inşallah canım allah razıolsun sizde iyisiniz çok şükür...
Allaha çok şükür iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz işte
Allahın izniyle bugünleride bi geçirsek sağlıkla
daha ne isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım allah razıolsun sizde iyisiniz çok şükür...
Selam kızlar,
bende de büyük bir rahim ağzı yarası tespit edildi ve onun tedavisine başladım. Akıntı ve koku baya yok oldu sanırım ilaçlar bende işe yarıyor. İnşallah eşimin de ilaçları işe yarar da yüzümüz güler. Benim biraz da olsa gülümsemeye ihtiyacım var çok, hele de bu aralar. İnşallah rabbim hepimizin sesini duysun. Tahlillerimiz de 22 eylülde tamamlanacak. Bakalım neler çıkacak.
canım inşallah güzel haberler alırsın ve tedavin cevap verir umarım
Sağol Ronyacım senin nasıl gidiyor herşey?
geçmiş olsun canıma.s.Selam kızlar,
bende de büyük bir rahim ağzı yarası tespit edildi ve onun tedavisine başladım. Akıntı ve koku baya yok oldu sanırım ilaçlar bende işe yarıyor. İnşallah eşimin de ilaçları işe yarar da yüzümüz güler. Benim biraz da olsa gülümsemeye ihtiyacım var çok, hele de bu aralar. İnşallah rabbim hepimizin sesini duysun. Tahlillerimiz de 22 eylülde tamamlanacak. Bakalım neler çıkacak.
dbizde öpüyoruz canım iyi olmana sevindim...
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİMDE BENDE İYİYİZ SENİNDE İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM ŞEKER DERDİ VAR BAŞIMDA ONUNLA UĞRAŞIYORUM AMA NAPALIM BEBEİŞİM İÇİN HERŞEYE DEĞER DİMİ DOĞUMA KADAR DİYETTEYİM ÇOK ZOR OLSADAohaoldumsmile
sağol canım iyiyim çok şükür...
amin canım darısı sana ve bütün isteyen arkadaşlara olsun...
selam kızlar,
bende de büyük bir rahim ağzı yarası tespit edildi ve onun tedavisine başladım. Akıntı ve koku baya yok oldu sanırım ilaçlar bende işe yarıyor. Inşallah eşimin de ilaçları işe yarar da yüzümüz güler. Benim biraz da olsa gülümsemeye ihtiyacım var çok, hele de bu aralar. Inşallah rabbim hepimizin sesini duysun. Tahlillerimiz de 22 eylülde tamamlanacak. Bakalım neler çıkacak.
kızlar herkese hayırlı gunler..
sıdelya belgın tedavılerınız hayırlı olsun.gobıslerınız bebıklerle dolsun ınsaallah..
nesrınden haber almak ıcın actım.ama negatıfmıs.hayırlısı dıyelım.daha vaktı var demekkı..
aymescım sende bu seker ısını cok stres yapma canım ya.bızım burda bır abla var kendısıde seker hastası.ama masaallah nur gıbı bır oglu var.cok tatlı..senın bebıkınede bıseycık olmucak allahın ıznıyle..
bu arada kızlar ne zamandır tulını goremıyorum.ısemı basladı acaba..haberı olan varmı.merak ettım dogrusu..