Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az önce doktordan geldim kontrolum vardı. drum bu ay rahim filmi istedi aranızda rahim filmi çektiren var mı ben çok korkuyorum :çok üzgünüm: nolur bişiler yazın .. :a015: ayrıca eşimdende sperm tahlili istedi 21 ekimde çekilcekmiş şimdilik desolet verdi bu ay bebekime ara verdik dua istiyorum kızlar tecrübelerinizi anlatmanızı bekliyorum :a015: :a015:
kızlar az önce doktordan geldim kontrolum vardı. drum bu ay rahim filmi istedi aranızda rahim filmi çektiren var mı ben çok korkuyorum :çok üzgünüm: nolur bişiler yazın .. :a015: ayrıca eşimdende sperm tahlili istedi 21 ekimde çekilcekmiş şimdilik desolet verdi bu ay bebekime ara verdik dua istiyorum kızlar tecrübelerinizi anlatmanızı bekliyorum :a015: :a015:
sabah okula giderken bir polikliniğe uğradım kan testi verdim bursaya gönderdikleri için yarın 3 gibi alıcam yarına kadar çatlarım ya özel hastane de yok bulunduğum yerde sinir oluyorum ama bu arda bende acayip kasık ağrıları var ve akıntı başladı ,kendime hamişlik fikrine çok alıştırmıştım inş. adet belirtisi değildir bunlar ya çok korkuyom
Gaye43 canım Seda Sayanı açın demişsin.Saraçoğlu spermleri arttıran meyvaları söyliycekmiş. Biz şu anda işteyiz.Seyredemiyoruz. Lütfen sen seyrettiysen neler dedi bize de anlatırmısın?
sabirsiz canim ben iki ay once cektirdim valla herkes cok korkuyordu basta ben cok korktum hatta ablami gormustum cektirdiginde sok olmustum kac saat aglamisti
dr dediginde esime dedim soyle dr a bana narkoz versin dedim dr da korkma ben hic acitmam dr dan dr adegisir demisti
film gunu gitmeden bi hap verdi 2 saat once al dedi aldim oraya gittim muayne masai zaten ayni camera falan yerlestirdi acimada ilaci veriyorum dedi 5 saniye adet sancisi cektim
ben hala aci bekliyorum tabi ne zaman aciycak diye kalk dedi kaltim yine birsey yok esimde sasirdi
uzun lafin kisasi sakin korkma hic ama hic acimadi
ama kimisinde kanama olmuyo ben kalktigimda masada kan vardi iki gunde az az kanadi ama hic acim olmadi sakin merak etme ve cektirecegin yeri iy sec canim
kızlar çok teşekkürler aslında dayanıklıyımdır ama o an gelene kadar çok korkarım hep olumsuz şeyler okumuştum okadar korkuttular ki beni .. :mymeka: ama sizler bani motive ettiniz sağolun kızlar iyiki varsınız :1hug: :1hug:sabırsız selam canım,ben nisan ayında rahim filmi çektirmiştim ve anestezi almadan çektirdim çünkü bazı arkadaşlar anestezili çektiriyorlar ve ben hiç acı falan çekmedim,saniyelik bir karın ağrısı hissettim,gaz sancısına benziyordu,bu durum birazda sana kalmış aslında çünkü ben eninde sonunda çekilecek bu flm dedim korkunun ecele faydası yok dedim ve kendimi olumlu şeyler düşünerek motive ettim,çok şükür filmimde temiz çıktı,tüpler açık yani,sakın korkma bebeğini düşün motive olursun kaydirigubbakcemile5
narenciğim hayırlısı olsun güzelim.ağustosta ben de ilk aşlamamı yaptırdım ve tutmadı.ama üzülmedim.en azından çabalıyoruz.allah bize verecek sadece sabrımızı deniyor.vakti zamanı gelmemiş.moralini sakın bozma.burada birbirimize destek olduğumuz için ben çok daha kolay atlattım.sen nevrosky nin olduğu başlığa giriyor musun. orada o kadar yüksek bir moral var ki.girmediysen gel bak farkı sen de göreceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...lamayan-bayanlarin-listesi-t191909/index.html
merhaba kızlar epeyce zaman siteye giremedim sorunlar var yine yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hamiş olursun pembe köşeye geçersin