sayı 180,000 ama hareketli %5 ve akışkanlık az yani geç sıvılaşıyo
mrba kızlar benide aranıza alırmısınıza.s.
Canlarım hepinize iyi geceler. mirmirmirmir hejacım sen burdasın sanırım. Öpüyorum seni. Şeniz Ve herkesleri. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
günaydın arkadaşlar a.s. hepinizi öpüyorum a.s.
hatay1977 hoşgeldin canım inşallah kısa zaman da hamiş haberini alırız :CüvCüv:
kocişimi işe uğurladım bir bakim dedim gece neler olmuş ben dün gece hiç kk ye giremedimkötükedihüso ayyy insan sinir oluyor hep hata veriyo
kızlar ya bu saatte site çok rahat tıkır tıkır işliyor ah ah hep böyle olsaya
olymposss canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
nevro canım çok geçmiş olsun ya salgın varmış diye duymuştum ve bu sabahtan beri benimde boğazım yanıp duruyor kendimide çok halsiz hissediyorum sanırım bende gribe yakalanacağım((Allahım tez vakit şifa versin inşallah heleki sen çalışıyorsun dahada zor olmalı çünkü grip dinlenmeden atılmıyor atılsada çok geç oluyor
günaydın arkadaşlar a.s. hepinizi öpüyorum a.s.
hatay1977 hoşgeldin canım inşallah kısa zaman da hamiş haberini alırız :CüvCüv:
kocişimi işe uğurladım bir bakim dedim gece neler olmuş ben dün gece hiç kk ye giremedimkötükedihüso ayyy insan sinir oluyor hep hata veriyo
kızlar ya bu saatte site çok rahat tıkır tıkır işliyor ah ah hep böyle olsaya
günaydın canım iyi hafta başı diliyorum tatlım bugün inşallah güzel haberler alırız hamişlerimiz birer birer çoğalır canım kaydirigubbakcemile3
herkeze günaydın....
gününüz güzel ve huzurlu geçsin inşallah.nasılsınız bakalım...ben daha iyiyim.kabul etmek zorundayım.başka çaremiz var mı ki zaten...
güzel bir haftasonu geçirdim kızlar kadınlar kulubunden kızlarla bursa buluşması vardı.
görmek isteyen olursa işte resimler bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/ve-uzun-aradan-sonra-bursali-guzeller-bulustu-t221574/index.html
hasta olan arkadaşlar üzülmeyelim bizim için umut dolu yeni bir ay daha başlıyor.
hakkımızda hayırlısı olur bu ay inşallah
günaydınlar hanımlar nasılsınıııızzz....
hamiş kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum......
Günaydın birtanem. İnşallah bitanem. Mesela senden alabilirmiyiz acep? :dance: :dance: İnşallah gelmez kırmızıların bekliyoruz merakla güzelim. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?