Hoşgeldin güzelim. Şeniz Sağlığınız iyidir inşallah.Canım maşallah diyeyim ; 15 günde 7 hamiş çıktı. :dance: Ramazan'dan sonra çok güzel artarak gidiyor hamiş haberleri. Çok mutluyuz. İçimiz hep umut doluyor. Sizler de sağlıklı oldukça daha ne isteriz ki. Bizim de sıramız geelcek elbet. Sabırla bekliyoruz. Allah senden de razı olsun bitanem. Güzel dileklerin için teşekkürler. a.s. :asigim:
ewet kızlar keşke kaynnam cadısı gelseydi.düngece 5,30 da belime inen bir sancıyla uyandım.ölüyorum zannettim.ufak bir hastane ziyaretiyle kimysal da olsa hamile kaldığımı ama gelecek ziyaretçinin şu an hazır olmadığını öğrendim.yarın kendi dr gidiyorum.gereken bilgileri yarın aktarırım.
ohh ohh maşallahh
demekki rabbim ramazan ayında ettiğiniz duaları kabul etti inşallah her 15 gunde bir 7 tane daha amiş çıkar allahın izniyle rabbim sağlıcakla kucaklarına lamayı nasip etsinn..
sıra elbette allahın izniyle sizede gelecek canımmm dualarım sizinlee allaha emanet olunna.s.
Selam canlarım ben anca yeni gelebildimm hala hastayım öksürüyorum,boğazlarım ağrıyoor halsizimm atlatamadım[ ballı su,süt içiyorum devamlı öhöö ve içimde o kadar sinir gece yazdığım mesajjj malesef silindiiiii dıp tarafından biraz ağır konuştuğum için sanırım.Rosem öyle bir yazı yazdımkiii düşün silinecek gidiydi gerisini sen düşün artıkk kötükedihüso
NEVROCUM CANIM BIZIM SONUCLARI BILIYOSUN dogal yoldan beklemek kendimizi kandirmak olucak ve bende 2009 da anne olmak isityorum allahim yardimcimiz olursa tabi tedaviye devam canim dr un dedigi sekilde ilerliyoruz bu adette kan falan vericem obur ayda tedavi insallah canim
Selam canlarım ben anca yeni gelebildimm hala hastayım öksürüyorum,boğazlarım ağrıyoor halsizimm atlatamadım[ ballı su,süt içiyorum devamlı öhöö ve içimde o kadar sinir gece yazdığım mesajjj malesef silindiiiii dıp tarafından biraz ağır konuştuğum için sanırım.Rosem öyle bir yazı yazdımkiii düşün silinecek gidiydi gerisini sen düşün artıkk kötükedihüso
kiz balim yakaldim seni buraya gel sen bulastirdin bana gribi oluyom haaaaaaaa sana oksurme demistim ben demikaydirigubbakcemile
tesekkur ederim kizlar ya iyiki varsiniz
zaten nedense hamileligi degilde hastalanmayi bekliyodum
uzuntumde yok sadece belim agriyo oda gecse daha iyi olucam
bir ay ara vericez galiba yarin doktoru arayip haber vericez
aralikta tekrar deniycez galiba kilom olmasaydi doktar direk microenjeksion yapacakti
bide duydum ki asilamada normal bi iliskiden sadece %3 daha fazla sans oluyomus
azimlenip versem su kilolari microdan daha umutluyum
her iste bi hayir vardir
calismaya devam
Canım çok halay çektim ondan oldu. Terledim herhalde. Sevgi yumağı olduk hamile haberlerinde. Elçin durup durup öptü beni. Ondan bulaştı kesin.klava: :roflol: Ben artık oturur sizi seyrederim. :çok üzgünüm:
Balımmmmmm hoşgeldinnnn. Şeniz :asigim: Nasılsın bakalım? Hastalığı bana da bulaştırdınız ya en sonunda helal olsun size. :roflol: Sinirlenme güzelim sen boşver. :teselli: Sakin ol yumurta ha çatladı çatlayacak. Patlamasın çatlasın. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?