Burayı tesadüfen bulmuştum. Google'dan araştırma yaparken. İyi ki de bulmuşum. Bir sürü güzel arkadaşım oldu. Herşeyimi paylaşabileceğim , çıkarsız saf dostluklar var burada.. Benim işlerim vardı çıkacakım hemen bir bakıp.. Ama geldim daha gidemedim. Burada olmak bize gerçekten iyi geliyor. Eğer böyle bir yer olmasa bizler daha kötü durumda olurduk. Kendimizi çok çaresiz hissederdik. Bizim gibi olanlardan haberimiz olmazdı. Fikir alışverişi yapamayacağımızdan hep içimize atıp sıkılırdık. Deşarj oluyoruz burada. Bildiklerimizi paylaşıyoruz. Hep birlikte sevinip , hep birlikte üzülüyoruz. Destek oluyoruz. :enbuyukkk:
Çok şanslıyız ki. Devrimizde internet diye birşey var. Çok bilgi sahibi oluyoruz her konuda. Elimiz kolumuz bağlı değil. Mahkum değiliz çoğu şeye. Tıp da ilerledi. Şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin. Bizlere , bizi sevenlere , sevdiklerimize sağlık , mutluluk ve huzur versin. Amin.. Hayırlısından hayırlısı ile bir de bebiş verirse , daha ne isteriz. şutarafagitti
Şükürler olsun Allahım verdiklerine. Bu kadar bebek isteyişlerimiz bir isyan gibi anlaşılmasın. Bizlerin çığlığı ; bir an önce o kutsal mertebeye erişebilme derdindendir. Yoksa senden gelene bir itirazımız yoktur. Sen ne zaman verirsen kabulümüzdür. Sen ne verirsen kabulümüzdür. Vermezsen de hayırlısı ise vermezsin. Dualarımızı kabul et Allahım. Bebek için değil sadece dualarımız. Şükrediyoruz halimize ve dua ediyoruz şükür niyetine.. Bana ve arkadaşlarıma , bütün bebek isteyen ailelere hayırlısından hayırlısı ise birer veya kısmetimizde ne kadar varsa o kadar bebek bağışla Yarabbim. Amin..