merbaba kızlar
benımde esımın sperm sayısı dusuk 2 seneden berı cocuk ıstıyoruz.klomen ıle ıkı kere asılama denedık olmadı.10 gun oncede gonal f ye basladım 5gun kullandım sımdı gun asırı normal ılıskı ıle denıyoruz 27 sınde tahlıl var.hıc umudum yok cıkcası.bugun adet olalı 11 gunum dun gece bırazcıcık kana benzer bıse geldı cok korktum ama olmadım zaten daha 11gun oldu.
ama kasıklarımda acıma var
merhaba kızlar beni tanıyan tanımayan herkes dua etmişsiniz sağolun . evet 28+2 de dogum yaptım yada yaptırıldım ALLAHIM kimseyi zeynep kamile düşürmesin aylarca özele gittim ama nerdena klıma geldide oraya gittim bende bilmiyorum demekki kader bu olacağı varmış. kadir gecesinde gitti minik meleklerim şuna inanın görüpte kaybetmek çok daha zor o yüzden hepiniz için ALLAHTAN hayırlısını diliyorum. ne yazacağımı bilemiyorum kızlarım çok iyi dogdular haftalarına göre hatta ikisi kendisi nefes alıp veriyordu ama demekki ömürleri bu kadardı. dogum hikayemi yazıcam çok acılar yaşadım duygularımı suan ifade edemiyorum bazen robotlaştıgımı hissediyorum ama hersey suan minik kuzum için kızım iyi ALLAHA şükürler olsun annesinin sütünü alıyor ve güzel güzel sindiriyor ve böylece düzenli kilo alıyor bebeğim inşallah böyle giderse 4 hafta sonra çıkıcak minik kızım parmak çocugum benim dua edin teyzeleri bebeğim için böyle devam etsin minik kuzum prensesim çok ama çok acı onu orda bırakıp eve gelmek onsuz uyumak daha halen alışamadım içimde olmadıklarına doyamadım onları karnımda tasımaya şimdilik hoşçakalın ugramaya çalışıcam arada
Merhaba Belgin..merhaba kızlar bugün misafirlerim vardı daha doğrusu kayınvalidemin günü vardı çok yoruldum neler konuştunuz bilemiyorum ama inşallah hepiniz iyisinizdir şimdide yeni dizi başladı onu izleyeceğim fatma gülün suçu ne?göreceğiz...
sagol canım inşallahhhhhhhhhhhkızlar herkese hayırlı gunler..
sıdelya belgın tedavılerınız hayırlı olsun.gobıslerınız bebıklerle dolsun ınsaallah..
nesrınden haber almak ıcın actım.ama negatıfmıs.hayırlısı dıyelım.daha vaktı var demekkı..
aymescım sende bu seker ısını cok stres yapma canım ya.bızım burda bır abla var kendısıde seker hastası.ama masaallah nur gıbı bır oglu var.cok tatlı..senın bebıkınede bıseycık olmucak allahın ıznıyle..
bu arada kızlar ne zamandır tulını goremıyorum.ısemı basladı acaba..haberı olan varmı.merak ettım dogrusu..
geçecek inşallahhhhAllaha çok şükür iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz işte
Allahın izniyle bugünleride bi geçirsek sağlıkla
daha ne isterim
amin canım amin..merhaba kızlar
nesrin den güzel haberi alamadık malesef inşallah eşinin ameliyatı fayadalı olur
serenalar geçmiş olsun bir an önce tedaviye başlaman iyi olur arkadaşım sağlık ihmale gelmez
belgin canım tedavinin tarihini belirlemişsin hayırlı olsun kucağın bebişlerle dolsunkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün.Selam kızlar,
bende de büyük bir rahim ağzı yarası tespit edildi ve onun tedavisine başladım. Akıntı ve koku baya yok oldu sanırım ilaçlar bende işe yarıyor. İnşallah eşimin de ilaçları işe yarar da yüzümüz güler. Benim biraz da olsa gülümsemeye ihtiyacım var çok, hele de bu aralar. İnşallah rabbim hepimizin sesini duysun. Tahlillerimiz de 22 eylülde tamamlanacak. Bakalım neler çıkacak.
günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah
belgincim ulun beyde çok iyi bi doktor benim transferimi o yapmıştı kısmet inşallah senin yolunda gider herşeyin
aa1 caNIM bu nasıl vicdan değilmi rabbim böylelerine yardım etsin bir canı böyle umursamadan dünyaya getiripte atmak nasıl bir annelik bu rabbim isteyenlere versin inşallah
canım kaderirmizde ne varsa onu yaşıyoruz...merhaba kızlar beni tanıyan tanımayan herkes dua etmişsiniz sağolun . evet 28+2 de dogum yaptım yada yaptırıldım ALLAHIM kimseyi zeynep kamile düşürmesin aylarca özele gittim ama nerdena klıma geldide oraya gittim bende bilmiyorum demekki kader bu olacağı varmış. kadir gecesinde gitti minik meleklerim şuna inanın görüpte kaybetmek çok daha zor o yüzden hepiniz için ALLAHTAN hayırlısını diliyorum. ne yazacağımı bilemiyorum kızlarım çok iyi dogdular haftalarına göre hatta ikisi kendisi nefes alıp veriyordu ama demekki ömürleri bu kadardı. dogum hikayemi yazıcam çok acılar yaşadım duygularımı suan ifade edemiyorum bazen robotlaştıgımı hissediyorum ama hersey suan minik kuzum için kızım iyi ALLAHA şükürler olsun annesinin sütünü alıyor ve güzel güzel sindiriyor ve böylece düzenli kilo alıyor bebeğim inşallah böyle giderse 4 hafta sonra çıkıcak minik kızım parmak çocugum benim dua edin teyzeleri bebeğim için böyle devam etsin minik kuzum prensesim çok ama çok acı onu orda bırakıp eve gelmek onsuz uyumak daha halen alışamadım içimde olmadıklarına doyamadım onları karnımda tasımaya şimdilik hoşçakalın ugramaya çalışıcam arada
bence de:))Merhaba Belgin..
Nasılsın...
Ben sana sölm mi Fatmagülün sucu ne :))
Bİ ÖNCEKİ DİZİDE "BİHTER" olmak :)))
diyorlarmış facedemi nerde artık ... mantıklı ama daha güzel suc mu olur..
hoşgeldin canıma.s.nasılsınız kızlar uzun zamandır girmiyodum herkes iyimi????
maşallah iyidir canım...fadık gebelık nasıl gıdıor
belgıncıgım baslandınmı tedavıye
hoşgeldin canıma.s.mrb kıslar uzun zamandır giremedim ..inşş herkes iyidirr.şükürler olsun ben iyiyim.geçmişin tamamını okuyamadım..okuduğum kadarıyla.. fadik 'ten sonra hamişimiz yok galiba..
özlem bebeğini kaybetmiş çok üzüldümm..rabbim sabırlar versin inşş..
meryem canım arkadaşımda kıslarını doğum yapmışş..rabbim sağlıklı uzun ömürler versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?