MERAK ETMEYİN KIZLARRRRR. HEÇ BİR YERE GİTMEM. yasakkelime KOVSANIZ DA GİTMEMM. sırnaşık şey DÖVSENİZ DE GİTMEMMMM. :mymeka: :roflol: SEVİYORUMMMMMM ULEYNNNNNNNNN. SEVİYORUM HEPİNİZİİİİİİİİİ. :asigim:
canım tedavi görmüyormusun hem sende hem eşinin morfolojisinde sorun var bence tedaviye başlarsan iyi olur
Canım öncelikle tekrar hoşgeldin aramıza. :1hug: Doğal yoldan gebelik elbetteki olur. Sayı ve hareket çok güzel maşallah.Morfoloji bozuk belki ama %1 morfoloji ile hamiş kalan arkadaşlarımız var. Ümitsizliğe kapılma. Yumurtlamanda da düzensizliğin varsa bence takip yaptır ; zaten klomen kullanıyorsun çok iyi. Biraz relax olmaya çalış. O da çok etkiliyor. İnşallah en kısa zamanda seni de hamişlerimizin arasına alabiliriz. :Saruboceq: :CüvCüv:
Birazdan seni listemize ekleyeceğim. Yalnız buraya kaydolup , ortalardan kaybolmak yok. Katılım bekliyoruz senden tamam mı? Ailemizin bir üyesisin sen de artık. Bizimle herşeyini paylaşabilirsin. Sıcak sohbetlerimizde seni de aramızda görmek istiyoruz. Ve yoklama alınıyor bu topicte. Hergün en az birkere gelip yazmalısın yoksa külahları değişiriz. :roflol: Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle hoşgeldinnnnn. :1hug: a.s.
nevrosky ilgin için çok teşekkürederim elbette katılıcam sizleri uzun zamandır takip ediyorum çok pozitifsiniz ayrıca çokta bilgi sahibisiniz artık burdayım a.s.
slm kızlar ben geldim.oustun aramıza hoşgeldin canım.valla kızlar hızınıza yetişilmiyor.dün saat 3 gibi girdim.bugün tekrar girdim.ama oku oku bitmiyor yahu.yetiştiremedim.nasılsınız bakim.dün çok fazla giremedim.insanın canı sizin yanınınızdan ayrılmak istemiyor gerçekten.
hayırlı cumalar kızlarr
oustun hoşgeldin , yumurtalar için böğürtlen kökünü duymuştum bir de incir kürü var i.saraçoğlunun ,
sabırsızcanım onunla ilgili bir topic vardı ben de çektirmedim korktuğum için ama aslında bazıları hiç acımadığını söylüyordu,
sabah okula giderken bir polikliniğe uğradım kan testi verdim bursaya gönderdikleri için yarın 3 gibi alıcam yarına kadar çatlarım ya özel hastane de yok bulunduğum yerde sinir oluyorum ama bu arda bende acayip kasık ağrıları var ve akıntı başladı ,kendime hamişlik fikrine çok alıştırmıştım inş. adet belirtisi değildir bunlar ya çok korkuyom
Tamam o zaman. Ben de sevindim buna şimdi. :dance: Kaçanları topuğundan vuruyoruz çünkü. :roflol: Ekledim canım seni listemize. Tarih sırasına göre. yerimseniben İnşallah en kısa zamanda pambe köşeye geçersin. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
slm kızlar ben geldim.oustun aramıza hoşgeldin canım.valla kızlar hızınıza yetişilmiyor.dün saat 3 gibi girdim.bugün tekrar girdim.ama oku oku bitmiyor yahu.yetiştiremedim.nasılsınız bakim.dün çok fazla giremedim.insanın canı sizin yanınınızdan ayrılmak istemiyor gerçekten.
kızlar bu arda size birşey sormak istiyorum.benim görümceminde 7 yıldır çocuğu olmuyor.bu ay tüp bebek deniycekler.yalnız buay regl 10 gün geçikti bu sabah idrar testi yaptık. tek çizgi çıktı. sizce yanılma payı varmı testin.Hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar kızlarr
oustun hoşgeldin , yumurtalar için böğürtlen kökünü duymuştum bir de incir kürü var i.saraçoğlunun ,
sabırsızcanım onunla ilgili bir topic vardı ben de çektirmedim korktuğum için ama aslında bazıları hiç acımadığını söylüyordu,
sabah okula giderken bir polikliniğe uğradım kan testi verdim bursaya gönderdikleri için yarın 3 gibi alıcam yarına kadar çatlarım ya özel hastane de yok bulunduğum yerde sinir oluyorum ama bu arda bende acayip kasık ağrıları var ve akıntı başladı ,kendime hamişlik fikrine çok alıştırmıştım inş. adet belirtisi değildir bunlar ya çok korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?