canım üzülme bidahaki aya inşallah nasipsağol canım aklımdan bi türlü çıkaramıyorumki ben çıkarmak istesemde çevremden hemen hatırlatıtolar canım sabır ama onunda bi noktası var bendeki kalmadı galiba Rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah beni bebişime ama normal yolla olmıycak ben bunu anladım artık.
Şimdi hastalandım yine hüsran yine hüsran nevrocum yeni tarihim 09 kasım değiştirirsin canım 2 gün erken oldu bu sefer sıkıntıdan herhaldesenağlama
canım üzülme bidahaki aya inşallah nasip
seni bizden başkası anlayamaz
:teselli: :teselli:
gunaydin kizlar
nasilsiniz bakim
bi bakip cikicam yoklamada yok yazilmiyim diye geldim
evde tamirat vardi bitti
simdi dolaplari takicaz is cok
kendinize iyi bakin optuuummm
Güzeller ben yeni geldim.Nasılsınız , iyisinizdir inşallah. a.s. Şimdi yazdıklarınızı okuyayım. Saat 15:00'e az kaldı. Olymposss'dan güzel haberler bekliyoruz. :dance: :sm_cool:
aymes uzulme bitanem yaa birdahaki aya insallahhh
offff yuregimmmmm sizliyorrrrrrrr
rabbim bizlerinde kucagini bos birakmaaa
bizlerde evlat sahibi olmak istiyoruz
Güzeller ben yeni geldim.Nasılsınız , iyisinizdir inşallah. a.s. Şimdi yazdıklarınızı okuyayım. Saat 15:00'e az kaldı. Olymposss'dan güzel haberler bekliyoruz. :dance: :sm_cool:
ben geldimmmm nabersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nevro kız uyuyon mu dahaklava: saat kaç oldu nerdesinn
kizlar burasi çok sakin bugün nevrosky nerdesinnnn canimm
nevroooooooo nerdesın canımmmmmm nasılsın işlerın mı var hadı benımde var canım gunun hayırlı geçsın..............selam ve dua ile...................
nevro canim nirdesin sen
ssat 2 ye kadar oturursan erkenden gelemezsin tabikiklava:
kis yeter cok uyudun don yuvana artikin Şeniz
evet ya hale uyuyormuklava: ama bence siteye giremiyordur çün bende 2 saattir anca girebildim
Hoşgeldin canım nerelerdesin sen bak bugün bende varım ama hiç iyi değilim ne yazıkki iyi olmam için hiçbişey yolunda gitmiyoki. yine hastalandım.senağlama hiç umutlanmama bile izin vermiyor:çok üzgünüm:
sağol canım aklımdan bi türlü çıkaramıyorumki ben çıkarmak istesemde çevremden hemen hatırlatıtolar canım sabır ama onunda bi noktası var bendeki kalmadı galiba Rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah beni bebişime ama normal yolla olmıycak ben bunu anladım artık.
Şimdi hastalandım yine hüsran yine hüsran nevrocum yeni tarihim 09 kasım değiştirirsin canım 2 gün erken oldu bu sefer sıkıntıdan herhaldesenağlama
Sağol canım ama bidahki ayda aynı şey olucak bu böyle sürüp gidicek daha senelerce artık bunu anladımsenağlama
Doğru diyosun beni sadece benim gibi hissedenler yani siz anlayabilirsiniz başak kimse anlamaz ancak evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar anlayabilir iyiki sizleri tanıdım yoksa ben içimi kime dökerdim ne yapardım siz olmasaydınız çok sağolun herşey için senağlama
:teytey:kızlarr günaydınn :teytey: canzi ve benssenb doğumgününüz kutlu olsuna.s.a.s.
ben uyuyamadım heyecan ve steresten erkenden kalktım ama sizi fosur fosur uyuyonuzdur şimdi :roflol:
:a015::a015:AKŞAM İDRARDA GEBELİK TESTİ YAPTIM EVDE NETT TEK ÇİZGİ HAMİLE OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK EMİNİM Kİ HAMİLE DEĞİLİM.BU GÜN ADET OLURUM HERALDE...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hosgeldin canimmm iyi allaha sukur sen nasilsinn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?