- 30 Mart 2008
- 44
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosem bildiğim kadarıyla rüyada erkek çocuk güzel bir haber demek inş. gerçekleşir
kızlar geldim hep bu sayfayı okudum ama cevap yazmamıştım bugüne kısmetmiş o bunalımlı dönemi bilirsiniz işte .ama şu an hakikaten mucizeyi yaşıyorum darısı bu başlıktaki tüm arkadaşlarıma ümidinizi kaybetmeyin inanınki olmasa bizimki olmazdı morfoloji%1 iken keçiboynuzu kürü ile ancak %2 olmuştu dr ameliyat önerdi denedik ama hiç umudumuz yoktu dr un bile düzelmeyebilirde demişti o yüzden tüp bebek düşünüyorduk ama mucize geldi
MERHABA KIZLAR BEN TATİLDEN DÖNDÜM GAYET GÜZELDİ....DUYDUMKİ 3HAMİŞ OLMUŞŞ NEKADAR GÜZELLL BENDE ÇOK MUTLU OLDUM..ALLAH HEPİMİZE VERSİN İNŞALLAHHHH
18 ağustosda dr gitcem evet adet tarhim muhtemelen 23 ağustos falan olur.o zaman başlarız sanırım ilaçlara bu arada hiç stres olmamam gerekiyomuş.bakalım nasıl becercem bunu:sm_confused:tatile de gidemicez tedavi masraflarından dolayı.artık eşimin memleketine gideceem düğn dernek gezip göbek atarak stres atarım bende napayım:teytey::teytey::teytey:öptüm canım seni sevgiyle kaala.s.
uzun süredir siteye girmiyodum bi açtım 3 tane hamile haberi tebrik ediyorum allah kucaklaruna almayı nasip atsin her geçen gün inancım biraz artıyor imkansızı başarıp bizde hamile kalcaz
kızlarr merhaba nasılsınız?15 gün sonra kavuştum nihayet size.100 sayfa birikmiş oku oku bitmedi yaklava: kapıdan girdim valizleri attım hemen bilgisayarı açtım ne güzel 3 tane hamişimiz olmuş darıs başımıza. nevroskycim canım bu ay da olmadı listeye 7 ağustos olarak yazarsın artık.yarın tekrar çıkıyoruz yola 1 hafta daha yokum hepinizi öpüyorum inşallah güzel haberlerin devamı gelira.s.
nevrosky merhaba canım.uzun süredir sizlerin konu başlığını takip ediyordum ve açıkcası çok ümitsizdim.yani bu durumda hamile kalma şansının çok zor hatta imkansız olduğunu düşünüyordum.çünkü benimde aynı sorunlar nedeniyle 15 aydır bebeğim olmuyor. 9 yaşında normal yollardan dünyaya gelen bir oğlum var malesef henüz kardeşi yok. negatif sonuçlanan 2 aşılama geçirdim.şimdilik bekliyorum ekim gibide tüpe geçmeyi düşünüyorum.eşim uzun süre vitamin kullandı hala kullanıyor.morfoloji %4.sayı ve hareket normal ama artık normal yollarla olacağı ümidini iyice kaybettiğim ve yaşımda ilerlediği için vakit kaybetmek istemiyorum.yani biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.benide listeye eklersen sevinirim.inşallah uğurlu gelir.....
nevrosky merhaba canım....herkese merhaba... seninle bi karışım hakkında konuşmuştuk hatırlıyor musun? Aktar çok iddalıydı...ben o karışımdan almaya karar verdim...pahalı ama napayım? doktora giden paraların arasına kaynasın artık...bizim durumumuz çok zor.....erkek infertilitesi çok ağır gerçekten.....ama Rabbimden ümit kesmek ise nankörlük....eşim yurt dışına çıkıyor....keçiboynuzu yapıp içemez orada bende karışımı yanına koyucam....ama önce doktora gitmesi lazım...üroloğa görünmedi daha....İzmirde iyi bi ürolog tanıyan var mı arkadaşlar?
Gece dükkanı ben kapatmışım. Açmak da bana nasip oldu. yerimseniben Nasılsınız arkadaşlar?
merhaba nevrocum..cok sıkıcı bır pazar gunu gecırıyorum maalesef...kocıs yok yalnızım..senağlama
bır tarafta benı bekleyen ders notları bır tarafta pazar gununun vermıs oldugu bunaltıcı durum..senağlama
sımdı temızlık yapıcam bıraz..sonra yıne gelırım canım..