dediğim gibi hep 30 günden sonra olurum ve önce olucakmış gibi olur beni biraz uğraştırır bir iki gün içindede tam olur
bide ben yumurtlama gününde olan akıntıyı son zamanlarda anlayamıyodumda pek
canım sağol paylaşımın için bu ace plusı nerden alıyosun bizde keçiboynuzu kürünü bıraktık macuna başladık şimdi ermiş aktar diye bi yerden aldık 1 şişesi 100 ytl. şifa olsun yeterki para umrumda değil zaten.
şimdi nerden takıldı söyleyim kafama
ben şuan adet oldum hemde bi anda
ve ben bu ay yumurtlama zamanı olacağı tahim edilen adet ortasında inanılmaz çok akıntım oldu ordan aa ben yumurtluyorum galiba demiştim
hani düzenli oldu yaa
neyse kafam karıştıda
sağolun kızlar şimdiden
Merhaba canım. Çok iyiyiz , sen nasılsın? Cuman mübarek , tüm duaların kabul olsun bitanem. a.s.
Nevrosky canım işlerin rahatladı galiba buralardasın ben öğleden beri bütün işleri bıraktım hiçbişey yapmıyom canım bişey yapmak istemiyo bugün.
Maşallah sitemizdede sorun yok bugün tıkır tıkır işliyo ilk defa bu saatlerde sorunuz girebildim acıdı bugün bana galiba morali bozuk bunun bugün üzmeyelim dedi herhalde
Yok be bitanem. Rahatlamadı işlerim ama kaçıp giriyorum arada. kaydirigubbakcemile3 Farkındayım canım , bugün kendini iyi hissetmiyorsun. :teselli: Boşver çalışma bugün de. :jeyyar: Haftasonu geldi çok şükür. :dance: Sen cumartesi çalışmıyorsun değil mi? yerimseniben
bende iyiyim canim gun sayiyoruz iste
allah razi olsun cumlemizin cumasi mubarek olsun
rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah:CüvCüv:
aymescim ağzından bal damlıyor :1hug:Şenizvalla iyice havaya girdim bir de hamile değilsem nasıl teselli edeceksiniz bakalımbeni .ama hamişsem tabiki dua edicem sizin için de:Saruboceq:
nevrocum seni gördükçe telaşlanıyorum ya yakalanıcaksın müfettişlere sengözlerimebaksanab
Evet canım cumartesi çalışmıyom Allahtan. iyi oldu belki kafamı toplarım yada tamamen dağılıcam.Kaç kaç canım seni burada görmek çok güzelkaydirigubbakcemile5
aymescim ağzından bal damlıyor :1hug:Şenizvalla iyice havaya girdim bir de hamile değilsem nasıl teselli edeceksiniz bakalımbeni .ama hamişsem tabiki dua edicem sizin için de:Saruboceq:
nevrocum seni gördükçe telaşlanıyorum ya yakalanıcaksın müfettişlere sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?