Bizler de çalışmıyoruz eşimle çok şükür. Güzelce dinleniyoruz. :dance: Sen de güzelce kafanı toplarsın inşallah bitanem.
Senin çok çok dua edeceğim , inşallah meleğin sana tez zamanda gelir. :Saruboceq: :CüvCüv: Artık sevinçten gözyaşı dökersin dilerim. :1hug: Şeniz :asigim:
Ben tekrar işlerime dönüyorum , kendine iyi bak güzelim. a.s.
aymes cim canımya sizin aşılama şansınız yok mu 3 ay boş beklemektense bir denerdiniz
kızlar bişey sorcam benim son adet tarihi geçeli 5 hafta oldu bhcg oranı kaç olmalı ? yarın testi aldığımda dr. a gösteremiycem anlamam da hamile olup olmadığımı.nette bi sayfada haftalara göre yazmış 5 hafta 19 yazıyor doğru mu ki, bilgisi olan var mı?
Ah be canım keşke olsa ama neyazıkki aşılama şansım yok doğal yoldanda hiç yok aslında ama yinede belki diye bekliyom işte
smhsmh canim nerden almislar o macunu kendilerimi yapmis ne guzel ya
selamm kizlar ben geldim biliyorum nevroskyden firca yicem kac gundur yoklamada felanda yokum ama bir bakim nedim kizlar geriyi okumaya calisicam ama en yeni haber nedir???
evet fatoscum kac gunlerdir yoksun nbr nasilsin sagligin nasil oldu keyfin nasil
hoşgeldin fatoş en yeni haberlere burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...yan-bayanlarin-listesi-t191909/index1162.html
sagol canim ya allaha sukur cok iyim bir sorunum yok dert etmiyorum artik cocuk meselesini gercektende ama simdide kardesim basimi sisiriyor birisini seviyor ´babamda vermiyor kendimi öldürcem felan diyor salak ben herzaman ugrasicam yani birseylerle bana rahat yoksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?