Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnn vestacım ben evde duramıyorum korkudan da ölüyorum , 3 gibi alıcam işlerim var biraz eve geç gelebilirim ancak akşama haber veririm olumsuzsa bilemiyom artık eve nasıl dönerim
Ben böyle birşeye inanmam. sengözlerimebaksanab O da şaka veya latife yapmıştır sanırım. Rosem bize darılmaz. Veya canı başka birşeye sıkkındır. Üstüne gelmiştir. Bizim yaptığımız birşey yok çünkü. Ve çocuk düşüncesinden uzaklaşmak istiyorsa elbet bunu saygıyla karşılarım. Ancak memlekete gitmeden önce de girmiyordu düzenli olarak. Bizim yazdıklarımızla ilgili olamaz yani. İnşallah ben MSN'de karşılaşırım. Zira ona soracaklarım olacak. Eğer cevaplarını alamazsam işte ben o zaman ona çok darılıp , kırılırım. Ona gösterdiğimiz dostluğu çok iyi bilir , böyle şeylerden kırılmaz ve bu şekilde tepki koymaz bize. Gerçekten varsa da benim özel mesajım açık. Bana yazmasını beklerdim. Ben yine de şaka yaptığını veya latife yaptığın düşünmek istiyorum. sositososito Çünkü dostlar arasında dargınlıklar , küskünlükler olmaz. Hem de bunlardan dolayı. :1hug: Şeniz :asigim: a.s.
merhaba arkadaslar.uzun bır aradan sonra evıme dun gece döndüm.Nevro şimdi rosemle karşılaştık ms de bize çok kızmışş.Devamlı ona laf atıyoruz diye siteye gelmediği için .Annesinin orda k.k zor açılıyor diye topiğe gelmiyormuşoysaki bizim pclerdede zor açılıyor.Bize kızmış Bizi yanlış anladı galiba ...Söyledim biz sana takılıyoruz diye ama anlamak istemedi.Yazdıklarımızı görünce Topiğede gelmek istemiyormuş sanırım ve artık bebek düşüncesinden uzaklaşmak istiyorum dedi.Çokk üzüldüm ve kırıldım ona o kadar yakın arkadaslıktan sonra yanlış anlması üzdü beni.bende cevap olarak :SEN BİLİRSİN DEDİM fisfisfis benneyaptımki
merhaba arkadaslar.uzun bır aradan sonra evıme dun gece döndüm.
kk ya memleketteyken pek gıremedım.
henuz actım pc yı yazılanları okuyunca cok uzuldum.
oncelıkle bu konunun buraya tasınmasına hıc gerek yoktu BALSURAT.
ben msn de sana bırseyler dedıysem bunu dallandırıp,budaklandırmaya gercekten hıc gerek yoktu.
kendı aramızda bugune denk cogu seyı paylastık.yok rosem bunu dedı yok rosem nıye gelmedı,bu ve bu benzerı sozlerden gercekten sakada olsa cok sıkıldım.
alınganlıksa alınganlık yaptım belkıde.
ustelık burdakı konu rosem degıl,erkek ınfertılıtesi.
zaten bebek olayından dolayı yeterı kadar ınsan strese gırıyor.bırde bu ve benzerı olayların burda payalasılması gercekten benı cok rahatsız ettı.
nevrocum belkı bana kırılırsın ama durum bundan ıbaret.
hepınıze ıyı gunler arkadaslar.
sanırım bıraz kk dan uzaklassam ıyı olucak..:a015:
:a015::a015:AKŞAM İDRARDA GEBELİK TESTİ YAPTIM EVDE NETT TEK ÇİZGİ HAMİLE OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK EMİNİM Kİ HAMİLE DEĞİLİM.BU GÜN ADET OLURUM HERALDE...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu ay doğanlar nerde................nıçın pasta yaptırmadılar...............yerdık ucundannnnnnnnnn.......gerçı şevvalı tutuyoruz ama akşam yerdık..................hepsıne hayırlı guzel bı ömur.............rabbım mutluluk ve huzur bı de altın toplar versın hepsıne ve cumlemıze..................
Kizlar ben halen adet olmadim:çok üzgünüm:
Neden Acaba cok merak ediyorum ya bu ay tedaviye baslicaz acaba bir problemmi oldu ofss yoksa yinemi kistim varrrrrrrrrrrrsenağlama
arkadaşlar merhaba.................nasılsınız.................