- 23 Mayıs 2008
- 7.266
- 5
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin ne rahatsızlığın var?bağırsaklarında bir problem mi var?
sağol canım annene sorduğun için.bende bugün kendi dr umu aradım.bir sıkıntın şikayetin varmı dedi bununla ilgili?hiçbir şikayetim yok dedim.çok önemli büyük bir yara olduğunu sanmıyorum.yarına sen simir test sonucunu bana bir faksla dedi.ondan sonra görüşelim dedi.bakalım yarın fakslıcaz.
inşallah canım ya.
iyi dileklerin için çok sağol aymesim.
bu iştede vardır elbet bir hayır napalım?
yaa..demek sende de vardı.canım bende hiç öyle bir sıkıntı yok.yani ne ilişkiye girmede,ne kaşıntı ne başka bişey.hiçbişey yok.o yüzden bişey anlamadım yanii..zaten adet gecikmesi yüzünden gitmiştim.bu yara çıktı işteee..bakalım kendi dr um ne diyecek?ondan sonra karar vereceğim ne yapacağıma..
çok sağol canım.aynen benim test sonucunda da aktif erezyon bulgusu yazıyor.o yara demekmiş zaten.banda şimdilik dr hap ve jel verdi.bayram sonrası kontrol var işte.
canım banyoda falan çok dikkatederim zaten.kesinlikle vajinal duş yapmıyorum.bitek ilikşkiye girdiğimiz günlerde denize girmiştim.havuza falan girmedim.acaba o mu yaptı bilmiyorum yaa..aman olacağı varmış iştee demekki.yıllardır havuzlardan çıkmam.hiçbişey olmadı.bu seneyi buldu.
tavsiyelerine dikkat edicem canım.her ne kadar ramazanda beslenme olayı biraz sekteye uğrasa da..çok sağol hayatım.
günaydın hayırlı cumalar kızlar
iyiyim canım bugün bişeyim yok henüz ma akşama kadar ne olur bilmiyorum sen nasılsın .altta kimseyi göremiyorum yaaa.
niye canım ya sıkma canını
evet canım uykum yoktu biraz gezindim buralardafadigimm uyumamışsın busaatte yazdıgını gördümm hatrını bisormak istedimm
nasıl gidiyor hamilelikk
sorun kalmamıştır inşallahhh
sorma aymescim net yoktu biliyorsun bende yatıyorum...Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
Fdikçim nasıl gidiyo canım bende seni merak etmiştim niye gelmiyo acaba diye
sorun yok dimi bebişimiz iyi yani
bu arada cinsiyet önemli değil ama kız olucak senin bebiş
içime öyle doğuyo....
iyidir belgimcim şimdilik sorun yok çok şükür...sağol fadikciğim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...
canım bu durumda ne denir bilmem ama çok üzüldüm...İyi valla geç uyudum sabahta başkaları tarafından telefonla saygısızca uyandırıldım oruçlu oruçlu. O nedenle güne 1-0 malup başladım sanırım. Hiç neşem kalmadı be Belgincim, çok sıkıntılarım var bu aralar.
dr dan iyi haberlerle gelirsin inş canımkızlar merhabalar..fadık ben adet oldum dun canım.yarın gıdıcem daktıra bakem ne dıcek..korkuyorum amelıyat demesınde ne derse desın yaaa...
grendrems rabbım buyuk.elbet bır kapı acar.en yakın zamanda duzelır ınsaallah durumlarınız..
fadikcigim benide listeyeekle ben gecen hafat adet olduum 26 agustos
tamam canıma.s.
geçmiş olsun papatyacıma.s.
inş ilaç tedaviisyle geçerde bunlara hiç gerek kalmaz...
canım yara tedavileri hakkında benimde bilgim yok malasef...
hoşgeldiniza.s.
geçmiş olsun...rabbim acil şifalar versin...
eşinizin rahatsızlığı çok eskilere dayanıyormuş ama başlarda hiç bir sorunu olmayıpta sonradan sorun yaşayan insanlarda var...
mesal bizim ilk evlendiğimiz sene (6 yıl önce) hiç sorunumuz yoktu ama zamanla değerlerimiz çok düştü...
öğleki biizm içinde çare tüp bebekti aşılama için bile sayı azdı...
ama rabbim nasip etti doğal yolla hamile kaldım....
anlatmak istediğim bir insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz....
sağlık dediğin yerinde durmuyor...
rabbim beterinden korusun...
birde rabbim dilerse çok düşük spermle bile oluyor...
allah yardımcınız olsun kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz inş...
geçmiş olsun belgincim...
inş önemli birşey değildir...
hayırlı geceler canalra.s.
net biraz sorunluydu 3 gündür gelemedim 3 günde sadece 4 sayfa ilerlemiş...
topiğimiz neden bu kadar ıssız
:2:
İnşallah sende de sorun çıkmaz büyük de kolay halledersiniz...
PAPATYA canım karnımda bir yıldır ağrı oluyo arada geçiyor yine başlıyor midede sanmıştık mide temiz çıktı geçen gün dr gittim kalınbağırsakta sorun var dedi dr ilaç verdi geçmezse bağırsagına bakıcağız dedi bakalım canım bayramdan sonra gidecegim tedaviden önce bunu halletmek istiyorum işte böyle canım..
Valla çok zor zamanlar yaşıyorum canım. Babamıkaybettiğimden beri her gün kendim ve ailem için yeni bir sayfa açmaya çlıştıkça ben her geçen gün borçlular, içinde düşmanlıklarını saklayanlar gün be gün ortaya çıkıp zor duruma sokuyorlar insanı. Öyle ki bi hafta sonra sizlere yazabilecek bir bilgisayarım bile olmayabilir. Böyle şeyler pek söylenmez ulu orta ama suçlusu ben değilim bunların. Geçen gün daha İcra memurları geldi evimize, hem de düşman dediğim o şahıslar yüzünden. Bababm öldükten sonra ellerine geçen her belgeyi değerlendiriyorlar, başımıza bunları açıyorlar. Ben nasıl döneceğim hayata. Her şey beni dibe doğru çekerken...
hamiş topiğinede yazdım buarayada yazıyım
arkadaşlar konularımızla alakası yok ama bişey sorucam
şu googleye bi yazı yazıyoruzya bişey aramak için
sonra baş harfine basınca o karşımıza geliyo hani
ben onları silmek istiyorum bi sürü şey araştırmıştım ben burda
şimdi izne ayrılıcam başka biri gelicek yerime öğrenmesin herşeyi diyorum
bunlar nasıl silinir burdan bilmiyorum yardım edermisiniz