİMİZ VE ÇOK ÜZERİNE GİDİP VUCUDUMUZU YORDUĞUMUZ İÇİN OLMUYORDUR.SANA NACİZANE FİKRİM SEN DE 3-4 AY DİNLEN BİTANEM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH
aymescim aslında bu beş senedir uğraşmanın her defasında yıkılmanın neticesi.bunda sanırım 2 ya da 3 yıl önce kanser şüphesiyle tedaviye başladığımda daha kötüydüm..çok şükür herşey yoluna girdi.bu da yoluna gircek.olamdı allah sabrını vercek.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?