offfff offff bundan 2 sene önce başladı mücadelemiz ilk önce varikosel dediler eşim ameliyat oldu ilaç tedavisi uygulandı ama hiç bir doktor normal yolla gebe kalabilirsin demedi hepsi aynı şeyi dediler tüp bebekkkkk neyse tedavi bitti test sonuçlarında ilk önce 800.000 bin sperm vardı ve hareketlilik hiç yoktu hızlı -yavaş -yerinde hareketlilik %0 dı ama morfolojimiz %89 çıkıyodu eee cahil olmayalım ne bilelim morfoloji hareklilikle ortaya çıktığını en azından o iyi diye seviniyoduk :):):) ufak şeylerden sevinmeye çalışıyoduk yada ,,neyse gel zaman git zaman geçen ay yani haziran ayında tüpbebek için tedaviye başladık tedavi için eşimden semen testi istediler yaptırdık sayı 2 senede 1.000.000 mil. anca olmuş ve 1-2 tane de yerinde hareketlilik oluşmuş ama ne görelim morfoloji %0 tedaviye başladım oldum 35 yumurtalık toplandı sağlıklı ve oldun bunlardan 7 tanesi döllendi ama sadece 3. güne kadar 1 tanesi sağlıklı kalabildi zaten yeni kanun 1 tane embriyo transferi oluyormuş 3. günü transfer oldu hastanede kaldık o gece eve geldik ara ara kalktım ama çok dikkat ettim derken tam günümde adet oldum oda koyulduğu zaman tutmamış zaten DOKTORUMUZ BENDEN DAHA ÇOK ÜZÜLDÜ
kaç kez bizi aradı saolsun ben üzülmedim hani insanın içine doğarya koyulduğu 2. günü olmayacağını anladım ve çok sakindim halende öyleyim allah sabrını verdi sanırım tedavide çok yıprandım çünkü 23 yaşında ve 49 kiloyum vücuduma çok ağır geldi başımızda da kimse yoktu ne anne ne baba SIRF EŞİM ÜZÜLMESİN DİYE acımı bile saklamıştım allahım sınıyo sanırım ama BUNA RAĞMEN HALEN NORMAL YOLLA GEBE KALACAĞIMA İNANIYORUM YA BAZEN KENDİME ACIYORUM...HERKEZE sevgilerrrrr