Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlar
herkese iyi haftasonları.işleri bitirdim şimdide tembellik yapıyorum:)
sewgilerrrrrrrrr..
Geçmiş olsun nevrosky bende eşimde hasta olduk sümüklü sümüklü geziyoruz-tatlicadiarzu-, hava değişimi yada salgın diyorum bende çünki çok dikkat ediyordum senin gibi.
Nevromm canım benimmm hoşbuldum :) İyi diyelim iyi olalım canım :)Allaha şükür iyiyiz rabbim başka hastalıklar vermesin.Hehe demek sanada bulaştırdık :roflol:geçmiş olsun canım rabbim hepimize şifa versin inşallah.Dikkat et kendine emi :) keşke maske takıp gelseydım topiğe :)
Evettt ha çatladı ha çatlıcak yımırtam :)sonrada gelsin bebişhihoyyyt:CüvCüv:
canım arkadaşım bende aynı senin durumundaydım.hatta geçen günlüğümü açıp okuduğumda nasılda gözyaşlarına boğuldum.orda nisan ayında bir tarih atmışım.işte bu tarihten itibaren eminim doğal yoldan benim çocuğum olmaz kesinlikle .demişim..nisan ayında ümidimi tamamen kesmişim.sonraki aylarda aynı karamsarlıkla ümitsiz cümlelerle dolu.hep mutsuzum hep yıkılmış haldeyim.etrafıma belli etmesemde...ama şimdi hamileyim ve o günler için üzgünüm.kendimi nede çok hırpalamışım...NEVROCUM CANIM BIZIM SONUCLARI BILIYOSUN dogal yoldan beklemek kendimizi kandirmak olucak ve bende 2009 da anne olmak isityorum allahim yardimcimiz olursa tabi tedaviye devam canim dr un dedigi sekilde ilerliyoruz bu adette kan falan vericem obur ayda tedavi insallah canim
naren ve olymposs ikinizide tebrik ederim canlarım.işlerim çok yoğun olduğu için çok seyrek giriyorum ama 3 gün giremedim 2 hamiş çıknmış.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.sevgilerimle...
nevrosky senin mesajını altıdaki şu 3 hafta 3 gün yazısı beni çok heyecanlandırıyor biliyormusun.görür görmez içim bir tuhaf oluyor.allah onun mesela yani yazmayanını kısmet etsin inşallah .canım benim sen herşeyin en iyisine layıksın...
selam kizlar malesef bu gün adet oldum...............
Siz nasilsiniz
Siz nasilsiniz
Siz nasilsiniz
Siz nasilsiniz